Пазаруване от немски сайтове

• 196 583
  • 942
  •   1
Отговори
# 930
  • Berlin
Това, че DHL предоставят немски адрес за доставка изобщо не е вярно. Халюцинирал е ИИ, докато си е правил обобщените отговори по темата. Габко и евентуално GGBG, ако още ги има.

# 931
  • София
Препоръчвам GGBG. Коректни са и доставят много бързо. Свържете се с тях и ще ви дадат цена за пале. Често използвам услугите им.

Светъл празник на всички! 🌸

# 932
Благодаря за отговорите!

# 933
  • Стара Загора
Някой скоро поръчвал ли е от https://www.rossmann.de/de/?
Имам доста поръчки от там- досега, от известно време не мога да направя поръчка, като стигна до плащане и избера пейпал, ми излиза съобщение, че избраният метод на плащане не е наличен и да избера друг, избирам плащане  карта- и отново същото съобщение.
А досега съм плащала с пейпал без проблем.

# 934
PayPal и кредитна карта са си налични за Росман. Може да изпратите мейл и да ви проверят профила. От БГ не може да се избира тел. номер, защото е с 0800….
Е-мейл: kundenservice@rossmann.de

# 935
  • Пловдив
Привет! Четох назад в темата, че някои от вас са връщали директно до Заландо, но кой адрес посочихте на куриера?
Имам някакъв генериран код, но той е ако се връща от адрес в Германия, а аз искам директно за моя сметка.

# 936
Помислете добре, с превозвач ще платите около 600-700лв транспорт и реално няма да можете да ползвате гаранция, Ако нещо липсва или е счупено ще се наложи сам да го ремонтирате или допълнителен разход за нова доставка. Дори и да намерите по-ниска цена на палет, пак не съм убедена, че си струва риска.
Това са три кашона, няма как доставката да е 700лв, и ако мога да спестя 1000лв бих го направил вместо да пълня с пари алчни български търговци
Имайте предвид, че тези три кашона са с поне 2 метра дължина и пристигат на палет, така, че напълно възможно е посредника да не ви ги таксува на килограм, а като обемна пратка...изключвам факта, че тежи много.

DHL не предлагат такива услуги от сорта на Еконт, да ти купят нещо от даден сайт и да ти го доставят. Т.е директно се свържете с Габко и се разберете с тях.
  На  обем го таксуват. Скоро нещо което е обемно  но леко, около 3 кг го платих за 10

# 937
Някой скоро поръчвал ли е от https://www.rossmann.de/de/?
Имам доста поръчки от там- досега, от известно време не мога да направя поръчка, като стигна до плащане и избера пейпал, ми излиза съобщение, че избраният метод на плащане не е наличен и да избера друг, избирам плащане  карта- и отново същото съобщение.
А досега съм плащала с пейпал без проблем.

Здравейте, какво е по-качествено в Росман, бихте ли споделили какво пазарите - козметика?

# 938
  • Стара Загора
Mädche, прахове си купувам, предимно Персил мегаперли, но от известно време не става, затова пък се пренасочих към немския DM (пак прахове Smiley)

# 939
Здравейте! Искам да направя поръчка от Zalando.de, която ми трябва да пристигне преди 25.08. Кой превозвач е най-бърз според вас, или има най-често курсове. Виждам, че Габиели имат на 27 юли, но ако пусна днес поръчката, дали ще влезне в този курс, не знам за колко дни изпълняват Заландо. Никога не съм поръчвала от тях. Благодаря предварително за съветите.

# 940
Габко има 2 курса седмично и по принцип идват за 7 дни,но много зависи Zalando кога ще я изпратят.

# 941
  • Пловдив
От Заландо до офис на GgBg в Берлин, ако няма забавяне покрай някой черен, розов, зелен петък, поръчките пристигат за около 2-3 работни дни максимум след изпращане. Този превозвач има курс в петък за България и около сряда е в София, при равни други условия. Така че по груби изчисления до 25.8 са около 4 цикъла, достатъчни да се овършее половин хъб.

# 942
  • София
Последната ми поръчка от Германия направих миналата седмица в понеделник. Четвъртък беше в GGBG и събота тръгна към БГ. Вторник тази седмица беше вече при мен.

Общи условия

Активация на акаунт