90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 893
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
сега чак успях да ви изчета! Браво за резултатите, момичета и много минуси на всички нови попълнения! Не се предавайте, дори да сте прегрешили, продължавайте смело и не повтаряйте грешките!   bouquet

З грозде
О сърмички
В сърмички

Аз от както съм в почивка (от 15.12) не съм правила плодов, но сега в събота мисля да направя един- да го съчетая с луната.

# 376
veronika_v под нат.сок 100% разбираш такъв, който ти си правиш или от тези готовите, на които пише 100%? защото ако е 2рия вариант според мен не е добре.
А това за водата аз честно не го разбирам, в смисъл разбирам някой да не обича чай или еди какъв си сок ама вода? Разбирам, че не си свикнала да пиеш по 2л ама да не можеш? Искам да кажа просто че не е кой знае какъв проблем според мен да се насилиш и да си пийнеш.

vansss, и аз не обичах вода. Цял ден можех на кафета само да карам и евентуално чаша вода. Но наистина, когато човек си постави за цел.... сега по цял ден пия и винаги имам чаша с вода на бюрото. Отделно и по 3 чаши зелен чай пия през деня, само с лимон.
vansss i az sim kato teb i na men mi be6e trudno s vodata,no ima6 li cel stava.imam vypros4e s zeleniq 4ai-moje li da piq ve4er predi lqggane ,za6toto ot predi sym sviknala da piq 4a6a topla napitka ,pyk sega kato nemoga da piq nito mlqko nito n6 dr,si ostanah na zeleniq 4ay Simple Smile

# 377
Здравейте, въпреки че я започвам за 2ри път остана неясно дали мога да хапвам някой плод по време на другите дни освен на закуска, като се съобразявам с това да има 1-2 часа след като съм го изяла и дали мога да заменя някоя вечера с плод? Много се извинявам ако се повтаря въпроса Simple Smile

# 378
Здравейте,дами! Аз досега какви ли не диети пробвах,но в крайна сметка йо-йо ефекта не закъсняваше...  #Cussing out Смятам,че тази диета е най-добрата досега,особено за такива като мен,които обичат да си хапват  Embarassed  Аз съм на 18-тия ден и с -3кг,от изходни 79кг  Close

# 379
Destiney, и на двата въпроса - не може.
Отчитам си деня: 1 портокал, 2 ябълки, 50 гр. бадеми, за вечеря - салата от настъргана ябълка, земна ябълка, морков + канела.

# 380
На момата вечерята много арна!Тъй,чак ми замириса на канела!
Отивам да си правя пиперките!
Лека вечер ви пожелавам   bouquet  chef

# 381
  Днес въглехидратите много ме мъчат.Този ден ми е най-зор.Не съм голям фен на сладкото.
 Та отчета:
9.00-мандарина
11.30-грейпфрут
о-3 филийки Вита(от най-тънките Sad с лютеница
в-зелена салатка и пърленка със зехтин и шарена сол

# 382
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Днес нямам нито - нито +.
Днес въглехидратен ден:
З-киви;
О-3 малки пълнозърнести филийки хляб с лютеница;
В-пица със зеленчуци,малко торта и лентичка черен шоколад.
Водата е 1,7л.
Дано утре с тази вечеря не съжалявам като се кача на кантара.

Дух,в поста ти за трупането на кг,което си написала,все едно аз съм го писала.И при мен кг са трупани с години и сега се мъча да ги сваля.И аз не съм раждала,нямам и здравословни проблеми,ама сме малди момичета трябва да се стегнем докато не е дошло времето да имаме деца,че тогава сигурно ще е страшно с тези кг.  Simple Smile

# 383
  • София
Здравейте дами Simple Smile

Отчет за днес (килограмите са 86.6)
з: портокал, по-късно фреш от портокал
о: паста с доматен сос и гъби
в: 2 парчета кекс и чай от мента, редче шоколад 85%

vansss, за водата при мен подейства следното: пълнех си малка бутилчица от 0,5, си слагах аларма на телефона и изпивах на всеки час половин бутилка. Така беше около седмица, след това свикнах да пия без часовник, и започнах да си оставям такива малки бутилчици във всяка стая (в кухнята до компа, в спалнята и в детската стая). Неусетно се изпиват, и после даже се чудиш как си могла да изпиеш тооолкова много вода.

# 384
Не знам само защо всички се обръщате към мен за водата, тъй като аз нямам никакъв проблем с нея. В последния си пост обяснявах, че се чудя как е възможно да не обичаш да пиеш вода или да не можеш  Whistling

# 385
здравейте и от мен момичета  Hug .Цял ден си лежа кротко в леглото с виене на свят и си ви чета. Нещо започнах да го намразвам този въглехидратен ден,оливам се.Хм,ще видим след плодовия колко ще съм.И аз куцам с водата за цял ден имам литър изпит.  Whistling

# 386
Здравейте,включвам се и аз в темата,искам да попитам в другите дни извън плодово-зеленчуковия ден,може ли да се консумират плодове,между храненията.

# 387
Здравейте,включвам се и аз в темата,искам да попитам в другите дни извън плодово-зеленчуковия ден,може ли да се консумират плодове,между храненията.

Не! 1 плод = цяло хранене и то различна група храна от тази, която ти е за деня, а и с тези хранения не оставяте нужните 3-4 часа без храна.
Не искам да ви обиждам ама малко ми звучите като деца...наистина ли не можете да изкарате 4 часа без храна newsm78 ???

# 388
  • София
Не знам само защо всички се обръщате към мен за водата, тъй като аз нямам никакъв проблем с нея. В последния си пост обяснявах, че се чудя как е възможно да не обичаш да пиеш вода или да не можеш  Whistling

съжалявам, явно съм се объркала, че ти питаш Simple Smile   bouquet

# 389
  • София
Ден първи мина.

Отчетът на менюто ми

закуска - половин помело и кафе
обяд - 1 кофичка сметана, кафе с мляко
вечеря - плочка сирене, 3 триъгълничета топено сирене и 4 печени чушки

Общи условия

Активация на акаунт