Пазаруване от немски сайтове

• 198 755
  • 942
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Ако случайно сте попаднали на превозвач, който не е регистриран на бизнес адрес, много моля да споделите (ще попитам и в темата за превозвачите, но мисля, че и тук може някой да е запознат)
Или адрес, на който сте успяли да поръчате от сайтове като  Michael Kors и Louis Vuitton.

# 736
Момичета, какво се случва с best secret? Изчезнала ми е опцията с любими. При вас как е?

# 737
  • София
Момичета, какво се случва с best secret? Изчезнала ми е опцията с любими. При вас как е?
Сега влязох, стоят си ми любимите.

# 738
Моите си стоят.

# 739
Там са си любимите.

# 740
Здравейте, връщането на стоки от Best secret чрез Български пощи ли е все още? Защото товарителницата е за DHL. Благодаря🙂

# 741
Да, чрез Български пощи.

# 742
Здравейте, връщането на стоки от Best secret чрез Български пощи ли е все още? Защото товарителницата е за DHL. Благодаря🙂

От Български пощи ги поема DHL, които са немска фирма, немските пощи.

# 743
Добре де, какъв му е случаят на този код за 15% в БС.. не хваща всичко, никъде не намирам условия за ползване?

# 744
  • Berlin
Не е ли само за позициите в тази секция extra deals?

# 745
Не е ли само за позициите в тази секция extra deals?
Да, сега видях, а аз си чета отгоре , че е на всичко… 😁 благодаря

# 746
Здравейте , в Best secrets виждам , че има условия за Вип клуб , трупане на точки и определен статут спрямо поръчките и поканите. Пише , че мога да го видя в секцията "моят баланс" в профила ми. Аз нещо не откривам такава секция нито в приложението , нито на компютъра. Нещо не съм разбрала или ... Simple Smile 

# 747
  • Berlin
При мен е така менюто, прасенцето е my balance, иначе още в началото излиза и статуса горе, като в 1вата снимка:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 19:42 от bubanka

# 748
abs , Благодаря . Нямам такива икони , нито прасенце , нито VIP. Ти в БГ ли поръчваш ?
Или не съм събрала достатъчно точки още (пише , че трябва да мине време след поръчките )

# 749
И аз нямам такава икона.Поръчвам от сайта повече от 3 години,имам над 25 поканени.Единственото което получих  е 2 ваучера по -10% за направени от тях поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт