Октомврийки 2013 - очакваме ви! Добре дошли!

• 24 703
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Дано, Ели се покаже по-бързо и да няма нищо притеснително.

# 676
frosted, тази твоята доктор Хафрузова в болницата ли приема или някъде другаде, защото не я виждам на страницата на специалистите в АГО-то, да не би да е външен специалист?Дано да си права за секциото,  защото хич не ми се иска да играе скалпела,а  те ако решат да е срежат причина винаги ще си намерят.
Относно завишения апетит - съвсем нормално е.Аз също през два часа съм гладна и нощем ставам даже:) Просто изпитвам някакъв остър глад с болка в стомаха и докато не хапна съм #Cussing out

# 677
Гъбчо до колкото знам тя работи в 25 поликлиника и изражда и във Вита. Преди е работила в Шейново.
А за глада. Ям но съм отслабнала с почти един килограм. Simple Smile

# 678
Кога се праввят изследванията за кръвните групи  newsm78?

# 679
Мила, това за отслабването изобщо да не те притеснява.Един килограм не е нищо, може да е от нерви или от гаденето. Майка ми също е отслабнала първия триместър и каза, че при някои жени се получава(тя е акушерка с 30-годишен стаж). Ако отслабването не е драстично, всичко си е ок.Аз дори не се претеглям засега.
Явно има доста външни лекари във "Вита". Ти ходила ли си на отворените врати досега? Онзи ден пред кабинета на доки си говорех с едно майче и каза, че отдлението е много яко, "кукленско" беше нейния израз:) Каза, че дават дори шарени нощници.
Момичета аз да ви питам витамини за бременни защо не дават да се пият в първите месеци?

# 680
  • София
Запис и от мен. За сега само с положителен тест,надявам се тази седмица всичко да е наред и да мина на преглед. Леко бременеене на всички нас!

# 681
Кога се праввят изследванията за кръвните групи  newsm78?
qsenne, по принцип се правят в началото на бременността. на мен обаче не ми ги пусна на първия преглед Thinking не следващия ще я питам.Хахаха сега видях, че съм с един ден "по-бременна" от теб Laughing
giuli , честити чертички и стискам палци всичко да е наред! Hug

# 682
Да,с един ден  Grinning .Аз във вторник съм на втори преглед и тогава ще попитам за изследванията,че бях позабравила за тях,а сега като седнах да си нахвърлям въпроси и се сетих .

# 683
Аз съм в голяма чуденка ..... Почти реших да си сменя лекаря, при когото ходих на първи преглед, и който ми следеше бременността първия път. При него и родих, но много ме разочарова онзи ден, когато ходих на преглед. Завеян един такъв, стори ми се ужасно деградирал за тези пет години от преди до сега ...... Направо не ми вдъхна грам доверие. Лошото е, че ако не се запиша при него, сигурно не трябва и в неговата болница да раждам, защото би станало малко неудобно, а и е семеен приятел на нашите от доста години.
Сега проучвам към кого и от коя болница да се насоча и ми е много неприятно, че ми се налага да предприемам такива действия.

Иначе по темата - за протокола. Нито с първото дете, нито сега имам каквито и да е позиви за гадене, повръщане, киселини и всичко останало. Имах прекрасна и лека първа бременност, без нито едно неразположение, не ми се подуха нито пръсти, нито глезени. Чак когато дойде време да раждам, сега като гледам снимките, главата ми е подпухнала една такава, но не е рядко срещано.

Съжалявам за всички момичета, които имат гадене и повръщане, сигурно е доста неприятно усещане и преживяване. Надявам се , заради вас, това да отшуми съвсем скоро.

# 684
Да,с един ден  Grinning .Аз във вторник съм на втори преглед и тогава ще попитам за изследванията,че бях позабравила за тях,а сега като седнах да си нахвърлям въпроси и се сетих .
Да кажеш после какво е казала твоята докторка, че аз съм чак на 19ти март на втори преглед:)

# 685

Да кажеш после какво е казала твоята докторка, че аз съм чак на 19ти март на втори преглед:)
[/quote]

В коя седмица видяхте сърчице?Аз последните дни много се панирам като ви чета-всички с оплаквания,прилошавания,а освен болката в гърдите и повишения апетит,все едно се връщам от екскурзия.Вярно е,че има много мами,които почти не са имали симптоми,но преди да си видя сърчицето,ще се побъркам  #Crazy

# 686
qsenne, сърчицето го видяхме на 18 закъснение (някъде средата на 6та седмица), но ме гледаха с вагинален ехограф.Точката е само половин сантиметър:)Не се шашкай излишно, може да сте ходили прекалено рано или пък ехографа да не е хубав.Аз също нямам гадене, точно като твоите са и моите симптоми, пък засега всичко си е ок  Simple Smile От сърце ти пожелавам да видите и да чуете сърчицето във вторник Hug

# 687
Даа,май ще трябва малко по-спокйно,благодаря.

# 688
Здравейте.И тук да се похваля.Вчера празнувахме 1 Рожден Ден на малката ми дъщеричка Деа -вече е едно голямо момиченце и скоро кака ще става чак.Емоционално ми е едно такова...много бързо порасна моето бебенце... Cry Blush
Иначе за гаденето-мен само сутрин и то не всеки ден-още е рано де,но онзи ден в 5ч ядох филии с пастет,нищо,че е забранен Mr. Green.Водичка на ситни глътки,зелена ябълка,солетки...лукчета...
За мазането не мисля,че е до тип кожа,по-скоро е до овлажняването и-Аз пак ще ползвам олио,кремовете не помагат-от първата бременност знам.Имам само по бедрата отвътре няколко стрии,и по циците,но това когато вече се напълниха с мляко-3-4 дни не мазах и цъфнаха,иначе корема нямам нито една,а бях огромна.За килограмите-качих от 61-87=26кг.10 от тях така и не свалих,защото още кърмя...очертава се сваляне след доста време.Мъжа ми каза днес,че съм се разхубавила  hahaha...Не ми пука,че приличам на лелка,ще сваля като привърша с бебеправенето,бебеносенето и бебекърменето.За СвекърВещиците не ми се коментира,има бая злоба по света.В моя случай отношението коренно се промени след като забременях,и двойно повече след като родих,но няколко хиляди километра са задоволително разстояние за спокоен живот!Ами мама няма да остава да ми помага,а ММ пътува,та се очертава да оставам сама с бебето за по 2-3 седмици.Притеснява ме това,защото тя става доста непокорна-бяга по голо дупе когато сменям пампата(а все още бяга лазейки),тежи си 11кг някъде и нон стоп я нося по стълбите,обаче се надявам всичко да е наред и мъничкото бебе в утробата ми да е издръжливо създание.Как искам да чуя сърчицето вече...Нямам търпение и се моля всичко да е наред! Praynig

# 689
Здравейте на новите мами и лека и приятна бременност до финала  Hug
Аз качих доста и с двете деца, но започвам да бременея винаги от 48, втория път бях +23кг в 8 месец, но спрях да се тегля, и дори като се качих на кантара в отделението, не погледнах колко съм, анестизиолога ми беше стахотен и ми каза че съм направо фиданка, че и с ниско кръвно, много обичал такива като мен  Joy hahaha

_Didkata_, а не те ли е страх от контракции от кърменето, мен миналия път ми обясниха че заради белега трябва да спрат всякакви контракции, пиех доста магнезии по тази причина

Общи условия

Активация на акаунт