Бъдещи първокласници в Русе

• 58 466
  • 420
  •   1
Отговори
# 120
 Desirée , Чочиии, честито!  Heart Eyes
Мимето78, по-рано през деня гледах списък на приетите деца на сайта на училището ни, но и него са свалили.  newsm78 Дори мярнах името на братчето на съученичка на Сашето.   Thinking
Maria Ivanova , не мога да помогна за мнения за учителките, за които питаш.   Embarassed Момчето ми е за IV клас.  Hug

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 19:02 от chibi

# 121
  • Русе
   Сутринта мъжът ми ходи до Дойче шуле, имаше ни в списъка. Сега ще чакаме понеделник, дано да няма неприятни изненади Praynig
   Чиби, обърна ли внимание за колко първи класа става дума? На сайта са обявени 5 паралелки, но чух слухове, че ще приемат 7.

# 122
Desirée, честито!

# 123
Мерси! Леко се притесних какви са тези технически проблеми. Дано няма неприятни изненади наистина.

# 124
Честито Деси  Heart Eyes дойчето е супер

# 125
Честито Деси  Heart Eyes дойчето е супер

Така е .  Peace
Мимето, децата бяха подредени по азбучен ред на собствените имена на сайта.  newsm78 Не ги броих колко са общо.  Thinking
Най-вероятно няма да приемат повече от 5 паралелки, защото няма да стигнат стаите / според учителите/. Нали има и целодневно обучение по желание на родителите.
Стискам ви палци да няма неприятни изненади.  Praynig

# 126
Добро утро!
Да се похваля, че сме приети в СОУЕЕ с френски език.... Party

bouquet Браво, много се радвам!

# 127
Записахме се (под номер 100, дано да ни е на късмет). Благодаря ви, Ани, Чочиии, chibi. Hug
Mimeto78, записахте ли се? Доколкото видях имаше 110 деца в списъка и около 7-8 резерви (тях не броих колко са точно). И на мен ми е чудно каква беше/е тази шашма със свалените списъци, вчера сутринта отидох и питах кога ще ги извадят, отговориха ми, че няма да ги вадят повече  Thinking, които деца били в списъка били приети, нямало промени... поканиха ме да запиша детето и така.

# 128
Desirée , честито ви записване.  Heart Eyes
Мимето78, с вас какво стана?  Praynig

# 129
  • Русе
   И ние се записахме, още вчера, 57-ми номер Simple Smile Добре, че отметнах тази задача, че вечерта като ме започна един грип, бррр...  Симптомите са стомашни болки, ужасно главоболие, втрисане.
   Пожелавам на всички да бъдат здрави  Hug

# 130
Здравейте,
На нас ни предстои догодина да бъдем  първи клас, но от сега се оглеждаме и събираме информация за училище. Чувам много добри отзиви за ОУ Любен Каравелов. Знам че има значение района в който живееш, но не мога да намеря никъде инф-я от къде до къде е района на Л. Каравелов. Влизах в сайта им, но никъде не видях.Някой може ли да помогне.

# 131
Мимето, честито записване и на вас.  Heart Eyes
Ти как си?  Praynig

# 132
  • Русе
   Чиби, добре съм вече, благодаря Simple Smile
   Няколко дни не съм чела тук, защото се вълнувах дали ще приемат малката в детската градина.

# 133
Родителската среща за първокласниците в Дойчето е от 17.30h утре, нали?

# 134
Здравей, Desirée!
Промяна ли има в насрочената среща? http://www.schiller-schule.info/priem.html
"Родителска среща за учениците, приети в първи клас за учебната 2013/2014 учебна година, ще се проведе на 18.06.2013 г. от 18 часа в СОУПНЕ "Фридрих Шилер".

Общи условия

Активация на акаунт