Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са посланията и подкрепата, които се изразяват във форума за бъдещите майки?
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
Какви са очакванията и емоциите на бъдещите майки, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са посланията и подкрепата, които се изразяват във форума за бъдещите майки?
Форумът изразява топли пожелания за лека и безпроблемна бременност, здрави и красиви бебета на финала, както и подкрепа за бъдещите майки. Членовете на форума споделят своите лични преживявания, като изразяват радостта си от новите бременни майки и им предоставят съвети за грижи по време на бременността.
-
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
-
Какви са очакванията и емоциите на бъдещите майки, споделени във форума?
-
Какво представлява вагинален ехограф и за какво се използва?
-
Кога обикновено се счита, че най-рисковият период на бременността е преминал?
?
не следващия ще я питам.Хахаха сега видях, че съм с един ден "по-бременна" от теб
.Аз във вторник съм на втори преглед и тогава ще попитам за изследванията,че бях позабравила за тях,а сега като седнах да си нахвърлям въпроси и се сетих .

...Не ми пука,че приличам на лелка,ще сваля като привърша с бебеправенето,бебеносенето и бебекърменето.За СвекърВещиците не ми се коментира,има бая злоба по света.В моя случай отношението коренно се промени след като забременях,и двойно повече след като родих,но няколко хиляди километра са задоволително разстояние за спокоен живот!Ами мама няма да остава да ми помага,а ММ пътува,та се очертава да оставам сама с бебето за по 2-3 седмици.Притеснява ме това,защото тя става доста непокорна-бяга по голо дупе когато сменям пампата(а все още бяга лазейки),тежи си 11кг някъде и нон стоп я нося по стълбите,обаче се надявам всичко да е наред и мъничкото бебе в утробата ми да е издръжливо създание.Как искам да чуя сърчицето вече...Нямам търпение и се моля всичко да е наред!