90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Да дам своя отчет за 4дневката-2кг.
з-2 круши
о- нищо
в-купичка леща

з-2круши
о-спагети с дом.лютеница
в-нищо С ЧАША БЯЛО ВИНО

з-1 ябълка
о-нищо
в-зелена салата

и днес з-нищо,о-суджук с една домата и малко сирене,да не забравя че всяка сутрин пия по едно кафе със захарин.Пропускам хранения,защото в голяма чяст от времето си съм навън и не зная с какво да се храня..

мушни 1 ябълка или 1 банан в джобче Simple Smile

# 691
Eva, нашата диета с нищо не можеш да я правиш  Mr. Green Обективно погледнато, досега нямаш един правилен ден.

# 692
eva11 не ми се сърди,ама с това нищо,накрая ще си докараш едно голямо НИЩО и може и да качиш! Първото което прочетох с 2 круши и купа леща = около 380 калории!Това граничи със заболяване и е много неразумно!
Онова с ябълката и зелето = около 200 калории!Направо незнам какво да кажа

# 693
АУУУ ВЯТНО ЛИ Sad А АЗ ТАКА ГО ОБИЧАМ ТОЯ ВИТА .........НО В АНГЛИЯ НЯМА И ЯМ НЯКАКЪВ КОЙТО НА НЕГО СИ ПИШЕ 100% БЕЗ бРАШНО.НО КОГАТО СМЕ В БГ СИ ХАПВАМ ВИТАТА

Вярно, да. На етикета си пише обикновено и състав и калории.  Laughing И какво като е без брашно? Нали пак съдържа зърнени храни някакъв вид? Каква е разликата дали зърното е смляно или счукано? И съставът и калориите му все същите. Виж ако брашното беше заместено с въздух разбирам, ама такъв още не съм открила.  Joy
Eee... този спор за хляба ме убива. Някои хора обичаме хляб (аз ям Вита заради вкуса) и в диетата ясно пише че е разрешен дори и в белтъчен. В крайна сметка сме с различни начални килограми и с различна цел. Не е все едно дали ще сваляш 6-7 кг. или над 15кг. примерно. Въпрос на лична преценка е.

# 694
  • София
Разрешена е една филийка. Но като си 100 кг е по-добре да не я ядеш.

# 695

хахаха да да така е...но до 100 не съм стигала хахах как ме разсмя

# 696
  • София

Ти не си, но аз бях 126 кг и има още десетки момичета, които са около и над 100.  Wink

# 697

Ти не си, но аз бях 126 кг и има още десетки момичета, които са около и над 100.  Wink

МАЛЕЕЕ 126 ЕЕЕ ТИ СИ ЗА ЗЛАТЕН МЕДАЛ БЕЕЕЕ...БРАВО БРАВО БРАВО

# 698
Eva, нашата диета с нищо не можеш да я правиш  Mr. Green Обективно погледнато, досега нямаш един правилен ден.
Как така нямам един правилен ден #2gunfireнаправо ме уби...

# 699
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
з-2 круши
о- нищо
в-купичка леща

з-2круши
о-спагети с дом.лютеница
в-нищо С ЧАША БЯЛО ВИНО

з-1 ябълка
о-нищо
в-зелена салата

и днес з-нищо,о-суджук с една домата и малко сирене,да не забравя че всяка сутрин пия по едно кафе със захарин.Пропускам хранения,защото в голяма чяст от времето си съм навън и не зная с какво да се храня..

eva11 - това нищо вземи и го замени с режимно нещо. А и винце си пийваш. Много интересно какво е това което правиш.

# 700
  • София
Как така нямам един правилен ден #2gunfireнаправо ме уби...

Ами така, нямаш.
Не се пропуска ядене - нито закуска, нито обяд, нито вечеря. Това е нарушение.
Алкохолът е абсолютно забранен.
Смесването на белтъчини също - а ти си яла суджук и сирене.

# 701
з-2 круши
о- нищо
в-купичка леща

з-2круши
о-спагети с дом.лютеница
в-нищо С ЧАША БЯЛО ВИНО

з-1 ябълка
о-нищо
в-зелена салата

eva11 - това нищо вземи и го замени с режимно нещо. А и винце си пийваш. Много интересно какво е това което правиш.
идеята е да не пропускам нито едно хранене-така ли?А за винцето толкова ли е фатално става въпрос за 100-150гр.и то само един път..

# 702
  • София
з-2 круши
о- нищо
в-купичка леща

з-2круши
о-спагети с дом.лютеница
в-нищо С ЧАША БЯЛО ВИНО

з-1 ябълка
о-нищо
в-зелена салата

идеята е да не пропускам нито едно хранене-така ли?А за винцето толкова ли е фатално става въпрос за 100-150гр.и то само един път..

Кое точно от фразата - абсолютно забранен - не е ясно!?

# 703
припадам вече

# 704
Току що ми умряха още две клетки,ако чета още ,до утре ще съм тотално затъпяла!
Отивам да си направя HIIT тренировката чао!Няма да ви чета до понеделник!!! Joy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт