Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 527
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ибрахим ще идва в сънищата на Сюлейман- то и Искендер идваше,  Валиде и т.н., Султана явно трябва да се поумори нощите, че иначе ще изперка.

На мен би ми харесало следващият опонент на Хюррем да е Нигяр.
Нигяр единствена обичаше Ибрахим, редно е да отмъщава за него. Знам, че отново няма да са съгласни с мен, но аз никога не повярвах на любовта на Хатидже.
От страна на Ибо имаше любов, но в определен момент започна да разбира, че Хатидже никога няма да е съпругата, която го обича- тя преди всичко е Династията и след това жена.
Истинската любов, поне в сериала беше на Нигяр и Ибрахим, мое мнение е , че и Ибо обичаше Нигяр, много добре осъзнаваше риска- но го прие, понякога чувствата са толкова силни- че ако им се поддадеш знаеш, че ще е зле- но ако ли не, просто не можеш да живееш.
Може би единственият момент в който, Ибрахим прояви слабост е приемането на тази любов, в нея той не беше Велик Везир, не беше Ибрахим Паша- той беше оня рибар от Парга , с чистото сърце и малките мечти за спокоен живот с обичаната и обичащата жена- далеч от Династията, която му даде всичко и всичко му отне.
Трябва да му признаем, че и той като Хюррем е продукт на тази Династия, на една машина, която те създава- само за да те унищожи, когато вече си изпълнил предназначението си.
Май малко не се разбира смисъла на това  което пиша. ooooh! newsm78

Приятен ден на всички!

# 496
Ибрахим ще идва в сънищата на Сюлейман- то и Искендер идваше,  Валиде и т.н., Султана явно трябва да се поумори нощите, че иначе ще изперка.

На мен би ми харесало следващият опонент на Хюррем да е Нигяр.
Нигяр единствена обичаше Ибрахим, редно е да отмъщава за него. Знам, че отново няма да са съгласни с мен, но аз никога не повярвах на любовта на Хатидже.
От страна на Ибо имаше любов, но в определен момент започна да разбира, че Хатидже никога няма да е съпругата, която го обича- тя преди всичко е Династията и след това жена.
Истинската любов, поне в сериала беше на Нигяр и Ибрахим, мое мнение е , че и Ибо обичаше Нигяр, много добре осъзнаваше риска- но го прие, понякога чувствата са толкова силни- че ако им се поддадеш знаеш, че ще е зле- но ако ли не, просто не можеш да живееш.
Може би единственият момент в който, Ибрахим прояви слабост е приемането на тази любов, в нея той не беше Велик Везир, не беше Ибрахим Паша- той беше оня рибар от Парга , с чистото сърце и малките мечти за спокоен живот с обичаната и обичащата жена- далеч от Династията, която му даде всичко и всичко му отне.
Трябва да му признаем, че и той като Хюррем е продукт на тази Династия, на една машина, която те създава- само за да те унищожи, когато вече си изпълнил предназначението си.
Май малко не се разбира смисъла на това  което пиша. ooooh! newsm78

Приятен ден на всички!

denisass, това пък е единственото, което разбрах аз от твоите писания - поздравявам те за това мнение!  Hug

# 497
Питам се какво ли би станало ако СС беше простил и този път на Ибрахим. Той толкова пъти му прощава и предупреждава...Мисля, че Ибрахим до последно не вярва, че нещо може да му се случи и не защото се осланя на доверието, а защото сам си завиши самооценката. Мислейки за себе си като за звероукротител с камшик, той забрави, че в края на краищата е в клетка. Предполагам, че щеше да стане циничен и още по-арогантен.

така е, на един ромънски замък има надпис: "опрощевиено поражда грехове"

# 498
Скрит текст:
На кой замък пише така?Има цяла банда почитанелки на Дракула в тази тема Hug
newsm03

# 499
# 500
# 501

Невин, Елена - благодаря ви!  bouquet  bouquet

# 502
  • Атлантис, Галактика Пегас
ахахаха, стига вече, още на предни страници писах че тези от стар ни се подиграват- промо на сезона от август месец го дават като фрагман  Mr. Green hahaha
Преведен е още тогава.  Peace

# 503

Интересно, СС ще бъде ли с по-къса брада в 82 еп.? newsm78 newsm78

# 504

Интересно, СС ще бъде ли с по-къса брада в 82 еп.? newsm78 newsm78

ахахаха.  hahaha
както би казали руснаци халтурщики  Wink

# 505
  • Пловдив
Що да не си го използват хората фрагмана таман си го имат готов  пък е и актуален  newsm62

# 506
Да попитам рано,рано, има ли хабер кога ще имаме субтитри ?Нощтно бдение ли ни се пише или сутрешно кафе newsm78 Моля,който знае да пише. Praynig

# 507

Не знам дали снимката е от ФБ, но я пускам за почитателите на Мерием. Peace

# 508
jupetrov7,много красива снимка(картина)!
Да се надяваме,че днес ще пуснат нов трейлър!?
Този вече сме го гледали пък и го пуснаха накрая на филма! Laughing

# 509

Не знам дали снимката е от ФБ, но я пускам за почитателите на Мерием. Peace

Не е от ФБ. Личен подарък е за руска преводчака на сериала. От фенката на сериала.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт