Бъдещи първокласници в Русе

• 58 449
  • 420
  •   1
Отговори
# 330
Питам, защото една позната сподели, че миналата година е подавала документи, но не са и изисквали бележка за доход (което, според мен няма как да стане). В всеки случай, не можем да се класираме...

# 331
Като се заговорихме за раници и униформи...от къде мислите да вземате раници, аз изобщо си нямам представа къде да търся, какво да гледам, много ми е притеснено с тия работи като нямам опит! От Джъмбо ученическите материали как са, има ли хубави?

# 332
Ние купихме раница от Варна. Стана случайно - с Мечо Пух е и синя, като униформата ни. Има пластмасова основа и се поставя стабилно на земята - тип чанта е и много я харесах. Има и анатомичен подсилен гръб.
Тетрадки и помагала бол ... за каката купуваме напоследък от Джъмбо, но големи. За малкия ще чакам родителската на 3-ти, че не знам точно какво ще искат, но със сигурност ще взема офсетови тетрадки и то не много - като свършат ще купя пак.
По-големия харч са облеклата, ама и те - след 15-ти.

# 333
  • Русе
На книжарницата до клона на ДСК на Николаевска може да си занесе човек учебниците и учебните помагала и там на място ги окомплектоват с подходящите облекла. А и тетрадките излизат изгодно. Аз правя така  и си спестявам излишните разходи за грешно оразмерени облекла, които не пасват на учебниците.

# 334
Къде е тая книжарница, че нещо не се сещам ... аз винаги си ходя с учебниците и така купувам.
Ама понеже моята ученичка ще е 12-ти клас и отдавна не съм се занимавала с тия подробности.

# 335
  • в огледалото на живота
Къде е тая книжарница, че нещо не се сещам ... аз винаги си ходя с учебниците и така купувам.
Ама понеже моята ученичка ще е 12-ти клас и отдавна не съм се занимавала с тия подробности.
На ъгъла до паркинга на ''Космополитън''.

# 336
сега се сетих, Благодаря  Peace

# 337
  • Русе
В тази до Космополитън не съм ходила, аз говоря за книжарницата срещу родилното(вече бивше) на Николаевска, там има два китайски магазина и до тях една малка книжарничка.

# 338
  • в огледалото на живота
Чела -недочела и бързам да отговоря....извинявам се... Blush
Ти си написала ДСК на Николаевска,но кой да гледа.. Grinning

# 339
Днес има промени и най-после справедливост! Много съм доволна, много!

Тъй че ще видим как ще се отпускат детски и помощи ...

За книжарниците разбрах, ще проучим нещата, но ще е голямо стълпотворение като дадат учебниците и учебните помагала на първия учебен ден.

# 340
Учебници и помагала обличат и в книжарницата на Мария Луиза срещу първо районно.
Нашата раница е от Далисимо, на Габол. Много съм доволна, ще се ползва и догодина.

# 341
  • На брега на реката
На какви извънкласни занимания ходят децата ви или предвиждате да ходят и къде? Иска ми се максимално да й уплътня времето след училище  Simple Smile

# 342
Дъщеря ми ходеше на спортни танци, но остана без партньор и в момента не тренира.
На плуване в Космополитън, там също спря, когато стана прекалено голяма навалица.
Иска да ходи на китайски  newsm78 - следователно търся учител, намерих едно момиче от Васил Левски, но ако някой има други идеи, ще се радвам да споделите Simple Smile
Ще възобновим и плуването, но не в Космополитън.
Търсим си и партньор за танците  Flutter
Учи в НУИ и дните й са целодневно ангажирани, всичко останало е след 17 часа.

# 343
  • На брега на реката
А плуване къде? Как са и кои са басейните изобщо в града? Плуването е идея, калява и развива комплексно, харесвам го този спорт и съм го тренирала, но не в Русе. Даже спрях, когато се преместихме тук, защото изобщо не харесвах басейна зад пазара...забравих как се казва, но и това беше преди има-няма 20 години  ooooh!

# 344
  • Русе
Басейните са този зад Пазара- Спарки, в Спортното у-ще и в Космополитън.

Общи условия

Активация на акаунт