Бъдещи първокласници в Русе

• 58 464
  • 420
  •   1
Отговори
# 300
  • На брега на реката
На пръв поглед не са скъпи, но като поръчаш 2-3 ризи, 2 тениски, поличка, суитшърт и ти отишла стотачката. Определено мога и за по-малко пари да я облека, ама айде. Към книжарница не съм се ориентирала, мислех Джъмбо да нападнем, от мама на детенце от нашия клас чух, че в Ади Плам било евтино, може би и там ще погледна.

# 301
  • Русе
Само от Метро пазарувам за дИтето. Има в големи количества от всичко.
Вече научен труд мога да напиша по темата.

# 302
Да прави сте, че като поръчам по няколко неща и сумата хвръква, а и чак не ми се ще от сега, не че за 2 месеца кой знае колко ще порасне, но все пак растат като гъби сега, а и за снимките трябва да сме с ризата!

# 303
Ми то важен харч е униформата. Ама в "Отец Паисий" щели да сменят фирмата. И в МГ също (ама там сме последна година).
Раница вече имаме.
Другите неща са дреболии ... на каката учебниците са ми по-голям кахър на мен, но няма друг начин.

Ако има някой в 1б в "Отец Паисий" да каже.
Злати, и аз мислех че униформата ще е скъпа, но се учудих на цените - добри ми се струват: риза 17лв, тениска 7лв, сюичър 17лв! Принципно не съм купувала до сега, но мислех че ще ми излезе по-солено като са с логота и тем подобни
Здравейте!!!
Ние сме записани в Христо Ботев и снощи ходих да поръчвам униформа и като видях цените се ядосах и си тръгнах.Не че няма да поръчам ,но много се възмутих ризата от отвратителна материя 31 лв. ,пола която искат само за първия учебен ден 32 лв.,пуловер 25 лв. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 304
 Да и ние сме в Хр. Ботев...незнам по каква причина са толкова високи цените в сравнение с другите училища? Вратовръзката е 14 лева  Thinking
Ризките в Отец Паисий са по 17-18 лева

# 305
Да и ние сме в Хр. Ботев...незнам по каква причина са толкова високи цените в сравнение с другите училища? Вратовръзката е 14 лева  Thinking
При коя учителка сте?

# 306

При коя учителка сте?

Таня Кутинчева Peace

# 307
Ние сме при Стефанова! Аз съм много възмутена от цените .Дори се мисля да купя качествен плат с такъв цвят и да дам на някоя шивачка да ги направи.

# 308
Ние сме при Стефанова! Аз съм много възмутена от цените .Дори се мисля да купя качествен плат с такъв цвят и да дам на някоя шивачка да ги направи.
Това е решението Wink.Направо с тези цени на униформите  Rolling Eyes

# 309
Аз пък съм възмутена от обслужването във Фирма Стела. Материята на ризата ми е съмнителна - ще я видим на есен.

# 310
  • На брега на реката
абе и аз мислех да си ги шием...ама с логото на училището какво правим? Но в Ботев цените наистина са уау, не е за вярване какъв бизнес си правят  ooooh!

# 311
  • Русе
 Поръчвам ризи и пуловери от чужди сайтове и карам без лого. Всяко нещо ми излиза по 5 лв. бройката. "Оригиналните" са скапани и скъпи.
Не са му правили забележка досега заради логото. Само вратовръзката ни е "оригинална".

# 312
абе и аз мислех да си ги шием...ама с логото на училището какво правим? Но в Ботев цените наистина са уау, не е за вярване какъв бизнес си правят  ooooh!
Имам позната която прави щампи ще говоря с нея дали ще може да ми ги направи вместо бродирани надписани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 313
Аз пък съм възмутена от обслужването във Фирма Стела. Материята на ризата ми е съмнителна - ще я видим на есен.
То и във фирма МИК обслужването не е кой знае какво една леля ни подхвърли един списък с цените и се зарови в някакви ризи Rolling Eyes

# 314
Това е решението Wink.Направо с тези цени на униформите  Rolling Eyes
И аз мислех да шия, лого от ученици от горни класове може например да се намери, ама цветът при нас е едно зелено...трябва яко да го търся Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт