Намаления 2013

• 107 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Спорт Депо раздава ваучери за по 20лв http://www.facebook.com/SportDepot.bg?sk=app_225099624296897&app_data
Имало и условие  Tired естествено
Ваучерът е за еднократна отстъпка от 20лв. и е валиден при покупка над 150лв. в онлайн магазина на SPORT DEPOT за периода: 20.03 – 10.04.2013г.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 14:04 от agnesana

# 646
Аз влизам да видя нещо за намаления, а не какъв размер да е торбата, колко дрехи да сложа вътре.

Много добре казано  Naughty

# 647
Аз влизам да видя нещо за намаления, а не какъв размер да е торбата, колко дрехи да сложа вътре.

Айде поредния безмислен пост (моя също е такъв), но не се сдържах. Момичето по- горе е пуснало смислен с линк, пък не е направило фасон. Вие влизате само за да кажете кой какво да пише...Явно не само мен ме интересува, а темата за ХМ е доста стара и никой нищо не коментира по- въпроса. Благодаря за линка все пак, но- безполезно. Нека модератор се намеси ако трябва, то стана голям проблем, че питаме за неща, които както е видно интересуват доста хора.

# 648

Айде поредния безмислен пост (моя също е такъв), но не се сдържах. Момичето по- горе е пуснало смислен с линк, пък не е направило фасон. Вие влизате само за да кажете кой какво да пише...Явно не само мен ме интересува, а темата за ХМ е доста стара и никой нищо не коментира по- въпроса. Благодаря за линка все пак, но- безполезно. Нека модератор се намеси ако трябва, то стана голям проблем, че питаме за неща, които както е видно интересуват доста хора.

Съгласна съм, че е безмислен, но не се сдържах- не ми е приятно да чета 2 страници с размери на чанти, брой и какви видове дрехи се приемат. Сигурна съм, че много от вас посещават сравнително често ХМ и могат да зададат въпросите си там и да получат информация от първа ръка Peace
Повече няма да коментирам въпроса ХМ Stop

# 649
# 650
А само на мен ли ми се струва абсурдно да ти дават едва -15 % и то на една единствена дрешка срещу цял куп!! други дрехи, с които по принцип със сигурност могат да се направят други полезни неща?

Струва ми се, че H&M получават много срещу предлаганата от тях, какво, 5-6-7 лв. отстъпчица?... Пък не е като да не са просперираща верига, да ги ожали човек!

Простете за спама, просто да беше някакво по-реално и осезаемо намаление, защо не и карта?

# 651
Меичка, малко е намалението да, но аз си мисля, че старите ни дрехи ще отидат за по-добра кауза...

# 652
  • София
Е, то отстъпката не е ли за цялата следваща покупка, не за 1 бр. артикул?

# 653
.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 09:28 от paleto

# 654
За съжаление намалението важи - ако занесеш 2 плика средно големи с твои дрехи, получаваш 2 талона от по -15% само за 2 техни дрешки...

# 655
Някой знае ли дали дрехите които се предават в ХМ може да бъдат бебешки ботида и ританки newsm78
Може всякакви дрехи да дадеш, на мен не ми погледнаха пликовете  с какво съдържание са Wink

# 656
  • София
Някой знае ли дали дрехите които се предават в ХМ може да бъдат бебешки ботида и ританки newsm78
Може всякакви дрехи да дадеш, на мен не ми погледнаха пликовете  с какво съдържание са Wink
Благодаря!!!  bouquet

# 657
  • Варна
Прави сте, че не е честно за 1 чанта с дрехи, да можеш да използваш талона само за 1 артикул.

Според мен, тук има някаква много голяма далавера Simple Smile

Но, аз съм затрупана с дрехи, много дрехи, дрехи, които от 20г и повече отлежават в гардероба, затова някои от тях са тотално демоде.

По лични причини не искам да ги оставя до контейнера и после да ги гледам разхвърляни наоколо, защото някой е решил да рови в чантата и това което не му трябва да го метне на земята.

Аз много харесвам тази кампания и дори да не даваха нищо за върнатите дрехи, пак щях да нося.

# 658
Някой да е чул за намаление на триколка или колело за 2-годишно дете?

# 659
  • в града на вечния купон
В некст все още има какво да се намери,забърсах супер рокля за 23 лв,със стара цена 71 лв newsm78

Общи условия

Активация на акаунт