Намаления 2013

• 107 801
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Вчера мернах -30% ма разни щендери в Триумф в Скай Сити, но не е на всичко.

# 166
  • София
Някакво инфо от кога ще е по-голямото намаление в Уайкикито newsm78

# 167
  • София
Някакво инфо от кога ще е по-голямото намаление в Уайкикито newsm78
Днес нищо особено интересно и намалено нямаше поне за момчета. Момичешки неща като че ли има повече и много сладурски.
Много съм доволна от Бенетон в Сердика. Намалението е реално, имаше избор и продавачките винаги са любезни. Живея до мола на Стамболийски, но се разхождам до Сердика, понеже при нас почти не останаха работещи магазини  Rolling Eyes

# 168
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Има ли детски тениски с къс ръкав в Бенетона ? Благодаря.  bouquet

# 169
  • София
Имаше детски тениски с къс ръкав, както и пролетни якета, но са от новата колекция и не гледах цени. Похарчих си бюджета за момчешки тенски с дълъг ръкав по 9,95 лв. Blush Имаше номера от почти всичко, което ми хареса.

# 170
iveto_11   bouquetБлагодаря. Отивам да разгледам  Wink

# 171
  • София
Аз пак да си повторя питането за момчешките зимни якета? Във въпросния Бенетон има ли? Есента имаше едни, но не бяха сякаш много хубави. Сега нещо интересно?

# 172
За момчета по дебели зимни якета имаше в Сердика в магазина на Резерве. Там имаше също намаления и в момента какво е останало от якетата не мога да кажа.  Peace  В Зара момичетата казаха ,че имало зимна якета от гъши пух.

# 173
  • София
И в мол София, и в Сердика в Бенетон имаше момчешки якета. На мен ми харесват, но не са дебели.

# 174
да ви питам взех на малката една блузка от зара (в средика) , но вкъщи като я облякох не ми хареса как и стои- сега ако я върна ще ми дадат ли парите без въпроси или ще трябва да взема нещо друго за сумата?

# 175
  • В полите на Витоша :)
Green_Eyed само незнам защо се възмащаващ от Mens и Womens??????
Все пак е притежателно се изписва по този начин....

Възмущавам се, защото притежателните се изписват с апостроф ( ' ) !!!!!!

# 176
Поръчката ми от Комсед пристигна, всичко е точно и доставката е наистина безплатна.

# 177
Сори за спама...Греен...множествено Число не се изписва с апостроф. Апострофа е само при единствено Число преди С. За множествено преди 15 години го слагахме отзад ама отдавна изЧезна.

# 178
  • София
ECCO и в Сердика нямаха намаление днес. Fox прибираха всичко, явно затварят.
Минах през Комсед- определено имаше неща от дрехите, на които са вдигнали цените преди намалението. Което не ми попречи да си взема надуваем диван Интекс, доволна съм.
Някой питаше за Спорт депо- в България Мол до 30% и то на не много неща. Две неща търся оттам, едното не е намалено, а другото е намалено, но в друг цвят.  Crossing Arms

А къде е този аутлет?

И аз чакам намалението в Уайкики. Някой знае ли кога се очаква да е то?

# 179
Днес си взех кожено яке от Калиопе за 30 лева,а навсякъде съм ги виждала най-малко по 50 лева ... е доволна съм от тази си покупка Simple Smile Видях в Бенетон имаше намалени дамски дрехи,но не успях да си харесам нищо Sad

Общи условия

Активация на акаунт