Ин витро Плевен-7

• 151 929
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Не познавам д-р Бодурска, но след две неуспешни икси-та при лекари с опит, се убеждавам, че по-добре при млад лекар/клиника, отколкото при такива с дълъг стаж. Струва ми се, че  повече се стремят към успеха, защото искат да се наложат. Така, че cweti1977, отивай при нея и успех!  Hug

Преди две години, когато за пръв път отидох при Конова, тя ме насочи към д-р Стефанов. Нямаше часове при него, и аз се записах при д-р Иванов. Междувременно ми излезе часа в "Надежда", там се чака много и затова бях отишла в Плевен, не знаех след колко години ще се вредя за час в София, но ето, че минаха 2 години, два опита и аз се връщам пак при доктора, който ми препоръча Конова. Искам да вярвам, че при него ми е късмета! Grinning

Подкрепям това мнение!

# 361
Момичета някой правил ли е ин витро на ЕЦ при д-р Иванов.На мен ми предстои поредното лапаро за отстраняване на тръбите и искам преди да излезе заповедта ни от фонда ,да пробваме една процедура на ЕЦ при него.

Моето инвитро при него беше със стимулация, но ми е интересно какво е мнението на д-р Иванов за това? Той най-добре може да прецени дали си заслужава и има ли шанс. Ако въпроса ти е свързан с това дали можеш да се довериш на този лекар, аз бих те подкрепила.

# 362
Аз съм с прекрасно мнение за д-р Иванов! Успех, Таня! Мисля, че няма да сбъркаш, ако му се довериш. ЕЦ е малко игра на нерви, понякога фукито се пука и това носи големи разочарования, но това е само понякога. Grinning

# 363
Аз му вярвам и не се съмнявам в него,относно опита ми на ЕЦ незнам дали ще е възможен при условие,че моите тръби трябва да се махнат и незнам дали при опит на ЕЦ е необходимо да имаш тръби или не.Тепърва ще разговарям с него тази неделя на консултациите в Бургас.Благодаря ви момичета,неговото мнение е,че шанса е малък,но тепърва след лапарото може да се даде адекватен отговор.

# 364
Доколкото съм запозната дори ин витро на ест. цикъл, ако имаш проблем с тръбите, ти по добфе първо да се прекъснат. При ин витро на ест.   цикъл, пак има пункция, трансфер, както и при ин витро със стимулация, така че тръбите няма да са необходими.

# 365
Да с диагноза Хидросалпинкс съм,миналата година ми правиха пластика ,но няма положителен резултат след нея.А и след всичко чуто и изчетено досега няма да рискувам да направя опит без да ги прекъсна или премахна.
А колко струва една такава процедура в тази клиника знаете ли?Имам впредвид при Конова и д-р Иванов... Rolling Eyes

# 366
щом има хидро, значи първо ще махате тръбите, защото течността, която е в тръбите се явява един вид отрова за ембрионите и за имплантация и дума да не става!
О, прочетох, че се открива филиал в Бургас. Хайде, бургазлийки, да ни зарадвате с много бебета!

# 367
Благодаря ви за мненията ,които ми дадохте за д-р Бодурска. От толкова прехвалени доктори загубих много време нерви ,надежди и не на последно място и пари. Но в лицето на тази докторка запоявам отново да вярвам  и ще продължа да се боря .  

# 368
Точно така,  Цвети! Няма да се отказваш и стискам палци да се получи чудото и при теб.
Таня, за цени нищо не мога да кажа. Виж в сайта им или пиши имейл. Имай предвид, че всеки случай е уникален и може да се добави нвкое изследване или процедура.

# 369
Кей, имам чувството, че си в много подобна ситуация като моята. Аз съм на път да се откажа от Клиника Надежда и да се запиша при Д-р Стефанов. Правилно ли съм разбрала, че ситуацията ни е сходна и какво налага при теб тази промяна?

Момичета, интралипидът по-лек препарат ли е от имуновенина? И как се преценя кое да се влива? Разбира се, ако някой от вас има опит с това.

# 370
SAB-f, всеки човек след неуспех търси причини, задавайки си въпроси, а след втори неуспех, започва да си отговаря сам на някои.
Фактите при мен, игнорирам първия опит, коментирам само втория
- заявяваме ембриоскоп. Когато поисках диска на трансфера, се оказа, че точно за моите ембриони се е счупил и ембрионите са местени. Това може и нищо да не означава, но... породи съмнения в мен.
- Чакането с часове, дългото пътуване,  преумората също може би си казаха думата.
- Липсата на индивидуален подход
- Нещо, което разбрах на този опит - медрола се спира по схема, а не изведнъж. На мен забравиха да ми кажат
- Лекарката ми даде напечатана рецепта със стандартните естрофем, фолиева и утрогестан, без да погледне досието ми. Добре, че погледнах рецептата и й споменах, че съм с тромбофилия, та ми изписа фраксипарин, но измрънка "е, то много жени не са знаели, че имат тромбофилии и са родили". Стори ми се несериозно. И някак се почувствах много гадно, все едно бяха ме обрекли на неуспех.
Спирам до тук. Желая успех на всички момичета в Надежда, тя е клиниката, в която направих доста неща и все пак, въпреки неуспеха, изпитвам и към мястото, и към лекарите хубави чувства. Стокхолмски синдром?  Mr. Green

Ето нещо, което пък затвърди решението ми за клиниката в Плевен
http://invitrobg.com/interviews/1178-d-r-stefanov-vsyaka-uspeshn … -ogryava-patya-mi
Д-р Стефанов Вашата лична успеваемост е огромна . 49.6% успешни клинични бременности - официална ли е тази статистика?

Благодаря Ви за високата оценка. Аз съм привилегирован да измервам и подавам изключително точно данните за успеха на своите усилия, тъй като над 95 % от процедурите отчетени към ФАР за 2013 година на КИРМ Плевен бяха мое дело. Така, че да – данните, които виждате в сайта на КИРМ – Плевен, са абсолютно достоверни.Това са официални данни които ние отчитаме към ФАР всяка година. Бих призовал и другите ин витро клиники да изнесат на сайтовете си официалните данни за успеваемостта, подадена към ФАР.

# 371
Кей,всичко ,което четеш в това интервю е истина.Да,това е д-р Стефанов,той  подхожда индивидуално към всеки случай и е преди всичко Човек.Писала съм и преди ,че сме минала през много доктори за 10 години борба,и затова споделям мнението си.Пожелавам на всички,които вървят по трудния път,късмет,успех и не губете вяра.

# 372
Макар че все още не съм взела окончателно решение, Д-р Стефанов наистина ми направи изключително впечатление при срещата ми с него, да не говорим доц.Конова, която дори ми отговаря на е-майлите, без дори да съм и дала и лев.
Аз пък на скоро извадих зъб, при което Аспирин протект е абсолютно противопоказен, но успях да разбера, че трябва да го спра след изключително нахалство, въпреки че докторите в Надежда бяха наясно, че ще правя такава манипулация.
На мен пък въобще не ми бяха разяснили какви са предимствата да се прави ин витро на ЕЦ, да се трансферира 1 или 2, 3 ембриончета. А напротив гледаха ме с почуда как така още не съм решила, когато се колебаех.

Аз също считам, че в Надежда специалистите са изключителни. Въпросът е, че всеки пациент изисква технологично време, което да му бъде отделено, за да не се обърка нещо ... а те нямат вече това време. Тоест пациентите трябва да наваксват с голямо четене по форумите.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 09:52 от SAB-f

# 373
Благодаря, Десима! Този лекар явно работи здраво. Хубавото е, че няма огромен наплив, защото там откъдето идвам лекарите са претоварени и това започва да личи.
Да нагушкаш дамата от подписа си  Hug

# 374
Момичета имате ли представа колко струва една оперативна лапароскопия в клиниката.Аз ще правя такава по уговорка с д-р Иванов другата седмица най-вероятно .След като се разбрахме ми каза че със здравна каса е 1600лв.Много ми се струва някак си това.Някой ,който е правил такава операция там ако може да се включи.Първата ми лапароскопия,която започна като диагностична и завърши оперативно нищо не ми струваше.Правих я във Варна,сега се налага 2-ра за отстраняване на тръбите заради хидро и понеже ще правя ин витрото в Плевен при Иванов,исках тама да е лапарото,за да види все пак човека как са нещата,но и много скъпо ми се вижда.Някак си съм объркана.

Общи условия

Активация на акаунт