Ин витро Плевен-7

• 151 935
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Звъни на информация и попитай, 1600 по касата е много.

# 376
Tanya, честно казано не знам какво мнение да ти дам. Първата ми лапароскопия беше 1000 лв. в Шейново, а втората 1200 лв. във Вита.

# 377

На тел.на регистратурата ли да попитам?

# 378

Да, дано днес има някой да ти отговори.
Съмнявам се, че това е цена без направление.

# 379

Да, дано днес има някой да ти отговори.
Съмнявам се, че това е цена без направление.

Сега звъннах,жената на регистратурата каза,че доколкото знае тази година със здравна каса не работили,а на мен д-р Иванов ми каза утре да взема направление от личната за хоспитализация.Иначе без направление е 2100лв....егати... Shocked... newsm78

# 380
Какво означава -доколкото знаела. Че кой да знае?
И все пак цените са  Shocked

А договор с фонда имат ли, да не се окаже, че и опитите се плащат?

Бях тяхна клиентка преди година и смених клиниката след основните кръвни изследвания. Помня, че и те бяха маса пари.

# 381
Договор имат да.Те ми подготвиха документите.
Пак се връщам в началото да се чудя за клиника,направо ми писна вече.А им вярвам и съм доволна,но тази сума е безбожно висока,не върви и другаде да го правя тва лапаро...егати и тъпотията.До утре трябва да реша и най-вероятно в четвъртък ще ме приемат и пак попадам в объркана ситуация.Благодаря ти ... Hug

# 382
Малеее, цифра си е.
То половин инвитро.
Все пак помисли вариант на друго място. да ти дадат диск от лапарото и така.

# 383
Както казва Сигма, то си е половин инвитро.

А защо толково бърза с тази лапароскопия?
Ти си решаваш, ако имате фин. възможност действайте,  но ако имаш вариант да я направиш другаде разпитай.

# 384
Здравейте, преди да ви питам по мият въпрос, да кажа малко за лапарото.Правила съм две по 1200лв, сега ми предсоти трето насочих се към Горчев във Плевен там ми обявиха цифра от 1430лв.Това е операция, която НЗОК не покрива.
Аз съм решила да равя опити в КИРМ, но за лапарото съм категорична, че искам да е при Горчев.

Лекувам се при порф.Тодрова /ендокринолог/ в КИРМ искам и репродуктивният специалист да е от там, за да може да работят в сътрудничество.За доктор Бързашки има час за след месец, а яз нямам месец, записах си за доктор Стефанов.
Има ли някоя от вас да каже мнение за него?

# 385
Здравейте, момичета!
Накратко моята история е следната:
Имам три опита по фонда в КИРМ Плевен.
Първия при д-р Емин - неуспешен. Втория при д-р Стефанов - положителен тест, но се оказа кухо яйце. Трети опит пак при д-р Стефанов - резултата е на две седмици и спинка в ръцете ми. Безкрайно съм щастлива. Имам познати успели при д-р Бързашки и д-р Иванов. Когото и да изберете, няма да сбъркате. Желая ви само положителни тестове за бременност!

# 386
Кей, имам чувството, че си в много подобна ситуация като моята. Аз съм на път да се откажа от Клиника Надежда и да се запиша при Д-р Стефанов. Правилно ли съм разбрала, че ситуацията ни е сходна и какво налага при теб тази промяна?

Момичета, интралипидът по-лек препарат ли е от имуновенина? И как се преценя кое да се влива? Разбира се, ако някой от вас има опит с това.

SAB не съм в тази клиника, но тъй като на мен ми изписаха и двете лекарства ще ти кажа какво ми обясниха. Интралипида действа само на НК клетките, докато имуноглобулините уравновесяват и други неща. За имуновенина знам, че е български препарат и дава много странични ефекти, затова май препоръчват вместо него да се влива Октагам. Ако имаш отклонение само в НК клетките интралипида би бил достатъчен, действието му е 4 седмици ако не се лъжа.

# 387
Здравейте, преди да ви питам по мият въпрос, да кажа малко за лапарото.Правила съм две по 1200лв, сега ми предсоти трето насочих се към Горчев във Плевен там ми обявиха цифра от 1430лв.Това е операция, която НЗОК не покрива.
Аз съм решила да равя опити в КИРМ, но за лапарото съм категорична, че искам да е при Горчев.

Лекувам се при порф.Тодрова /ендокринолог/ в КИРМ искам и репродуктивният специалист да е от там, за да може да работят в сътрудничество.За доктор Бързашки има час за след месец, а яз нямам месец, записах си за доктор Стефанов.
Има ли някоя от вас да каже мнение за него?
Днес бях за пръв път при него. Хареса ми как ще действаме, хареса ми, че беше искрен и ми хареса, че ми даде огромни шансове  Grinning

# 388
Аз съм била при Доктор Бързашки
2 лапароскопии в Авис медика по 400 лева по здравна каса
1 инвитро - неуспешно.

Доволни са хората на които е помогнал.
На мен не успя- не обвинявам никой - при мен така е трябвало да стане/ откриха ми ддруго заболяване коеот трябваше да лекувам/
Сега предстои лапаро при Стаменов.
Търсим си късмета Simple Smile

# 389
 Befana_Iv, успех!  Hug
Бързашки не можах да го харесам. Отидох с намерението да правя ЦС в Авис медика, ама я правих в Надежда. И не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт