90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро и от мен Grinning
Днес е 6ден -бобов
менюто за днес е;
З.кафе и банан
О.Ориз с домати и салата от леща
В.Като обяда без лещата
И много вода преди и след 20ч.А да ви кажа какво установих вчера след обяд доста ми прегладня,направих си чай,и след като го изпих топъл,топъл глада намаля Mr. Greenе може и да съм си втълпила но е факт 4е издържах Mr. Green

# 436
И АЗ да се запиша
1 ден
з лимон
о пил бутче
в пил бутче с салата зеле

# 437
kamity86 закуска лимон? как го ядеш това за закуска, на гладно newsm78

# 438
Не видях някой да е отговорил на въпросът ми за кестените и ще попитам пак, В кой ден са подходящи за ядене? Благодаря предварително!

Въглехидратен.
Благодаря, Нана! Hug
Днес съм на плодчета....много го обичам този ден.

# 439
Благодаря, Нана! Hug
Днес съм на плодчета....много го обичам този ден.

И на мен днес ми е плодов. От вчера имам малко мускулна треска от фитнеса, та повечко ще си поседя  Laughing Пусти клек много ме мъчи...
З- кафе и печена тиква
следващите ще са сигурно пак тиква, мандарини и съм си взела пакет смесени ядки (без фъстъци).
Хубав и успешен ден от мен Simple Smile

# 440
Момичета, я кажете какво правите и как се чувствате при месечните си неразположения. На мен днес ми е 1-ви ден и съм като пребита с мокър парцал  ooooh! Едвам седя правя, а да не говорим как се чувствам  Sad
И друго - грис кога мога да си правя? Във въглехидратен или бобовия ден?

# 441
TDI, белтъчините не могат да се смесват, т.е. не може яйца с кисело мляко или месо с кашкавал. Или само млечни /мляко, сирене, кашкавал, извара/, или само месо, или само риба, или само яйца. Те, разбира се, може и е добре да се комбинират със зеленчуци. Също така ще трябва да започнеш да закусваш. Прави си по един плодов фреш с кафето и си готова със закуската. В деня за варива тях можеш да ги смесваш колкото желаеш.
Джиджи, споделям мнението на всички досега, които са те коментирали - аз също мога да ти цитирам постулатите на Дюкан или да ти представя тезата на Системата -60, или да ти изложа идеите на плодолечението - всички те звучат много логично и сума ти народ ги следват и се кълнат в тях, но ние спазваме 90 ДД, движим се по нейните правила, в които НЯМА изискване за неприемане на течности след 20:00 часа.
veiana, грис във въглехидратен. За МЦ - за болката пия аналгин, за отпадналостта и кръвното - много вода.
След вчерашния плодов, днес кантарът ме зарадва с първа цифра 4, от доста време не я бях виждала - 49.7  bowuu

# 442
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, белтъчините не могат да се смесват, т.е. не може яйца с кисело мляко или месо с кашкавал. Или само млечни /мляко, сирене, кашкавал, извара/, или само месо, или само риба, или само яйца. Те, разбира се, може и е добре да се комбинират със зеленчуци. Също така ще трябва да започнеш да закусваш. Прави си по един плодов фреш с кафето и си готова със закуската. В деня за варива тях можеш да ги смесваш колкото желаеш.

Благодаря  Simple Smile  Тогава обяда ще бъде бъркани яйца и салата.
Вечерята както я планирах - месо с гъбки.

В дните на МЦ и аз пия много течности.

А как стои въпроса с червеното вино? Мога ли да пия по чашка на вечеря или се изключва? До сега се рових в разни сайтове - някъде пише, че може, другаде е абсолютно забранен всякакъв алкохол.

# 443
  • София

Благодаря  Simple Smile  Тогава обяда ще бъде бъркани яйца и салата.
Вечерята както я планирах - месо с гъбки.

В дните на МЦ и аз пия много течности.

А как стои въпроса с червеното вино? Мога ли да пия по чашка на вечеря или се изключва? До сега се рових в разни сайтове - някъде пише, че може, другаде е абсолютно забранен всякакъв алкохол.

Абсолютно е забранен всякакъв алкохол. Той забавя метаболизма.

# 444
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Здравейте Simple Smile
Напр. мога ли да си приготвя яйца с кисело мляко (и двете са белтъчини) или трябва да е само едно от двете? И също мога ли да хапвам шопска салата със сирене и после да премина към основно с месо?

яйца с кисело мляко - НЕ, може яйца със зеленчуци безскорбялни
шопска салата със сирене и после да премина към основно с месо? - НЕ - шопската салата без сиренето

# 445
Здравейте.

Днес ми е 8-ми ден, плодов. Кантарът не е мръднал откакто съм започнала, дано да е заради предстоящия МЦ.

Отчет за вчера, въглехидрати:
1. Закуска - портокал
2. Обяд - филии с лютеница
3. Вечеря - циганска баница, шоколад

# 446
Как не ви писна да четем едно и също, и да отговаряме на едно и също.  Laughing

Някои хора имат железни нерви, но аз не съм от тях. Отивам самосиндикално да си правя диетата, останете си със здраве.   bouquet

Като не е толкова водниста темата може пак да намина.  Stop

# 447
Здравейте фиданчици Simple Smile ! Не съм писала отдавна. От понеделник съм отново във вашите редици Laughing , днес въглехидрати. Успех на всички   bouquet

# 448
Уф бе, Джиджи, никъде в диетата не пише, че след 20:00 не трябва да се пие вода. Цитирай, ако обичаш.

Не го пише в диетата , но следва от цикъла на организма - след 20:00 спира с приемането на неща от вън и започва вътрешна преработка на вече приетото, след 4:00 изхвърля боклука , след 12:00 приема отвън

Гледа ли видеото на професора доктор диетолог  на космонофтите , което пуснах ?

Гледай и ще разбереш !

Дневните органите имат нужда от почивка и те почват да заспиват около 20:00, късното ядене- пиене им пречи да заспят и предат щафетата на нощните органи , които почват да работят само когато дневните прекратят работата си .

Пускам пак
Скрит текст:

ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМАТА ВОДА - КОЛКО И КОГА ДА ПИЕМЕ ВОДА
    ВОДАТА НАШИЯТ ЖИВОТ !

Книги за лечение на всички болести само с вода и малко сол :

http://www.spiralata.net/s.php?SearchTy ... B%E8%E4%E6

КОЛКО И КОГА ДА ПИЕМЕ ВОДА ?

Слушайте ВЪВ ВИДЕОТО професор-доктор на медицинските науки Иван Неумывакин, един от основоположниците на космическата медицина , лауерат на държавни награди.

http://www.youtube.com/watch?v=QGL_5wo672M

http://www.neumivakin.ru/index.php/metodika

Колко ?

Вода трябва да пиеме не по-малко от 2 литра на ден, през лятото повече - поне 3 литра !

Кога ?

15 минути преди хранене

15 мин след плодово хранене
поне 1 час след зеленчуково и и въглехидратно( бобово-зърненено -брашняно)
поне 2 часа след белтъчини ( месо, риба, млечни и др.)

Как ?

Пийте водата на малки глътки !

Филм - Великата Тайна На Водата

http://www.youtube.com/results?search_q ... GXh403fmzc

Виж ся...или следваш диетата, или следваш това, което професора съветва! Като вече спазвала вече диетата и сега завъртаща втори цикъл ще ти кажа, че  ВОДА СЕ ПИЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, НО НАЙ - ВЕЧЕ СУТРИН.

Цитирай , ми сега пък ти , Мадмоазел Коко, къде в диетата изрично е казано да се пие вода  след 20:00 ? Grinning

И защо пиенето на вода и след 20:00 е полезна за организма се обоснови, моля !

Аз се обосновах вече защо не е !

А именно ,че организма ни има нужда от почивка и сън по това време , а не денонощни препикавания !

Казах , много пъти че това не е задължително, а епрепоръка и който го изпробва , ще види , че така ще се чувства много по-добре .

Свиква се точно така бързо, както и с ранната вечеря в 16:00 часа  !

# 449
Упорито твърди неверни неща и новите момичета ще й се вържат. Искам да подплати това, което казва с цитат от книгата.

Подплати и ти с цитат от книгата, че вода се пие денонощно , айде де ! Sunglasses

В немското издание на книгата е написано така , разбирай го както искаш :

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ

Скрит текст:

Програмата на 90-дневната диета (90ДД) е най-успешна, ако спазвате точно поседователността на храненията.
Нашият ден е разделен на три цикъла от по 8 часа - храносмилане (20-4ч.), прочистване (4-12ч.), прием на храна (12-20ч.).

Цикълът на храносмилането е през нощта, затова тогава не се яде и не се пие.

Следва прочистващият цикъл, в който трябва да поемате плодови и зеленчукови храни, да пиете много вода и неподсладен чай.

Цикълът на хранене съдържа обяд и вечеря. Между тях трябва да са минали поне 3-4 часа.
90ДД предписва 4 до 5 хранения. До обяда, който в зависимост от работата ви може да е по различно време, можете да приемате на всеки 2 часа витаминна храна. След обяда следва при всички положения вечерята, която обаче да не е твърде късно, не по-късно от 20 часа (само по изключение, когато няма друг начин, може и да е по-късно).

Нашето мото: Храненето трябва да е наслада, енергия и лек.

Нашата умисъл: никакъв глад и 4 до 5 хранения на ден.

И на още едно, пак в увода - "Тяло и душа"

...Свикнете с това да започвате всеки ден с чаша богата на магнезий минерална вода или чаша хладка (леко топла) вода, подправена с ябълков оцет и/или чаена лъжичка мед. До вечерта изпийте най-малко 2 литра вода. Яжте всяка храна бавно и с наслада!

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 14:02 от GigiBo

Общи условия

Активация на акаунт