Намаления 2013

• 107 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Сори за спама...Греен...множествено Число не се изписва с апостроф. Апострофа е само при единствено Число преди С. За множествено преди 15 години го слагахме отзад ама отдавна изЧезна.

Извинявам се, че се намесвам но е правилно да се изпише- Men`s and Women`s.. Да, множествено число не се изписва с апостроф- apple- apples, но това тук си е и мн.ч. и притежание, така че няма как да няма апостроф, по простата причина че мн.ч. на мъж не е mens  а просто men. И когато има притежание винаги има апостроф, просто е на различно място в зависимост от това дали е ед.ч, мн.ч. или завършва на -s.  Wink Simple Smile

И за да не е спам аз искам да питам как е положението в Reserved, има ли неща от намалението които хващат окото?

# 181
Бенетон е ок. Има номера.Това за да не е спам..
Множественото Число не е на Mens а на думата след нея...Мъжките обувки.

# 182
  • София
ECCO и в Сердика нямаха намаление днес. Fox прибираха всичко, явно затварят.
Минах през Комсед- определено имаше неща от дрехите, на които са вдигнали цените преди намалението. Което не ми попречи да си взема надуваем диван Интекс, доволна съм.
Някой питаше за Спорт депо- в България Мол до 30% и то на не много неща. Две неща търся оттам, едното не е намалено, а другото е намалено, но в друг цвят.  Crossing Arms

А къде е този аутлет?

Не разбирам за какъв аутлет питаш? Ако питаш за Спорт депо- това е верига магазини за спортни стоки, в случая съм писала за този в България Мол.  Peace

# 183
  • В полите на Витоша :)
В "Бокал" днес видях, че имат -20% само.

Самата дума mEn е множественото число на mAn. Следователно "мъжки" става "men's". Не съм чула да се маха апострофа според някакво правило. Друг е въпросът, ако някой сам си е решил да не го слага и това е грешно.

# 184
  • софия
В "Бокал" днес видях, че имат -20% само.

Самата дума mEn е множественото число на mAn. Следователно "мъжки" става "men's". Не съм чула да се маха апострофа според някакво правило. Друг е въпросът, ако някой сам си е решил да не го слага и това е грешно.
+ :Не знам да има правило да се слага мн.ч. на предходната дума.

# 185
Запис, да следя намаленията. Grinning

Запис да следя правилата за английската граматика! Laughing

Охх, не се сдържах. Големи сладурки сте!  Hug Това само в бг-мама може да се случи. В тема за намаления да се обсъжда и английската граматика. Посмях се от сърце.   bouquet

Аз влязох в темата да видя къде какви намаления има, но днес няма да мога да изляза и място не мога да си намеря!  Crazy Утре обаче ще излизам и ще докладвам къде какво има!  Hug

# 186
Playlife 50 % на всичко вече  Hug

# 187
Може ли сега някой/я от вас да ми отговори в един коментар какви намаления има в Сердика и до кога горе-долу важат?

# 188
В Адидас какво е намалението?

# 189
  • софия
Запис, да следя намаленията. Grinning

Запис да следя правилата за английската граматика! Laughing

Охх, не се сдържах. Големи сладурки сте!  Hug Това само в бг-мама може да се случи. В тема за намаления да се обсъжда и английската граматика. Посмях се от сърце.   bouquet

Аз влязох в темата да видя къде какви намаления има, но днес няма да мога да изляза и място не мога да си намеря!  Crazy Утре обаче ще излизам и ще докладвам къде какво има!  Hug
Hug Сърце "юнашко" не трае на откровени ... (не искам да го пиша, ама си го мисля Mr. Green).

Моля, докладвайте за Бенетон, че ваучерът ми седи, а аз съм се запънала. Този уикенд сме се закотвили, но следващият трябва да чекнем и да не се настройвам грешно.

Истината е, че много ме е яд за Овиез. Трябваше да взема и други неща, които бях харесала.

# 190

Laughing  bouquet

children's voices, men's knitwear, women's socks....

Доклад за моловете в Стара Загора- намаленията са 50% и нагоре, от Reserved, Stradivarius и т.н. липсваха повечето неща, които си бях харесала на редовни цени.

# 191
  • Beyond the Frontiers
Бенетон Сердика - лудница, за съжаление нашият номер - С за момче почти беше свършило всичко, с 300 зора намерих 2 блузки с дълъг ръкав и то само в синьо, а исках червено, зелено  Sad За момиченца също е пообрано - размер 12 -18 много малко неща, 18-24 пък въобще не намерих. От базик серията нищо....
Тъй като бях и с дете деца и мъж, разглеждането беше мисия невъзможна. Пътьом успях да си взема от пухените дълги якета на Манго - има останали М номера и ХС. Не знам защо на такъв голям магазин, в съботен ден, на намаление и лудница бяха оставили точно 3 продавач-консултантки /вкл. и касиерката/ - момичетата не сварваха да изнасят и преподреждат дрехите обратно.
Ако на Стамболийски е по-добре свиркайте Peace

# 192

Laughing  bouquet

Не разбирам какво имаш предвид с изброените изрази и горния цитат  newsm78
Нали точно това се опитват да обяснят момичетата, че това чудо с апострофа не е мн.ч. Пък "менс" без апостроф е грешно  Whistling

# 193
  • София
Galactic Voyager, на Стамболийски вече няма Манго. Бенетонът вчера следобед беше доста пообран в момчешката част. Аз също взимам С момчешко, но вчера сутринта в Сердика имаше избор на по-весели цветове. Взех две блузи в червено и една в оранжево, а имаше и други модели.

# 194
  • софия

Laughing  bouquet

Не разбирам какво имаш предвид с изброените изрази и горния цитат  newsm78
Нали точно това се опитват да обяснят момичетата, че това чудо с апострофа не е мн.ч. Пък "менс" без апостроф е грешно  Whistling
Иска да каже, че мн.ч. идва от men, children и т.н., а пък  "s" във voices и socks е за благозвучие Mr. Green (добре, че на knitwear "s" e пропуснато). Това, разбира се, е мое предположение. Откакто съм във форума започнах да се съмнявам във всичко, което знам и практикувам.
Да. Ще мине вещицата с метлата, но ...

Общи условия

Активация на акаунт