Косопад - 5 тема

• 83 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
при мен днес изследването показа нисък прогестерон

# 406
  • София-Младост
Дюкре анафаз шампоан против косопад + геритамин, има ли смисъл от него или трябва да се комбинира с нещо още?

# 407
  • в 1001-та нощ
по-добре хубави добавки и ампули  Peace

# 408
  • гр. София
И аз съм за ампули.  Peace

Алена, честита радост! Успех до края!  Hug  bouquet

# 409
  • Варна
Здравейте момичета, прочетох, че обтриването на скалпа с готварска сол помага срещу косопад. Бих искала да споделите мнението си, ако някоя от вас е пробвала този метод, дали има ефект, дали би могло да навреди по някакъв начин на скалпа или на косата.
Благодаря Ви!  Simple Smile

# 410
  • София
Не съм пробвала, но според мен може да пресуши скалпа и да започне да се бели. Rolling Eyes

# 411
Ако не бях сигурна, че ще ме уволнят, бих се постригала нула номер Laughing
Толкова много ми опада косата, че ми прозира скалпа... Гледам хората непрекъснато в косата...
Повторих изследванията на хормоните, вкл. андрогени в друга лаборатория, всичко ми е наред, вкл. пролактинът, който миналия месец беше малко висок, но не бях си почивала преди да ми го вземат.
Направих си снимка на зъбите - и там всичко е ок. Пия калции, магнезии и цинк + вит. Д.
Ще си изследвам прогестерона и ще ида на гинеколог пак да видя да нямам кисти, въпреки че преди 3 месеца бях.
Ако всичко това не помогне - ще се обръсна, пък нека ме уволнят  Joy Joy.

# 412
  • в 1001-та нощ
желязото как е?

# 413
Всичката биохимия ми е ок.

# 414
Скрит текст:

Досега пих един месец това, но поради цената ми се иска да го заместя с нещо друго по-ефтино.
Може ли някакво предложени- преди бях доволна от  Цинк Биотин на Абофарма, но може би трябва да добавя и други витамини да направя горе долу комбинацията на  Новофана newsm78 newsm78

Дали това е подходящо -но няма цитеин и изключва май Цинк Биотина..

Скрит текст:

# 415
Някой дали може да даде отзиви и мнение за ампули Loreal Aminexil ?! Praynig
Тази съставка  Aminexil какво представлява ? Това хормон ли е ,или нещо друго? Това което ме притеснява е да не е нещо от сорта на minoxidil ? Има ли странични ефекти,зависимост... ?

# 416
  • в 1001-та нощ
не е хормон, няма зависимост, стр. ефект не са ми известни

за приликите и разликите http://blog.biovea.com/minoxidil-v-aminexil-comparing-hair-loss-ingredients.html

# 417
Благодаря a.l.e.n.a  Hug
  bouquet

# 418
  • España (Плевен)
Имам значителен косопад след първата ми бременност.С две раждания съм.
Най-силен косопад ми е на темето. Баща ми е с оплешивяване точно там. Брат ми също доста рано му опада там.
Не използвам нищо по-специално. Гледам шампоанът да ми е добър.
Иначе съм използвала маската с тривитаминола, бадемово масло, чаено дърво.
Сега използвам ето този шампоан на Green Pharmacy. Все още нямам мнение за него.

Чудя се все още, дали да започна да пия СЕЛЕН на ВАЛМАРК. Но не точно заради косопада ми, а за имунната система е, за кръвообращението и т.н. Вие какво ще кажете?  СЕЛЕН  табл. 100 мг. * 30  ВАЛМАРК

# 419
Може и да не е точно по темата, но по-добре виж Селеногин
http://apteka.framar.bg/30061200/селеногин-табл-60
По-скъп е, но е за 2 месеца и съдържа натурален селен и гинко билоба. Аз смятам да си го взема заради проблем с ниско кръвно, но се надявам да помогне и за косата.

Общи условия

Активация на акаунт