Косопад - 5 тема

• 83 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте дами!
Аз никога до сега не съм имала сериозен косопад, но през юни месец претърпях сериозна катастрофа , последвана от 2 операции с пълна упойка и един куп други медикаменти. Като добавим към това и есента, положението стана много сериозно.
Попрочетох писаното от вас и ще се възползвам от препоръките.

Исках да питам дали на някоя от вас на която косопада и е в следствие от упойки после и се е възстановила косата?

# 436
  • в 1001-та нощ
Аз  Peace чудовищно изглежда, зная какво ти е, но всичко си идва на мястото  Peace ако постоперативната терапия позволява - можеш да си помогнеш за възстановяването с добавки и лосиони  Peace не се отказвай, не се предавай, не се отчайвай  Peace

При мен съчетанието беше дори по-гадно - 2 операции => косопад, леко закрепване и последва сезонен, а за капак и забременях и последва - следродилния  Crazy Имах чувството, че ме следва проклятие  Mr. Green

# 437
  • Бургас
да се похваля,че при мен косопада драстично намаля

# 438
  • в 1001-та нощ
Браво Simple Smile има завръщане с добри новини Simple Smile  Blush

# 439
Здравейте и от мен. Страдам от засилен косопад от около 3-4 месеца. Някой оттървал ли се е от това ? Пробвах какви ли не маски с бадемово масли, кокосово, авокадо....без ефект. Пих и следните http://www.folica.com/hair-loss/vitamins-and-hair-loss/viviscal- … -nutrient-tablets, отново без никакъв ефект. Някой да помогне  Praynig Praynig Praynig

# 440
  • в 1001-та нощ
вземи си добавки за коса с по-широка бленда и омега 7, ако няма подобрение - консултация с еднокринолог и дерматолог  Peace

# 441
Alena, мерси за отговора. Аз имам много гъста коса и с дебел здрав косъм по принцип. Сега и косъма изтъня и пада ужасно много.  Фризьорката ми ме предупреди, че е възможно да почне да пада, но мина време и аз реших, че се е разминало. И изведнъж просто снопове...
Мисля да взема геритамин, като най-безобиден, а и без друго имам счупване и ще е полезнен и за това. Също и маслото на Икаров ми препоръча фризьорката ми. Ще ви следя и ще споделям.

# 442
  • в 1001-та нощ
Не е безобиден и не е достатъчен, ако имаш счупване - възможно да има стрес, обездвижване ..... вземи си и хубави добавки с повече витамини, минерали и АК  Peace

Вит. Д3 също  Peace

# 443
Не съвсем по темата, но тъй като сте споменали вит. Д3, да питам, че нещо ме объркват "старите" ниски дози и "новите" високи. В крайна сметка колко единици е препоръчително да се приемат на ден? 5000 - 6000 UI?

# 444
  • в 1001-та нощ
За жени мисля беше 3500, ако приемаш всеки ден и 5000, ако приемаш - от понеделник до петък  Peace

# 445
 Hug Благодаря за пореден път!

# 446
  • София
От 1 месец имам обилен косопад. Предполагам, есенен. За съжаление в последните 2 седмици се засили.
Ползвам шампоан с кофеин, сложих и капка макадамово малсо. В боята за коса слагам малса + макадамово........... Mr. Green Mr. Green
Трябв ада си призная, че от 3 години насам за първи път получавам такъв обилен косопад.
Не пия хапчета, защото са на хормонална основа, а на мен лерая ми е забранил такива таблетки.
Идеи????????????     newsm78

# 447
  • в 1001-та нощ
Типичен сезонен косопад, косата се реновира  Blush вземи си добри добавки за коса, както и добри ампули/лосион и се въоръжи с търпение  Blush

# 448
  • София
Алена, понеже си сред най-запознатите в темите свързани с косопад и коса( а и не само) ще съм ти благодарна да ми препоръчаш ампули срещу косопада. Моя се появи в следствие от диета и доста свалени килограми и към това се прибави и сезонния, положението стана цветущо.
Вече месец пия Анакапс( взела съм си за 3 месеца), а също и Калции+Магнезий+Цинк.
Ползвам противокосопадния шампан на Лореал П и ампулите на Лореал П, но ми остават 2 и се чудя дали да си взема пак от тях или да ги сменя с нещо друго. Честно казано мисля към други да се ориентирам.
Положението вече не е чак толкова драматично като преди месец, но косата пак продължава да си пада повече от нормалното.

# 449
  • в 1001-та нощ
Вземи Неоптид на Дюкре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт