90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 006
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
zdravyte momi4eta,i az da se vklyu4a v novata temi4ka s vypros4e dali moji bulyona da go zamestq sys zelen 4ay,za6toto mi ida v pove4e toq bulyon i korema mi se poduva ? Simple Smile

# 46
Успех ви желая! Аз нещо не се справям много добре.. ту празници, ту гости ми пречат?! ooooh!

# 47
Момичета, мен пак ме измъчват въпроси, но моля да ми отговори някой по-спец или някой, който е чел книгата. Та въпросът ми е пак за филийката на обяд и бульона, които никога не съм консумирала. Значи за филийката ясно - реших да пробвам рецепти за домашен пълнозърнест хляб, единственото което ме мъчи е като до сега не съм я яла дали ще има ефекта, който трябва да има или ще е обратен?
И неясното за бульона: Тук на 1ва стр. пише, че всеки ден трябва да е зеленчуков, а на други места четох, че трябва да е като храната която ядеш т.е. ако например си в белтъчен и ядеш пилешко - пиеш пилешки бульон, ако ядеш картофи - зеленчуков, но с картофи и т.н. Знам че много започнах да се втилясвам ама искам да ставам все по-изрядна, защото с времето свалянето се забавя Sad

Днес съм на 2 фреша от портокал, един от ябълка, един чай и 1,5л вода

Бульона трябва да в според деня,т.е. на протеинов пилешки,телешки или рибен,може и зеленчуков-защо не а на бобовия ден задължително зеленчуков

# 48
Ехеее кога я започнахте тази нова тема...... Аз пак неразбрала....и си пиша в старата....
 Та ще се повторя и тук:
  Здравейте. Първия ми плодов мина успешно (засега).
Имам питане: в указанията за спазване на режима е посочено, че на вечеря трябва да се консумира половината от обяда. Задължително ли трябва да се консумира същото? Или просто трябва да са от една група?
Например: плода за закуска е ясен, но ако утре на обяд хапна пържола със салата, вечерта задължително ли е да е пак пържола? Не може ли примерно салата със сирене или кашкавал или риба??? Грешно ли е ако го правя така? Или пък на варивата на обяд боб, а вечерта картофи?

Задължително на вечеря се яде половината от същото което се консумира на обед

# 49
  • София
Успех ви желая! Аз нещо не се справям много добре.. ту празници, ту гости ми пречат?! ooooh!

И аз нещо не се справям много добре.. но следя темата и се мотивирам Blush

# 50
  • Пловдив

Май в новата тема се събрахме три несправящи се много добре Mr. Green Наистина празниците този месец са доста. Аз уж до обяд държа нещата в свои ръце, но като се прибера в къщи - и почна да готвя - ми в кухнята имам доста неща още от нова година - ядки, сушени сливи, синьо сиренце, и нещата и днес се сгромолясаха от 15 часа нататък. Ужас. Дано от утре вече съм стриктна - все пак въглехидратите са си доста приятен ден - много обичам милинки  Embarassed

# 51
Днес въглехидратен:
З: сок от портокали
О: Спагети с доматен сос
В: Филийка с лютеница и парче баклава.
 Party

# 52
Ехеее кога я започнахте тази нова тема...... Аз пак неразбрала....и си пиша в старата....
 Та ще се повторя и тук:
  Здравейте. Първия ми плодов мина успешно (засега).
Имам питане: в указанията за спазване на режима е посочено, че на вечеря трябва да се консумира половината от обяда. Задължително ли трябва да се консумира същото? Или просто трябва да са от една група?
Например: плода за закуска е ясен, но ако утре на обяд хапна пържола със салата, вечерта задължително ли е да е пак пържола? Не може ли примерно салата със сирене или кашкавал или риба??? Грешно ли е ако го правя така? Или пък на варивата на обяд боб, а вечерта картофи?

Задължително на вечеря се яде половината от същото което се консумира на обед
Тук и аз не съм наясно?Значи ако на обяд хапвам пиле,вечерта пак трябва да е пиле ли?

# 53
Хайде и аз на отчет.......Simple Smile)))
Преживях и аз първият си плодов ден.......без прегрешения :
на закуска банан + черно кафе
на обяд 3 мандарини
около 17:00 ч. една ябълка, която така ми остърга корема , че 1000000 пъти съжалих че изядох, а не пих просто вода ( явно и при мен ябълките действат зле)
и 19:30 ч. вечерях с 4 мандаринки и край.

Не мисля утре да се тегля и аз мисля да изчакам поне две седмици за да се кача на кантара. Дано видяното да ми хареса и да ме мотивира . Praynig
 Лека нощ от мен, фиданки- сладуранки Simple Smile))

# 54
Айде успех на всички с новата тема!

# 55
Колко само сте изписали за няколко часа  newsm51

Хм, това за лютите чушки е интересно. Аз също не мога да ям люто, но и често имам тоалетни неволи, та може да се прежаля да пробвам. Казват, че забързват и метаболизма.
А пробвали ли сте със смляно ленено семе 1-2 лъжички сутрин. Също и кивито действа много добре. Друго, което ми направи впечатление е, че когато включа бульон винаги посещавах 00 след това.

# 56
Ванс, защо е това вторачване? Дай го малко по-лежерно. Понякога от много чудене как да си по-стриктна изпускаш главната идея. Ти досега без филийката не сваляше ли добре? Ако си сваляше, защо ти е да сменяш нещо, което работи? За бульона също, ако вкараш малко логика, няма какво толкова да му мислиш. В протеинов ден можеш да ядеш месо и зеленчуци, значи не би имало проблем бульона да е или месен или зеленчуков. Не е хубаво да се смесват белтъци, значи не е логично бульона да е пилешки ако ядеш кашкавал, нали? Следва да е или млечен или зеленчуков. Струва ми се, че адски много премисляте нещата и ги правите по-сложни отколкото са. Надявам се, че няма да се обидиш, че ползвах твоя пост да споделя това си глобално наблюдение. Нищо лично.  Hug

Новите момичета, ако имате време попрехвърлете малко инфото от първа страница. Много от въпросите ви ще намерят отговор там.  Peace
(Ако не, то Гиги с радост ще се повтори още няколко пъти да ви отговаря в чаршаф.  Mr. Green)

# 57
Здравейте, мами  Hug

Регистрирах се специално, защото знам,че сте наясно със всичко около 90ДД и искам да ви попитам, понеже съм я правила вече и ми подейства определено, но от проблеми (следователно емоционално ядене) и загуба на воля върнах повечко килца и искам да знам дали ако я повторя след 5 месеца почивка вече дали ще действа пак ?

# 58
Минимума почивка е 3 месеца, така че, би трябвало да е ОК след 5 пак да я правиш.  Peace

# 59
Привет момичета   bouquet
Приемате ли нови попълнения? След празниците нуждата от някакъв режим е очевАдна и реших да се пробвам с вас. Преди няколко години я бях започнала тази диета, но тогава нещо се обърка и бързо я зарязах. Но сега трябва да съм сериозна! Мислех да стартирам от понеделник, но като четох вчера колко от вас са на плодове, реших да е от днес, та компанията да е по-голяма  Hug
С нетърпение ще чакам да се похвалите с минуси, че да се надъхам още повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт