Намаления 2013

• 107 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • в ябълковата градина
В Сваровски в петък имаше до 30% и то само на отделни модели.
В Пума има 50% намаление.

# 211
  • София
Дали от утре няма да направят по- големи намаления  Laughing

# 212
Не си спомням дали е писано, но в Том Тейлър зимната колекция е на половин цена.
А в Peek & Cloppenburg различните марки имат различен % отстъпка. Например, S. Oliver е на -50%.

# 213
В Бенетон има ли вече 50 или още са на 30%, понеже има пазарувалиот там да попитам? Аз чакам разпродажба в Калиопе и тогава ще пазарувам от там. А това с мола на Стамболийски хич не ми харесва, че ги няма вече Манго, Окайди а май и спорт депото вече го няма

# 214
  • София
Just...a woman, нищо няма на мястото на Манго и Окайди. Запечатано е с някакви плосткости, гипсокартон или там както се казва. Същото е положението с Интерспорт и още два магазина на първия етаж, които даже и не помня какви бяха. Толкова са ми били безинтересни. Не са преместени из етажите, просто се изпариха.
В Бенетон има 50%, но още в петък следобед беше пообрано. При повече старание се намираше по нещо де. Иначе в Калиопе има доста намалени неща. Доста симпатични зимни якета са намалени на 39 лв, май бяха 79 преди. Имаше в черно и нещо между бордо и тъмно розово. Имаше размери.

# 215
  • Sofia
Okaidi явно се е преместил в Bulgaria Mall, днес влизах там.

# 216
  • София
Okaidi явно се е преместил в Bulgaria Mall, днес влизах там.
Да, там е. И аз видях днес.

# 217
  • София
А в Карфур някой ходил ли е? Интересуват ме бебешки бодита на Тех.

# 218
Търся хубаво зимно яке за момче 7-8 год, някой виждал ли е по моловете, че с малката ми е трудно обикалянето Simple Smile

# 219
Търся хубаво зимно яке за момче 7-8 год, някой виждал ли е по моловете, че с малката ми е трудно обикалянето Simple Smile

В четвъртък имаше доста добър избор в Зара в Дъ Мол - от 40 до 60 лева, към момента - не знам.

# 220
има намаление на зимни дрехи и обувки  в магазини барт  от  30% до 70% 
 http://www.bart.bg/

# 221
  • София
Представителката на Манго и Окайди е една за България (на моя колежка зълвата Simple Smile ), та от нея знам ,че още от миналата година се готвеше закриването на Манго в Мола на Стамболийски - просто беше въпрос на време. Колкото до Окайди - да, преместен е в Мола на бул"България".
Имат намаление от 50% на всички дрехи, но няма размери - има предимно за дечица до 4г. възраст.

В Масимо Дюти колко е намалението?

# 222
  • при моите любими
А в Карфур някой ходил ли е? Интересуват ме бебешки бодита на Тех.

Има 50% до 20,01 http://www.carrefour.bg/Promocii-bg/4/

# 223
  • София
В Масимо Дюти преди 2 седмици беше до 50%, имаше хубави неща, но не много голям избор, предполагам вече нищо не е останало от дамските дрехи, в мъжките също имаше много добро намаление, дори ми се стори по-голям избора.

# 224
  • София
Има ли някъде намаления на детски  ски-каски и очила?

Общи условия

Активация на акаунт