90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Момичетата, които са с толкова малки бебета и кърмят: не се лишавайте от течности  Peace
Ако искате да продължите да кърмите и да сте в кондиция да се грижите за малко бебе - не се придържайте стриктно към режима. Прочетете някъде сигурно има вариант за кърмачки.

Гиги - може ли да даваш по-адекватни съвети моля  Peace  Как жена която става по 20 пъти през нощта да кърми няма да пие вода след 20 часа???!!! ти изобщо четеш ли всеки пост или си нареждаш каквот си знаеш.
И още нещо: има и други препинателни знаци освен удивителна / ! /

Аз кърмех сина ми до една година , както му казват сега " На повикване " и нощем го кърмех и не съм ставала да пия  вода - кърмех го легнала и даже  спяща понякога   Grinning !
Той беше само на кърма - не пиеше и вода - просто не искаше !

Всеки сам да си преценява ! Всики си има мозък !

Като е жадна - да пие !

Много се пикае нощем , при късно пиене на вода, няма спокоен сън  и не само ние "циркулираме " , а и  бъбреците непрекъснато трябва да работят, а и други органи  - това се има в предвид , като се казва да се спре с водата към 20:00 !

Органите имат нужда от почивка ! Както и ние !

Ами обичам да се удивлявам ! Sunglasses

за кърменето и нуждата от течности, всеки знае
Не се изказвай неподготвена
Още нещо - вчера исках да ти кажа, че е страшно грозно да рекламираш друг форум в този, в който пишеш. В сръпския където аз пиша, дори е забранено
И за удивителните пак да напомня  Peace

За какво смяташ ,че съм неподготвена,  за кърменето , за граматиката или за диетата  newsm78 ?

Grinning  !

# 241
  • София-Младост
Аз съм плодов ден... и май достичка си хапвам...
8:00 - голяма ябълка
11:30 - голяма ябълка
13:00 - 70 гр сушени сливи и 3 мандарини и 30 гр бадеми
и съм сигурна, че до вечерта ще изям още една голяма ябълка (държи ме сита около 2 часа), мандарини сигурно още 4
Вие по колко ядете в плодов.... стоите ли гладни?
И аз съм плодов и ям през два часа, като прибавям и ядки от време на време м/у храненията.
2 банана, 2 мандарини, 2киви до сега. И чакам да стане 15,30 за 2 ябълки Simple Smile
Принципа не е да гладуваш.

# 242
Goldie ,Chuby Hug

Не е забранено пиененто на вода след 20.00 Naughty, тц. .но аз се поограничавам точно с цел да не ставам по 5 пъти на вечер Hug

Нищо не е забранено и нищо не е задължително !
Дори и самата диета и тя  не е задължителна ! Grinning
Всичко са само ПРЕПОРЪКИ !
Всеки сам да дeйства, както намери за добре ! Grinning

Важна е ЦЕЛТА, а не ПЪТЯ !

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 16:06 от GigiBo

# 243
  • София
Много ми е труден този белтъчен ден.
Аз не ям месо, яйца и мляко и остава само риба и сирене да редувам.
Нямам търпение да дойде утре.  Grinning

# 244

Първо искам да се извиня, че влизам малко така...директно, но не се сдържам да се изкажа по темата и постовете на GigiBo.
По-голяма глупост за пиенето на вода след 20 ч. не бях чела, чувала и т.н.!
Водата е здраве и се пие по всяко време и в големи количества. Това, че някой го мързи да пикае е отделен въпрос. И тук е точното време за поговорката- "Мързелът не мори, а мъчи!"

Щом си толкоз работна - пикай си на воля! Grinning

Аз съм от гореспоменатите мързеливи , дето спим нощем и ни мързи да ставаме да пикаем !

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 14:56 от GigiBo

# 245
Много ми е труден този белтъчен ден.
Аз не ям месо, яйца и мляко и остава само риба и сирене да редувам.
Нямам търпение да дойде утре.  Grinning

Може да ядеш тофу или соя  ( вари се като боб) - вместо бульон - соево мляко !

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 14:57 от GigiBo

# 246
И аз съм на плодов,мислех че ще ми е доста трудно но в интерес на истината дори не съм гладна Party
Ям през два часа
11ч.-1портокал
13ч.-ябълка и банан и две сушени сливи
сега към 15ч.-мандарини с малко орехи
Но се чудя дали да не си направя салата от зеле и моркови за вечеря newsm78

# 247
  • София
Момичета, стига сте се дъвкали, плиз. Всеки има право да си изкаже мнението, както и да се съгласи/ или не с чуждо мнение. Една тема я дъвчете по 2 дена. Да се пие ли вода след 20, или не; да се вечеря ли в 17 или 20 - разбрахме , че има различни мнения; не е нужно да си ги налагаме една на друга.

Днес съм 10 ден, не съм се мерила все още.
Скрит текст:
да споделя странна работа .. кантарът вечер ми показва по-малко, от колкото сутрин, някой да знае защо може да става така?

з: мандарина и 2 портокала
о: ориз с гъби и маслини, филийки пълнозърнест хляб
в: леща

# 248
Според мен чувството за глад при някои хора идва от това, че прекалено много мислят за самата диета и за това "какво трябва" и "какво не трябва". Всичко се контролира от мозъка и ако успеете да потиснете тези мисли, спазването на режима ще бъде много по-леко. Не поглеждайте към часовника с надеждата, че е дошло времето за поредната порция и това ще ви накара да се чувствате психически по-добре и ефекта от диетата ще бъде по-пълноценен.

# 249
Момичета,на някоя от вас по време на диетата завивали ви се свят?Аз в момента съм така.Как се справяте в такъв случай?Само да отбележа ,че кръвното ми не е ниско и пия достатъчно вода.

# 250
На мен свят ми се виеше първите 3дни ,днес съм добре ,но аз съм с ниско кръвно.Мисля,че организма като се чисти се появява главоболието и виенето на свят(само мисля,не съм казала че е от това) Naughty

# 251
Здравейте аз от 3 дена съм на диетата Grinning Исках да попитам може ли в деня за белтъци вместо плод да пия кафе с мляко и после направо да обядвам ,че от тези плодове сутрин на гладно ми се гади и дали може да ги сменя със зеленчуци през другите дни...И нормално ли е да съм отпаднала и да ми се завива свят ?Вярно ,че ми е трети ден и сигурно още не съм свикнала ,но все пак да питам Simple Smile

# 252
  • София
Здравейте аз от 3 дена съм на диетата Grinning Исках да попитам може ли в деня за белтъци вместо плод да пия кафе с мляко и после направо да обядвам ,че от тези плодове сутрин на гладно ми се гади и дали може да ги сменя със зеленчуци през другите дни...И нормално ли е да съм отпаднала и да ми се завива свят ?Вярно ,че ми е трети ден и сигурно още не съм свикнала ,но все пак да питам Simple Smile

Не, не може. Нито кафе с мляко, нито зеленчуци. Закуската е плодова. Може да пиеш фреш, вместо да ядеш плодовете, ако ти е по-лесно.

# 253

Не, не може. Нито кафе с мляко, нито зеленчуци. Закуската е плодова. Може да пиеш фреш, вместо да ядеш плодовете, ако ти е по-лесно.

Добре мерси за отговора Simple Smile

# 254
Привет банда  Hug
Честито на всички именници със здраве и гордо вдигната глава да носят хубавите български имена   bouquetПочерпете се според деня си,който с каквото иска ,и аз днес съм именничка Grinning
Ние с моя кантар си играем на котка и мишка,е ,то е ясно виновника кой е .Вече 4-ти ден ,единят ден съм 62,300,а на другият 62,900  Rolling Eyes,Вчера бях толкова горда от себе си ,че не прегреших ,бяхме на гости при свеки.Вечерях зелена салата и сирене към 18:30 ,и почти бях сигурна ,че днес кантара ще мме възнагради ,но....Обяда ми беше от 3 кюфтета ,те обаче бяха мааалко по соленки.Мисля си тези 0,600 кг. ,че са задържана вода ThinkingНищо,продължаваме и ограничавам солта до минимум пък то ще си покаже Grinning
Днес бобов:Закуската я пропуснах,знам ,че е грешно и за сефте го правя.Успахме се с бебка ,после една приятелка дойде и пихме кафе и не се усетих да прилапам едно плодче.Направо обядвах картофена салата.За вечеря същото Laughing
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт