Пазаруване от немски сайтове

• 198 791
  • 942
  •   1
Отговори
# 720
Не мога да открия как да проследя поръчка от esprit.eu. Направих я без регистрация. И в имейлите не откривам линк
В този имейл има линк track your shipment , от където се вижда движението.Добре е да се регистрирате и да трупате точки,които може да приспаднете като пари. Повече поръчки  променят и статуса.

# 721
Благодаря! Открих линка. Комбинирали са ми 2 поръчки и когато кликна на линка дава, че е невалиден. Но с номера на другата се получи.

# 722
Момичета, има ли тема за Stradivarius? Моля да ми я пратите, защото си направих поръчка за първи път от сайта, но искам да върна 2 от нещата. В магазина във Варна ми казаха, че онлайн трябвало да подготвям за връщане. Някоя от вас връщала ли е и как стои въпроса с този магазин? Благодаря предварително.

# 723
Здравейте, аз искам да питам за BestSecret, когато имаме ваучери за отстъпка виждам, че има опция кода да се Transfer-не, някой знае ли как става? 😊

# 724
  • Berlin
Не е ли това за gift vouchers? Не знам, няма логика да си прехвърляш твой код на твой акаунт. Наистина не е много ясно за какво е.

# 725
Не е ли това за gift vouchers? Не знам, няма логика да си прехвърляш твой код на твой акаунт. Наистина не е много ясно за какво е.
Не, не, не… не на мой акаунт, а искам да го пратя на друг или да го дам просто, но самия ваучер няма “код” ако мога така да се изразя .. 😁 абе, знаете, както по другите сайтове има кодове за отстъпки и си ги разменяме,
така се чудех дали не става и в този сайт Simple Smile

# 726
  • София
В сайта на Еспри как успяхте да смените страната в профила ви на България? Първоначално дава избор между четири или пет държави, където България я няма. Писах на съпорта, не ми отговарят, както и по телефона. Чатът също не е активен.

# 727
  • София
В сайта на Еспри как успяхте да смените страната в профила ви на България? Първоначално дава избор между четири или пет държави, където България я няма. Писах на съпорта, не ми отговарят, както и по телефона. Чатът също не е активен.
Здравейте,
Аз бях написала, че имах същия пробелм. След което писах на съпорта и веднага още същия ден ми отговориха и ми го оправиха. Писах на service@esprit.eu, след което ми написаха да си дам пълния адрес и след това вече ми го оправиха.
Пишете пак докато не палучите отговор. Ще го оправят.

# 728
  • Berlin
….
Не, не, не… не на мой акаунт, а искам да го пратя на друг или да го дам просто, но самия ваучер няма “код” ако мога така да се изразя .. 😁 абе, знаете, както по другите сайтове има кодове за отстъпки и си ги разменяме,
така се чудех дали не става и в този сайт Simple Smile
Не вярвам да става, но на view my vouchers кликате, после под всеки ваучер има баркод и под него точно е кодът.

# 729
Да се похваля, върнаха ми парите ☺   
Скрит текст:
И по моя казус има развитие. След 3 мейла, от сайта най-накрая ми отговориха.

Тази услуга за връщане, която съм предплатила чрез сайта за 21 евро, важала само за Германия и Австрия. Което не го пишеше абсолютно никъде! А защо важи само за там, при положение, че може да се избере дестинация и от други държави и да се плати, няма обяснение. Скапана система.
Та, щели да ми върнат 21те евро, платени за връщането. И да си го пратя с куриер по мой избор директно до склада в Полша (те ми дадоха адреса, иначе никъде го няма на сайта).

Днес го пратих със Спиди. Спиди едвам го взеха, защото имам само адрес, нямам телефон, нито мейл на склада в Полша. Сега покрай коледната лудница се чудя дали пратката ще се озове където трябва... Цяло чудо ще е, ако си получа парите, не вярвам докато не стане.

# 730
  • here and now
Аз не успях и се отказах.

# 731

Аз не успях и се отказах.
На мен ми го смениха преди седмица. Опитай пак по имейл. service@esprit.eu

# 732
Тъй като esprit.eu ми пратиха ваучер само за -10% ,а esprit .de за -10 евро,поръчах от .de .Поръчката направих до превозвач на 31.12,вчера вече е  при Габко.Другата седмица като пристигне,ще видя дали съм уцелила размерите.Поръчах 2 чифта дънки и един пуловер.Имам дънки на Esprit,но съм им изрязала етикетите и не помня кой номер са.Дано да имам късмет и да съм ги уцелила.

# 733
  • София
Би ли споделила колко ти излезе доставката.
Скоро забелязах, че от esprit.de доставката е по-скъпа май 7,99Е, докато от esprit.eu e 4,99Е.
Същото е и при soliver.eu и soliver.de. Във втория забелязах че има и повече отстъпки, но сигурно и доставка е по-скъпа, затова засега се въздържам. Докато от esprit.eu вече ми изпратиха ваучер за 10Е при достигане на определени точки. А относно дънките, да трябва да си знаете точния номер, аз там си го знам и няма никакви изненади, затова почти само отам поръчвам, същото е и с летните чино панталони.

# 734
Аз поръчах на немски адрес,доставката беше 1 евро.Май имат безплатна над определена сума. Летните чино панталони на Esprit и S.Oliver ги купувам от Всичко по 5 паунда с превозвач от Англия.Много съм доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт