Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ех, колко весело стана. Кой от къде дойде и диагнози ни поставя. Аз не гледам да сме вързали някого да стои тук насила. И понеже вече наистина ми е време да поспя, ви оставям с един цитат от стар български филм (от времето когато имахме и ние както добро кино така и артисти да се гордеем)

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път–лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.

от филма "Най-добрият човек, когото познавам"

# 661
  • Пловдив
Dore Mi ама нахъсана си като евангелистки пастор  newsm62 по гръб не падаш  newsm62....направо уникална .....Нямам време да споря за глупости шехзадетата след малко ше писнат гладни па нямам си Назлъ да и връча лъжицата:) И Шекер не ма иска да ма смени малко ......

# 662
  • София
Не харесвам Ибрахим, но ще си поплача, когато умре.

# 663
И една снимка зад кадър от днес. Слагам я за успокоение на всички, че Ибрахим не е толкова кахърен, колкото фенките му. Окан пък със сигурност е добре.
И как няма да е добре. Най-накрая ще махне тази рунтава брада  Peace.

Дореми, хайде стига вече, де.
Мишел, бягай там, където пишат феновете на Ибо и Хати. Не си губи времето със зомбирани... hahaha

Киара, и аз се чувствам така. Тъжно ми стана, като гледах фрагмана. Иска ми се да не беше се случило така исторически. Сюлейман можеше да го изгони и да му отнеме титлите. Това щеше повече да уязви пашата. Сега е като мъченик.

# 664
Относно другите герои за които искате да пишем..

Сюмбюл и Гюл ага..Все ми се струва,че и при двамата операциите не са били успешни..особено при Гюл ага..

Матракчъ..След убийството на Ибрахим ще се превърне отново в "Карлсон който живее на покрива" и ще продължи да си рисува..

# 665
Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път–лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.

от филма "Най-добрият човек, когото познавам"

чудесен цитат  Hug

аз туко що четох нещо от Вивиан Уестууд  Heart Eyes

Любовта винаги трябва да е лесна!  txtloves
„Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни.“

# 666
  Здравейте , момичета ! Аз влизам от доста време във форума ,за да изтегля серийка ,но се и зачитам. Сега се включвам ,защото разбрах ,че Филипова е филолог и имам молба към вас . Не й опонирайте грубо,не я прогонвайте! Повярвайте ми, който е чел Достоевски, дори и 3 да има на изпит , ще ви даде правилна оценка за литературен (екранен) образ.
   Моето лично мнение е,че нашият форум е изцяло повлиян от руския . Тях ги разбирам ,те защитават своето и как не,та Хюррем,бивша Александра , е завладяла империята отвътре. Как една некрасива,но умна жена е успяла да направи това ,във филма не се показва ?! Трудно е,трябва висока класа на режисьорски умения и още по-голям актьорски талант,става роля за Оскар . Вместо това този образ е опростен до една красива , истерична жена,която уж брани децата си. Между другото, ако беше вложила Хюррем енергията си да промени отце и братоубийствения закон ,щеше да е много по-полезна за тях , вместо да трепе де що пречи да бъде едноличен господар на Империята,чрез султана. И не е сама,ама хич не е, но ще стане дълго словоизлиянието ми,затова спирам.

# 667
 Здравейте , момичета ! Аз влизам от доста време във форума ,за да изтегля серийка ,но се и зачитам. Сега се включвам ,защото разбрах ,че Филипова е филолог и имам молба към вас . Не й опонирайте грубо,не я прогонвайте! Повярвайте ми, който е чел Достоевски, дори и 3 да има на изпит , ще ви даде правилна оценка за литературен (екранен) образ.
   Моето лично мнение е,че нашият форум е изцяло повлиян от руския . Тях ги разбирам ,те защитават своето и как не,та Хюррем,бивша Александра , е завладяла империята отвътре. Как една некрасива,но умна жена е успяла да направи това ,във филма не се показва ?! Трудно е,трябва висока класа на режисьорски умения и още по-голям актьорски талант,става роля за Оскар . Вместо това този образ е опростен до една красива , истерична жена,която уж брани децата си. Между другото, ако беше вложила Хюррем енергията си да промени отце и братоубийствения закон ,щеше да е много по-полезна за тях , вместо да трепе де що пречи да бъде едноличен господар на Империята,чрез султана. И не е сама,ама хич не е, но ще стане дълго словоизлиянието ми,затова спирам.

Вече съм спокойна, добър анализ съм направила, защото имам повече от 3, а на изпита единия въпрос ми беше за "Братя Карамазови".

Това е шега разбира се защото не очаквам всички да сме на едно мнение само защото сме взели изпит по руска класическа литература.   bouquet

# 668
Цитат
Моето лично мнение е,че нашият форум е изцяло повлиян от руския
Повечето тук не четем руския форум!
 Оттам се свалят само резюметата на сериите!
 Момичетата тук нямат нужда да ползват "чужди" мнения и схващания, защото имат собствени такива!
 newsm78 А фенките на Ибрахим , от гръцкия форум ли се влияят тогава!?

# 669
Ани и Завер ханъмките благодаря за трейлъра .   bouquet  bouquet
Тежка серия се задава  Cry
Ибрахим на млади години е като млада мома венецианка.  Mr. Green

На фенката1968 честит празник    bouquet Hug

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 13:10 от trendafilka

# 670
Лазаринка, мила, благодаря ти за оценката, но аз съм тук като зрител, това е подфорум романтични сериали, а не литературен такъв. Нито очаквам от пишещите тук да правят задълбочен анализ на образите, нито е необходимо, нито пък аз го правя.  Уважавам мнението на пишещите тук, с изкл. на личните обиди и откровената грубиянщина. Независимо от кой "отбор", тук има много интелигентни и мислещи хора.   bouquet
Благодаря ти за загрижеността, но не се засягам толкова лесно. Вече "врях и кипях" в един друг подфорум, превеждах сериал, начела съм се на какво ли не и съм обръгнала.  Peace

# 671
Dore Mi ама нахъсана си като евангелистки пастор  newsm62 по гръб не падаш  newsm62....направо уникална .....Нямам време да споря за глупости шехзадетата след малко ше писнат гладни па нямам си Назлъ да и връча лъжицата:) И Шекер не ма иска да ма смени малко ......
Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 672
Много силна игра на Ибрахим, ролята му на спътник в живота на Сюлейман е сто пъти по разтърсваща от тази на Хюрем, която се блещи и прави на моменти абсурдни физиономии и когато се смее винаги е трагично за мен, защото  и за за добро и за лошо/човек да е умрял/ го прави по един и същи начин , като луда в психо диспансер. #Crazy
В книгата Роксолана , не съм отдала никакво значение на Ибрахим и е било обратно даже, харесвала съм Хю ,но в този филм не можах да повярвам в нейната кауза, нито да харесам актрисата, нито героинята, защо така се получи незнам.... newsm78

подпис: още една Ибрахимка

# 673
  • Плевен
нещо величествено дори и като музика поздрав за Фенката 1968  

Страхотно е!!! Наистина величествено!!!
С тази мелодия ми звъни телефона!!!  Joy Joy Joy

# 674
  • София

Извинете, но осъзнавате ли смисъла на това, което сте написали? Или направо да попитам, с моята 5-ца изказвам най-аргументираните, достоверни и непредубедени мнения ли?!?
Или как точно една жена, следователно втора ръка човек във всяка ислямска държава, да промени законодателство, изработено от велик завоевател, създател на същата тази държава?!?

Изумена съм, наистина съм щокирана  от все по-абсурдните и злостни коментари! Хюрем е злото в женски образ, Ибрахим е ангел небесен превъплътен в образа на най-великия пълководец, политик и дущевед, а който не е на това мнение автоматично е тъп, пристрастен или зомбиран. До къде ли можете да стигнете, мили анти-Хюремки?
И от позицията си на майки ли вие твърдите, че "уж брани децата си", защото аз, от позицията си на майка на четири деца, мога да кажа че това е факт.

Общи условия

Активация на акаунт