Бъдещи първокласници в Русе

• 58 473
  • 420
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
   И аз гледах немския ибей, но това, което видях се върти все около 60 евро. А изгодните неща са само за територията на Германия Sad
   Последната брошура на Метро е от 1ви до 14ти август, очаквам от 15ти вече да са нещата за учениците  Simple Smile

# 151
  • Русе
http://www.ebay.de/itm/Herlitz-Schulranzen-Set-Smart-Plus-4-Teil … sh=item1e7d692e14

Ето ти едно предложение, от 4 части, доставка в Германия безплатна, а до  БГ с pratki.de  , която доставя, ще ти излезе транспорта около 10 лева

# 152
  peziru, само на Метро. Миналата година ги пуснаха от 9ти август на цена 98 лв. Ще видим сега какво ще ни предложат. Ще огледаме и Джъмбо, не знам там кога ще заредят за учениците, някой ако разбере да свирка.
Посмъртно толкова пари за раница НЯМА да дам  ooooh!

# 153
  • Русе
   Излезе брошурата на Метро - Отново на училище, от 15ти август. А Джъмбо от кога ще заредят за учениците?

# 154
  • Ruse
Намалени раници има в Sportdepot в момента, ако не се лъжа, също и някакво намаление има и в Дайхман. А иначе от къде пазарувате тетрадки, скицници и другите подобни от безкрайният списък? ooooh!

# 155
А иначе от къде пазарувате тетрадки, скицници и другите подобни от безкрайният списък? ooooh!
От някоя най-обикновена книжарница, разбира се  Peace

# 156
Аз напазарувах от Джъмбо - има всичко, изборът е голям, а цените приемливи  Peace Днес смятам да отскоча пак да видя какви раници предлагат

# 157
Аз другата седмица ще купувам помагалата. Намерих раница на сносната цена от 26лв. с твърд гръб.
Бюро ще поръчвам от тук http://marea.bg/ или от тук http://www.gold-apolo.net/images/stories/goldapolo/2011/kids/800_16_Radi.jpg

# 158
  • Ruse
Аз също пазарувах от Jumbo наистина голям избор и приемливи цени. Остана ми само да направя квадратчета сини и червени ( скъсах се да търся такива тетрдаки, докато разбера,че това са само квадратчета  Embarassed ). Раницата ни е от Metro.

# 159
  • Русе
Какви са тия квадратчета, сини и червени, на нас не са ни искали.За какво са?

# 160
  • Русе
   И ние купихме някои неща от списъка, раницата е от Метро. Ще почакам да мине и родителската среща в началото на септември, за да се запознаем с класната и да чуем какви са нейните изисквания. Не съм купувала сметало и пръчици, ще трябват ли изобщо тези неща?

# 161
Какви са тия квадратчета, сини и червени, на нас не са ни искали.За какво са?
И на мен ще ми бъде интересно да разбера какви са тези квадратчета?! newsm78

Ще почакам да мине и родителската среща в началото на септември, за да се запознаем с класната и да чуем какви са нейните изисквания.
Ама вие още ли не сте имали родителска среща?!  Tired  Не познавате класната си?!  Tired
Ние имахме първа род.среща през Юни и се запознахме с класната си и с учителката по френски език, а сега ще имаме втора род.среща в началото на Септември

# 162
Ами и тя имаше в предвид втората родителска среща!!!Не всички училища са с еднакви правила и закони.

# 163
Ами и тя имаше в предвид втората родителска среща!!!Не всички училища са с еднакви правила и закони.
Ясно ми е, че всички училища са с различни правила и закони... Tired
Ако е имало първа родителска среща, не са ли се запознали тогава с класната и нейните изисквания?!  newsm78

# 164
  • Русе
   Първата родителска среща в Дойче шуле беше само с директора. На втората - в началото на септември - ще обявят разпределението на учениците и ще се запознаем с класните учители.

Общи условия

Активация на акаунт