Бъдещи първокласници в Русе

• 58 484
  • 420
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,някой има ли информация кои учители ще поемат първолаците в СОУ Възраждане и някакви отзиви за тях?Ще съм много благодарна ако споделите.

# 286
на есен ще имам първокласник и мисля да го записвам в Тома Карджиев, защото ни е наблизко. Друг вариант ми е Дойче Шуле, но ми идва по далечко. Има ли майки, на които децата им учат в тия училища и доволни ли са.

# 287
За Отец Паисий подразбрах, че ще има само 2 паралелки 1 клас тази учебна година,......Някой ако има инфо нека да сподели!Би било добре ако се включат и майчета , които  миналата година са имали първокласници. Хубав ден

# 288
За Отец Паисий подразбрах, че ще има само 2 паралелки 1 клас тази учебна година,......Някой ако има инфо нека да сподели!Би било добре ако се включат и майчета , които  миналата година са имали първокласници. Хубав ден

4 паралелки ще са, но дали ще има занималня???

# 289
Здравейте, интересувам се от мнението ви за г-жа Татяна Михайлова, учител в Руската, първи клас с немски. Моля за мнения, препоръки, отзиви и преживявания. Много благодаря на всички споделили!

# 290
  • На брега на реката
Здравейте! Знаете ли в колко часа ще обявят списъка с приетите деца за Вазов?

# 291
Разбрах, че в 15 за Отец Паисий ще са на сайта.

# 292
Здравейте, интересувам се от мнения за г-жа Петя Енчева от Вазов и г-жа Мариана Недева от ''Отец Паисий''! Мерси Simple Smile

# 293
  • в огледалото на живота
Успех на всички дечица  Hug
Имаме още една година до заветния 1 клас,но от сега ме тресе яко нервата... Crazy

# 294
Ние сме приети и записани и госпожата даже не съм я виждала ... не знам какво да очаквам нито от нея нито от моето дете ... преди 10 години с щерката не беше така. За жалост съм по-скоро песимист по отношение на образованието и по отношение на отношението на родители и деца към всичко ... не знам кое е по-добро за детето ми.

# 295
  • На брега на реката
И ние сме приети  и записани. Чакам родителската среща да мине и да започваме постепенно с подготовката и харченето... #Crazy

# 296
Ми то важен харч е униформата. Ама в "Отец Паисий" щели да сменят фирмата. И в МГ също (ама там сме последна година).
Раница вече имаме.
Другите неща са дреболии ... на каката учебниците са ми по-голям кахър на мен, но няма друг начин.

Ако има някой в 1б в "Отец Паисий" да каже.

# 297
Ми то важен харч е униформата. Ама в "Отец Паисий" щели да сменят фирмата. И в МГ също (ама там сме последна година).
Раница вече имаме.
Другите неща са дреболии ... на каката учебниците са ми по-голям кахър на мен, но няма друг начин.

Ако има някой в 1б в "Отец Паисий" да каже.
Злати, и аз мислех че униформата ще е скъпа, но се учудих на цените - добри ми се струват: риза 17лв, тениска 7лв, сюичър 17лв! Принципно не съм купувала до сега, но мислех че ще ми излезе по-солено като са с логота и тем подобни

# 298
А към кои книжарници ще се насочите, дадоха ни списък, но хич не ми е ясно от къде е най-удачно да пазарувам, в смисъл всичко на куп и т.н

# 299
Да разбирам ли, че реши "Иван Вазов"?

Като купиш от това - онова по две и стотачката ти отива ... отделно те растат бързо и въобще си е харч униформата ...

За книжарниците не мисля, че има значение въобще - едно и също е като цени.

Общи условия

Активация на акаунт