Бъдещи първокласници в Русе

• 58 484
  • 420
  •   1
Отговори
# 270
Привет, записвам се да следя темата. От скоро започнах по-сериозно да се замислям за прием и записване, та се връщам да ви чета назад. Само да питам какво толкова има в "Иван Вазов", че всички за там се редят?

# 271
Привет, записвам се да следя темата. От скоро започнах по-сериозно да се замислям за прием и записване, та се връщам да ви чета назад. Само да питам какво толкова има в "Иван Вазов", че всички за там се редят?
От няколко години го смятат за много елитно и с най-добрите преподаватели .Дали е така не знам.Другото е Любен Каравелов .

# 272
  • На брега на реката
Оп, и такава тема имало. Връщам се да ви изчета. Предстои ни първи клас, за сега сме се спрели на Иван Вазов, само занималнята ми е под въпрос  ooooh!

# 273
От няколко години го смятат за много елитно и с най-добрите преподаватели .Дали е така не знам.Другото е Любен Каравелов .

Аха....  Grinning Много благодаря. Честно казано, не знам нито от къде да почна, но нито какво да търся, пълна каша ми е. Районирането взима ли се предвид? Съпругът ми е в с. Николово по ЛК...

# 274

Аха....  Grinning Много благодаря. Честно казано, не знам нито от къде да почна, но нито какво да търся, пълна каша ми е. Районирането взима ли се предвид? Съпругът ми е в с. Николово по ЛК...
По принцип не ,ама ако има много желаещи в определено у-ще да гледат адреса .Аз училище съм избрала по местоживеене ,не ми се обикаля града защото в Иван Вазов примерно хвалят у-те .Във всяко у-ще има и добри и не толкова добри г-жи ,г-да .Така че не знам какво търсиш ти и откъде да започнеш .

# 275
Привет!
Моето момиче ще е първи клас тази есен. Събирам мнения. Живеем в кв. Въздраждане. Тук като най-елитно се слави Еропейските езици /Руската/.
Ще се върна и аз назад да прочета. Simple Smile

# 276
Да се отчета  Grinning в петък ще се разходим с таткото. Ние работим извън града, така, че сме постоянно с превоз. Знам само, че няма да го записвам в някои по-взискателните варианти - Ботев, Вазов, Руската.

# 277
  • На брега на реката
Ние ще я записваме във Вазов, защото живеем на същата улица. Знам, че е добро училището, но пък им е проблемна занималнята. Настройвам се, че ще се ходи явно на частна занималня. Ако и така препоръчате, равни няма да имате Simple Smile
За мен е много важен критерий първото училище да е в района, все пак там ще расте и ще създава контакти в тия първи самостоятелни години. После, след 7ми клас ще реши сама на къде да се устреми и какво ще я влече.
Чувам добри отзиви и за Отец Паисий, масово нашите другарчета от групата ще се пробват там.

# 278
  • Русе
Аз лично съм доволна от Първа частна занималня. Намира се срещу Бюрото по труда.
Там няма "няма не искам, няма недей. Пишат се домашните, четат се книги....
10 лв. беше с вземането от училище и кетъринга.
Лятото предлагат целодневна занималня, пак за същите пари. Водят ги по басейни, кино и т.н.
Познати бяха по други занимални и не съм чувала някой друг да хвали "неговата"

# 279
  • На брега на реката
Аз имам алтернатива с друга занималня в града, но исках да проуча цените как са. Че ми се вижда доста скъпо удоволствие и не знам как да процедирам. А с редовното закъсняване на работа, не се виждам да се прибера късно и тепърва да започваме да учим и да пишем домашни.
Благодаря, Ели за инфото   bouquet

# 280
Fervor а да платиш  на някой, който да прибира детето от училище? Знам, че има и агенция, предлагаща подобни услуги.

# 281
  • На брега на реката
Проблемът не е само в това кой да прибере малката, живеем до училището, това ще ми е най-малкия проблем. Ама не смятам, че сама ще започне да си пише домашните, а и груповия принцип на работа го предпочитам, от колкото да се затвори вкъщи и да учи или играя сама. Ще го мисля и бистря, имам още няколко месеца на разположение.
Да споделят и другите как е било в първи клас. Кой ги гледа, кой учи с тях...

# 282
  • Русе
Преди 6 години голямото ми дете беше в първи клас. Не ходеше на занималня, защото аз бях вкъщи по майчинство с малката. Голяма мъка беше това писане на домашни, часове наред се проточваше, защото все се разсейваше, блееше нанякъде и т.н.
Сега малкото дете е в първи клас и ходи на занималня. Пей сърце, никакви ангажименти нямам. Като се прибера от работа, домашните са написани, детето си е поиграло с новите си приятелки от у-ще, оцветявали са книжки и т.н. Единствено понякога им дават за събота и неделя допълнително домашно за вкъщи. Започва се едно, хайде да не го пиша днес в събота, да го оставим за неделя, ама да не е в неделя сутрин, а следобед. В занималнята всички пишат и тя пише, дори ми казва, че свършвала от първите. Домашните са красиво написани, понякога обаче виждам грешки, уж госпожата от занималнята ги проверява. Изглежда не може да смогне, но това с грешките не е често явление, случвало се е 2-3 пъти. Понякога ми казва, че е сгрешила и госпожата и е обяснила, как е вярното.

# 283
  • На брега на реката
За коя занималня говориш? Това е и моето желание, да осъществя някакъв краен контрол, но не тепърва в 6 вечерта да пишем домашни.

# 284
И аз обмислям занималня. Нямам възможност вечер тепърва да го занимавам.
С дъщеря ми не беше така - тя беше при бабите, но беше самостоятелна и организирана и съм нямала никакви грижи. Сега няма да е така, подозирам.

Общи условия

Активация на акаунт