Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 558
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Прекланям се пред dore mi , споделям изцяло вижданията и само затова се включвам в коментарите.
Ето и  моята класация.Според мен най-голяма преданост към "Господаря" и династията показа Ибрахим, а не Хюрем.Също така каквито и злини да са направили и докъдето и да са падали Ибрахим, Хадидже, Валиде и Махидевран, Хюрем е на първо място за мен.Кой посегна на "Мустафа", тази жена няма спирачки в името на властта, във филма е показана като жестока, истерична, безчовечна и самонадеяна....незнам защо толкова я харесвате и оправдавате, гледам филма от началото до сега и нейният образ ми е най - анти, имаше на  моменти проблясъци да приема "любовта"  като оправдания за делата и но не можах, затова и не се включвам в темите.
Всичко това го казвам по повод това ,че  гледаме един и същи филм , но имаме различно мнение, аз често ви чета и знам че каквото и да направи Хюрем ,винаги ще си остане всеобща любимка.

# 406
Samiraa, а кой посегна на неродения Мехмет?

# 407
Последните два поста ми напълниха сърчицето Hug
Съвсем,ама съвсем вярно! Joy Joy Joy

Съвършено вярно !! Hug  bouquet Peace

А WIP42 освен ,че си заварди най- най- ама наистина най- страхотния герой във ВВ поставя и логични капани ... Peace  bouquet

Hug Hug Hug   bouquet

Момичета,видяхте ли ги вчера без чалми на вечерята у Ибрахим  #Crazy #Crazy

Ами Матракчъ и Ибрахим най-читаво изглеждаха..Другите направо да си умреш от смях,особено пък Барбароса,онзи адмирала,направо не е за вярване..

И друго ми стана странно тези хора как са съществували без копирни машини..Викам си сега колегата ако трябва да преписва изказванията на Ибрахим няма и 5 сезона да стигнат..

ВИПЧЕ,Прекланям се пред теб!!!!  superuu

# 408

Това е неприятно, но малко по-различно, да не изброяваме на колко Хора е посегнала Хюрем и колко са посегналите срещу нея , защото нейните злини са повече, но уж в името на любовта.Когато беше нападана , уязвима и влизаше в ролята на жертва беше по-поносима като образ, това олекотяваше нещата до някъде.... Сигурно много може да се изпише затова кой какво е причинил, но пример : Нали обича "Господаря", дали ще му хареса факта че тя е изпратила наложницата за да убие Мустафа.Не Ибрахим плати рушвет за да говорят хората против султанката, а извади аргумент - истината на яве за нейното поръчение, но така още повече разклати доверието на "Господаря" към себе си,като стана въпрос за Ибрахим, той винаги беше честен и лоялен.Кой си служи със интриги и рушвети постоянно..Хюрем , всички обичат Сюлейман , но с какво нейната любов е по-различна не видях , освен че може да изпие шишенцето с отрова

# 409
"".....във филма е показана като жестока, истерична, безчовечна и самонадеяна....незнам защо толкова я харесвате и оправдавате,..."

Ей тук е отговора..във филма е показват така!

Ибрахим пък да не е по-малко истеричен и самовлюбен..

Винаги започва ..Аз съм Ибрахим!

Ибрахим,Ибрахим ама от Паргъ..не е потомствен аристократ..

# 410
Привет на компанията  wavey Гледам пак сте се хванали за гушите  Laughing Отбор Хюррем, няма да се давате, че малко остана...има няма серия-две. После и да го търсим Ибрахим, ще го има само в спомените на Султана, когато е в безсъзнание.
Благодарности на Изабел и Сирен62 за превода на подробното резюме
   bouquet  Hug

# 411

Това е неприятно, но малко по-различно, да не изброяваме на колко Хора е посегнала Хюрем и колко са посегналите срещу нея , защото нейните злини са повече, но уж в името на любовта.Когато беше нападана , уязвима и влизаше в ролята на жертва беше по-поносима като образ, това олекотяваше нещата до някъде.... Сигурно много може да се изпише затова кой какво е причинил, но пример : Нали обича "Господаря", дали ще му хареса факта че тя е изпратила наложницата за да убие Мустафа.Не Ибрахим плати рушвет за да говорят хората против султанката, а извади аргумент - истината на яве за нейното поръчение, но така още повече разклати доверието на "Господаря" към себе си,като стана въпрос за Ибрахим, той винаги беше честен и лоялен.Кой си служи със интриги и рушвети постоянно..Хюрем , всички обичат Сюлейман , но с какво нейната любов е по-различна не видях , освен че може да изпие шишенцето с отрова
Чакай сега! Кое е по-различното? Значи когато се опитаха да я отровят нея и нероденото й дете това е само незначителна подробност??? Но когато тя направи нещо- Shocked ужас, това е недопустимо!

Ето по това се различават симпатизиращите на Хюрем от тези на Ибрахим-ние виждаме и нейните грешки наред  с положителните качества и на тези,които не  са ни първи любимци!
Освен това всичко, което тя направи ВЕЧЕ й беше направено на нея!!!
А дали на господаря щеше да му хареса ,ако беше разбрал,че  майка му и Ибрахим са изпратили убийци да убият  майката на децата му?
А ФАКТА е ,че тя НЕ е изпратила наложницата да убие Мустафа, А да слухари! Нападението си беше нейна самоинициатива!

# 412
О,Ани спредни някоя анкетка? Praynig

# 413
Гледам, че спорите за книги, та по този повод да сложа още една снимка зад кадър  Peace

# 414

Чакай сега! Кое е по-различното? Значи когато се опитаха да я отровят нея и нероденото й дете това е само незначителна подробност??? Но когато тя направи нещо- Shocked ужас, това е недопустимо!

Ето по това се различават симпатизиращите на Хюрем от тези на Ибрахим-ние виждаме и нейните грешки наред  с положителните качества и на тези,които не  са ни първи любимци!
Освен това всичко, което тя направи ВЕЧЕ й беше направено на нея!!!
А дали на господаря щеше да му хареса ,ако беше разбрал,че  майка му и Ибрахим са изпратили убийци да убият  майката на децата му?
А ФАКТА е ,че тя НЕ е изпратила наложницата да убие Мустафа, А да слухари! Нападението си беше нейна самоинициатива!

love001  love001   love001

# 415
Като се замисля какви книги са чели Sick и ТВ са нямали... Twisted Evil на работа не са ходили,ами какво са правили newsm78

# 416
за да бъдем точни, и валиде и ибрахим и махидевран се опитаха да убият хюрем! така че....
дотогава тя не беше трепала никой, но трябва да се напаснеш към средата
или ти тях или те теб
а ако има замесени и деца, няма милост просто; Twisted Evil

# 417
Моето предложение за Анкета:

По колко хора ще дърпат въжето от двата му края  около врата на Ибрахим в следващата серия?

# 418
Мое мнение: по двама от двета страни,че може и повече.Все пак човекът не е случаен-видяхме как се справи с нинджите #2gunfire

# 419
Божее, колко различни неща сте видяли!

Аз си видях все същото:

Един султан, който се разкъсва между обичта към двамата си най-близки хора. Един султан, който не иска да повярва в предателството на Ибо, но вече има пред очите си неговите думи и чете и препрочита и се чуди как приятеля може да каже на света, че го води на верижка, сякаш е мечка, а не властващ султан. Предателството е голямо защото думите на Ибо са казани пред представители на западния свят, който султана иска да управлява явно или скрито |имам пред вид, че на няколко пъти се споменава за не-явна намеса в делата на Европа, финансиране  на Лутер, ако не се лъжа и т.н.|

Един везир, който демонстрира пред всички, че управлява света, а пред султана се спича като малко дете. След всяка такава случка ходи да си излива "силата" на по-слабите от него за да компенсира преживения си страх.

Една сестра, която е готова да забърка кака си за да опази мъжа си и другата сестра, която не позволява да я забъркват в интригите в полза на самозабравилият се везир, т.е. тя не застана на страната на везира срещу династията за разлика от Хати, която от любов забравя, че докато Хю е омъжена за султана е също от династията.

И една Хю - продължава да отстоява живота на децата си.

Мустафа се разви - от детското високо казано "този сарай е мой, аз ще съм султан" |спомнете си как Валиде нахока Махи на какви неща го учи| вече го премълчава, но пък сънищата му са почти пророчески.

Май звучи объркано, но аз така го усетих - всеки си върви по пътя и събитията се развиват все в посоката, нормална за показаните ни характери и борбата за живот.

Общи условия

Активация на акаунт