Намаления 2013

• 107 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
 Hug Благодаря ти!
Много ще се възползвам. Предстои да вадим летните и прибираме зимни дрехи.

# 631
# 632
Много хубава тема! В АИКО има готини намаления и на бебешки стоки също.

# 633
Ваучерът за 15% от HM важи ли за вече намалени дрехи или само за тези на редовна цена?

# 634
  • Варна
Ваучерът за 15% от HM важи ли за вече намалени дрехи или само за тези на редовна цена?

Честно казано, не знам.

Струва ми се, че първия път като разпитвах касиера за условията, той ми каза, че важи и за намалените неща, но е възможно да не съм запомнила правилно.

# 635
  • в града на вечния купон
Трети път връщам торби с дрехи и си ползвам веднага талона!питах дали талона важи за намаления и ми казаха,че не важи!

# 636
  • София
Благодаря на споделилите за намалението в Некст.   bouquet  Напазарувах някои неща, детското е доста пообрано, поне размерите, които ме интересуват, бебешко има доста.

# 637
  • У дома !
и аз благодарение на тази тема...днес направих страхотен пазар   в Некст   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:34 от TiFoNi

# 638
И аз се вихрих в Некст Grinning
Благодаря,че споделихте! Hug  bouquet

# 639
  • Berlin
Аз не можах пък, нашият размер никакъв го нямаше, а като цяло момчешкото беше доста обрано.
-30% на ГАП на нова колекция, ама не влизах вътре и не знам какво има, от миналата седмица стои надписът.

# 640
За кампанията на ХМ, аз в един плик сгънах дънки и риза на мъжа ми, те заеха целия плик. Кажете горе- долу колко дрехи са 1 плик/торба?
Темата е за поръчки от чужбина и там изобщо не се говори за това. Тук поне има връзка с талоните за намаление. Ама да не съм само аз да спамя в темата, трябва да пуснеш безмислен пост с въпрос... newsm78

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 12:37 от Анонимен

# 641
  • Berlin
Няма ли тема за ХМ?

# 642
Има за пазаруване от чужбина. За друга не знам  Rolling Eyes

Направи ви завидях за намаленията. Предстои ми да пазарувам бебешки дрешки, а вие все пишете, че сега по намаленията само такива са остаали. Искам и аз пък  Crossing Arms

# 643
  • Berlin
Аз влизам да видя нещо за намаления, а не какъв размер да е торбата, колко дрехи да сложа вътре.
Заповядайте: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646471.0

# 644
  • София
Някой знае ли дали дрехите които се предават в ХМ може да бъдат бебешки ботида и ританки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт