Косопад - 5 тема

• 83 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
И аз се записвам в темата за съжаление  Tired
От едно известно време редовно пия някакви добавки за коса (като ги редувам).
Към юли месец започна косопада. Тогава пих Maxi hair.
От края на месеца живея в чужбина и след идването тук положението видимо се влоши. Бях си заредила преди да тръгна две опаковки Цинк и Биотин на Абофарма. Изпих ги, но не видях кой знай какъв резултат.
Тук (където живея) няма голям избор на продукти.
За коса успях да намеря единствено Б комплекс витамини.
Днес обаче намерих в една аптека Приорин и си го взех http://pha24.com/images/priorin_tabs.jpg
Взех и този шампоан на Виши http://assets0.pharmasimple.com/images/dynamic/products/0040/714 … ay.jpg?1377177500
Чела съм, че има доволни от Приорин-а, дано и на мен да помогне.

# 421
  • в 1001-та нощ
К А Т И   Peace вземи селен - да е селенометионин и го комбинирай с вит.Е  Peace

# 422
  • España (Плевен)
К А Т И   Peace вземи селен - да е селенометионин и го комбинирай с вит.Е  Peace
Би ли предложила нещо?  Peace

# 423
# 424
Скрит текст:

Досега пих един месец това, но поради цената ми се иска да го заместя с нещо друго по-ефтино.
Може ли някакво предложени- преди бях доволна от  Цинк Биотин на Абофарма, но може би трябва да добавя и други витамини да направя горе долу комбинацията на  Новофана newsm78 newsm78

Дали това е подходящо -но няма цитеин и изключва май Цинк Биотина..

Скрит текст:

# 425
# 426
За съжаление, и аз се записвам в темата. Родих преди 4 месеца, косата ми започна да пада зверски от около 2 седмици - навсякъде у нас е някакъв ужас о пода, излизам и от банята с една топка косми. Имам гъста коса - фризьорите цял живот я хвалят, че не е третирана и е като за две глави количествено:) Не къдря, изправям и боядисвам, но ползвам горещ сешоар, сега опитвам с по-хладна струя. През бременността и 1 косъм не ми е паднал, явно сега е компенсацията. Кърмя. Взех си шампоан Фитовал и веднъж се мих вече с него. Търсих Дефулвал, но в аптеката не бяха чували за него. Знам и за Здраве Форте. Замислям се за витамини - не приемам, не са ми изписвани и по време на бременността. Поднових Малтофер Фол за желязо и фолиева киселина - пиех през бременността и 2-3 мес. след раждането.  Направо си забелязах вчера 2 като плешивини тип Мики Маус в двата края на челото!!
Не съм прочела цялата тема - отивам.

# 427
Да ви се похваля, че косопадът ми намаля с маски с тривитаминол..което за сезона си е направо магия!  Grinning

# 428
И аз да се похваля - по съвет на алена пия от 1 месец масло от вечерна иглика. Освен това взимам и витамините на GNC (мой избор):
Скрит текст:
и изкарах един курс с ампулите на Лакме против косопад:
http://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active/shok-kont … lakme-active-6-ml

Косопадът не беше много силен поначало, но вече намаля. Благодаря, алена, за съветите  Hug

# 429
  • в 1001-та нощ
Много се радвам  Blush  bouquet  Браво  Hug

Маслото от вечерна иглика е супер  Blush а аз съм ти писала и за твоя случай  Blush

# 430
# 431
  • София
Alena   bouquet

След като дерматолозите не откриха нищо смущаващо в кръвта и косата ми, и като имаш предвид, че съм използвала до сега дюкре (шампоан, хапчета и лосион), преди това имаше още нещо, което използвах, но вече ги забравих (кресчина май?), та, имайки предвид тази информация, би ли и дала конкретна рецепта от илачи? Simple Smile В момента съм взела олио и ампули на рене, от немай къде, в Шуменско само това намерих.

# 432
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша  Peace

# 433
Хроничният ми косопад от септември насам доста се засили. Confused Лятото пих 3 месеца Ревалид, но не подобри положението.Сега мисля да си взема лосион и да се върна към шампоан Дюкре.
Чудя се кое е по-ефективно.Дюкре неопептид или хроностим(ден и нощ)?Помислих и за ампулите на Виши, но според мен трябва двата продукта(шампоан и лосион) да са на една марка. Thinking

# 434
  • в 1001-та нощ
в твоя случай неоптид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт