90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 897
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Хайде и аз да си отчета моя втори ден,щесе тегля след плодов че чакам МЦ и съм като надут балон.

З.мандарина
ОиВ .ориз с зеленчуци ,зелена салата

# 391
Хайде и аз да дам отчета
З-2 банана
о и в-капама и салата
и водааааа много изпих днес.
Утре варива и фитнес,да видя до къде я докарах,Онзи ден кантара ме закова на 74 ...което е супер ...

# 392
Нали цял ден се чудя дали някъде не греша ,искам да ви задам един въпрос
Имали значение, кога се пие кафе- преди или след закуска Rolling Eyes
Менюто ми за днес-ден 5
З-Кафе+1 портокал
О-пилешко филе с задушено зеле
В-същото като обяда1/2 + 3печени чушки
И около 2,5л.вода

# 393
plesure   аз питах за тази вода, а vansss се чудеше как мога да не обичам водата. Ми ей така... В мойте очи вие сте странните, във вашите - аз. Вода не обичам да пия, никога не съм обичала. Няма как 30год да не пия вода и сега за 2 дена да почна да пия по 2л на ден.  ooooh! Така е свикнал организъма ми. На ден мога да изпия едно кафе и в най-добрия случай 2-3 глътки сок за вечеря. По време на вечеря не пия, не се сещам и през деня. Ходя на тренировки - и там не пия вода, смятайте... Майка ми е същата. Течностите на ден са и най-много 2 кафета. Сега като гледам и дъщеря ми е такава - обича да пие сок, като и дам вода бута с езика биберона.  Crazy Ако се чудите колко съм дебела, понеже като не пия вода задържам токсини и т.н. - сега съм 76кг, които качих след като родих. Преди това цял живот съм била около 60-те кг. Не ми е пречило водата на теглото. За сравнение - майка ми е 62кг, 185 висока. Не знам как да го обесня - водата за мен е безвкусна течност, от която изглежда тялото ми няма нужда иначе бих пила, нали??
Сега с тази диета се насилвам, ама пия. Днес имам около чаша и половина.  Mr. Green Знам, че за някои е малко, за други смешно, но за мен е много. Боря се и ще гледам да пия още, но няма да стане изведнъж

# 394
  • Варна
- 0.9 кг след бобов.

Днес:

банан
1 пърленка от близката до офиса пицария
1 еклер и паста "Наполеон"

Тази вечер нямах възможност да пазарувам - казах на мъжо да вземе нещо сладко, и той е с мен на диета. Носи 4 еклера, 4 пасти Наполеон и още две други пасти... паднах. Лакомията е голямо нещо, не че успя да изяде всичко много ясно.

veiana не знам какво да кажа, затуй безмълвна ще остана  Rolling Eyes

# 395
Здравейте и от мен!
Днес въглехидрати
3- три шайби ананас
О-питка пълнена със зеленчуци/малко странно звучи, но не знам как по-точно да го обясня/
В-парче тиквеник и ред черен шоколад

Не видях някой да е отговорил на въпросът ми за кестените и ще попитам пак, В кой ден са подходящи за ядене? Благодаря предварително!

# 396
  • София
plesure  аз питах за тази вода, а vansss се чудеше как мога да не обичам водата. ....

Душка, и аз бях като тебе, затова ти казах за моят метод. Не съм обичала никога вода, пиех кола, сокчета, чайчета (кафе не съм пила никога), но бях почнала да се насилвам за да се науча. И се получи, имаше доста дълъг период праз който пиех по 2-3 литра на ден. След това отново престанах да пия вода. Общо взето съм на периоди. Сега, докато кърмя ожаднявам много. Първият месец след като родих пиех много гок ябълка, ама явно задържах мнго течност. От както съм на режима пия средно по 1-1,5 литра, и то отново докато кърмя. Опитай се 2-3 дена, хубаво е наистина да се пие вода - организма се пречиства така. Ако не се получи и не я заобичаш, поне ще знаеш че си опитала Simple Smile

П.С. (аз съм горе-долу с мерките на майка ти, 182см, и нормалното ми тегло преди да забременея бе 68-69кг)

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:09 от plesure

# 397
  • София
Не видях някой да е отговорил на въпросът ми за кестените и ще попитам пак, В кой ден са подходящи за ядене? Благодаря предварително!

Въглехидратен.

# 398
plesure мерси че ме разбираш. Днес цял ден обяснявам защо не обичам водата и направо ми омръзна  Simple Smile и тук и във ФБ. На хората им е много чудно КАК аджаба не обичам вода, а на мен пък ми е чудно как могат да пият по толкова. Аз дори когато съм кърмила не съм пила вода. Пиех сокове и то пак не много. Кърмих до 5,5м. а детето и до ден днешен пие замразена кърма.
Както и да е - имам воля и ще се опитам да увелича количеството, но няма да е изведнъж, а постепенно

Искам да питам по запознатите от мен - мога ли м/у храненията (обяд - вечеря) да ям някакъв зеленчук, напр. 1 морков, 1 домат или нещо такова. Нали може зеленчуци колкото искаме. За плодовете разбрах....

# 399
Днес бобов:
3:Банан
О:картофи на фурна и салата зеле и моркови
В:Ориз със зеле
2л вода  bowuuама ми разказа играта - много огладнях от нея Blush
Сега се удържам да не се нахвърля върху марципана,но си го отделих за утре Naughty

# 400
plesure мерси че ме разбираш. Днес цял ден обяснявам защо не обичам водата и направо ми омръзна  Simple Smile и тук и във ФБ. На хората им е много чудно КАК аджаба не обичам вода, а на мен пък ми е чудно как могат да пият по толкова. Аз дори когато съм кърмила не съм пила вода. Пиех сокове и то пак не много. Кърмих до 5,5м. а детето и до ден днешен пие замразена кърма.
Както и да е - имам воля и ще се опитам да увелича количеството, но няма да е изведнъж, а постепенно

Искам да питам по запознатите от мен - мога ли м/у храненията (обяд - вечеря) да ям някакъв зеленчук, напр. 1 морков, 1 домат или нещо такова. Нали може зеленчуци колкото искаме. За плодовете разбрах....
Мисля че не.Храненята са си 3 и не може нищо между тях..

# 401
Днес съм белтъчен ден!
Закуска - голяма ябълка - към 10:00 часа
Обяд - мусака от тиквички, споени с яйце, въпреки, че по-скоро са въглехидрати това,и не е много удачно това да се яде.
Следобяд - 1 мандарина и 8 бадема, което е ГРЕШКА
Вечерята смятам да е към 18 часа и да е кисело мляко.

Дубай , тиквичките са зеленчук -тях можеш да си ги ядеш във всеки ден даже и във витаминният !
Яйцата за обяд са 2 яйца с тиквички една супена чиния( имаше права тук и на филийка груб хляб и 300мл бульон, за вечеря 1 яйце с половин супена чиния тиквички.

За междинното хранене , като знаеш че е неправилно - защо го яде   newsm78- трябваше направо да вечеряш !

Отчетно закуска - банан, закуска 2 - 2 резена помело, обяд - ориз със зеленчуци, доматки и малък сухар, вечеря - същото без сухара  Tired

Много ли е грешно според вас, ако се изяжда по един резен помело към 10 вечер. Не е по правилата, но знам, че дори топи мазнините, а доста огладнявам..

Добре си, можеше на обяда и 300мл зеленчуков бульон да добавиш - сухара ти - от груб хляб ли беше , ако не е бил е грешен

Помелото е много грешно - забрави за всякъква храна след 20:00 , а по-нататъка , като навлезеш в режима и за

Скрит текст:
 вода   Grinning

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:17 от GigiBo

# 402
veiana не ми е толкова странно че не пиеш по принцип, а това че не можеш да се насилиш, защото може да не ти е вкусна, но все пак не е гадна, сипваш една чаша, изпиваш половината на екс, след малко другата половина и така. Казвам ти го не за да те упреквам или за да те карам да обясняваш защо, а защото водата е страааашно важна и полезна, не само за отслабването, а за здравето, за красотата ако щеш (за кожата много), за всичко. Имаше цял филм даже за полезността от водата. Естествено че няма как от никаква вода да започнеш да пиеш по 2л, но давай по-смело.

Искам да отбележа, че ако на моменти съм по-директна, това е защото искам да ви обърна вниманието към нещата, така, както очаквам вие да го направите за мен ако греша. Аз мисля че това е основната идея на форума след обмяната на информация.

# 403
merian996 ако спазвам часовете пауза (3 часа) не мога ли примерно следобяд, не купа зеленчуци а само 1 да прилапам  Blush Плодовете ясно, че се броят за отделно хранене.

В общите условия видях, че след 20:00 ако сте мнооого гладни може плод или чай без захар

# 404
  • София
merian996 ако спазвам часовете пауза (3 часа) не мога ли примерно следобяд, не купа зеленчуци а само 1 да прилапам  Blush Плодовете ясно, че се броят за отделно хранене.

В общите условия видях, че след 20:00 ако сте мнооого гладни може плод или чай без захар

Не знам кои общи условия си чела, но след 20 часа не може да се яде нищо. Чай може, защото не е ядене, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт