Бъдещи първокласници в Русе

• 58 440
  • 420
  •   1
Отговори
# 90
 Благодаря, информацията ми беше полезна!

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 11:19 от ips78

# 91
  • Русе
   Момичета, имам следните въпроси:
   - как да разберем какви са районите на всяко училище, има ли някъде такава информация? Аз не мога да преценя дали моят адрес и месторабота са в района на избраното училище( съответно дали има смисъл да си вадя бележка от работа).
   - кога се представя свидетелството за завършена детска градина - при кандидатстването или при записването в училище? Предполагам, че втората опция, но не го намирам никъде написано черно на бяло.

# 92
Mimeto78 свидетелството при кандидатстване се подава ,най-добре виж в сайта на избраното от теб у-ще може би ще има информация за района му.

Така, да се запиша и аз в темата на есен с песен в първи клас , ще сме в Л.Каравелов .
Засега ще има две паралелки и учителките им ще са Божилова и Петрова .Разговарях с директорката стори ми се много мила,надълго и нашироко ни обясни кое как е в у-щето за двете госпожи също чух почти само хубави неща
ani69 благодаря и аз за инфото   bouquet  bouquet

# 93
На мен като проверявах в Дойчето ми казаха, че свидетелството за завършена детска градина се представя при записването. Освен това датите за кандидатстване са преди датите на децата за изписване от градините и даването на свидетелствата.

# 94
Е ,нали вече не можело да кандидатстваш без това свидетелство  newsm78

# 95
  • Русе
Можеш да кандидатстваш, но не можеш да се запишеш без него. В детската градина на дъщеря ми например свидетелството ще го дават чак на 29. май, а аз ще подавам документи за училище  на 27 . май без него.

# 96
На нас днес от ДГ ни дадоха служебна бележка, че детето посещава предучилищна група и с нея ще кандидатстваме в СОУЕЕ /ще подаваме документи другата седмица/. Оригиналното удостоверение за завършена предучилищна група се дава при записване на детето в у-щето.

# 97
Привет, някой подавал ли е вече в Любен Каравелов?

# 98
Привет, някой подавал ли е вече в Любен Каравелов?
От 27 май до 7 юни е записването

# 99
  • Ruse
Здравейте, бихте ли споделили мнения за Грета Петкова, Мариела Славнина,Алина Дамянова и Свилена Радулова от СОУ "Васи Левски"? Благодаря ви!

# 100
подарявам 3 ризки и 2 тениски от униформата на Любен Каравелов №1 за дребни деца. Не са съвсем като нови, защото от постоянното пране са поизбелели, но все ще свършат работа

# 101
Колко струват униформите за Каравелов ?

# 102
мисля, че 25 лв някъде беше ризата,суичъра беше към 25/30. Има елек и каскет
За момичетата пола ,а за момчетата панталон , но те не са задължителни и могат да се заменят с други стига да са черни или тъмно сини

# 103
Благодаря .

# 104
Чочиии, аз подадох документи миналата седмица в СОУЕЕ и не че е излишно, но и не е задължително да се представи такава служебна бележка, че детето е посещавало подготвителна и предучилищна група/клас. Аз нямах.

Общи условия

Активация на акаунт