Бъдещи първокласници в Русе

• 58 472
  • 420
  •   1
Отговори
# 135
Не, просто имах спомен, че ми казаха 17.30h когато се записвахме, а на сайта не бях видяла, че има информация. Благодаря, polinkamalinka , спести ми едно излишно ходене до там за проверка.  bouquet

# 136
Има промяна в датата на родителската среща за Любен Каравелов ,ще е на 24.06 в 18 ч.

# 137
  • Русе
Родителската среща за първокласниците в Дойче шуле ще е от 18.00 часа във физкултурния салон Grinning

# 138
В "Отец Паисий" беше в аулата на училището.

# 139
  • Русе
   Темата ни останала много назад, да я побутна Wink
   Ако купите нещо интересно за бъдещите първолаци, моля споделете!
   Изборът на раница ми се струва най-труден.

# 140
ние купихме такава от един немски магазин за 60 лв. Страхотна е. Здрава, лека, с твърд гръб и твърд пластмасов под което и дава възможност да стои на пода без да се търкаля. В допълнителната мини раничка се побират маратонки и спортен екип. В Русе вече май няма такъв магазин , но мисля , че в софия и Пловдив има.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/36790

# 141
Вчера и аз купих раница от Карфур, спонтанна покупка, малката беше с мен и я хареса, а и на мен ми допадна. Беше на промоция-15 и нещо лв, няма джоб за шише, но беше късно като го установих.

# 142
Ние ще търсим раница с колелца и много джобчета.  Crazy

# 143
  • Русе
   Ей, едвам изрових темата, ще я загубим.
   Още не сме пазарували нищо. Очаквам да има интересни оферти на Метро, но едва след месец.

# 144
Миналата година август заредиха доста неща на Jumbo.Мисля и там да поразгледам.Август и септември зареждат за учениците,но за цените идея си нямам...Не съм гледала и на другите места,за да имам база за сравнение.....

# 145
Здравейте,
Може ли някой да ми каже къде да видя района  с адреси за ОУ Любен Каравелов ?Търсих в сайта им  но не открих нищо.

# 146
Поръчах само униформата и купих 2 бели ризки /с къс и с дълъг ръкав/. Нищо друго не съм пазарувала още....

# 147
  • Русе
Знае ли някой, къде в Русе мога да видя раниците на Херлитц- книжарници, магазини.....

# 148
  • Русе
  peziru, само на Метро. Миналата година ги пуснаха от 9ти август на цена 98 лв. Ще видим сега какво ще ни предложат. Ще огледаме и Джъмбо, не знам там кога ще заредят за учениците, някой ако разбере да свирка.

# 149
  • Русе
благодаря, аз искам само да ги огледаме и малката да пробва една, иначе ще я поръчам от немския и- бей, дори и с доставка излиза по -евтино, но не смея без да е пробвала, как стои

Общи условия

Активация на акаунт