Намаления 2013

• 107 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
някой да знае, дали кампанията на НМ за събиране на дрехи още е актуална? Разчиствах гардеробите, а не ми се иска да изхвърлям в кофите.

# 616
Актуална е още!

# 617
  • Sofia
някой да знае, дали кампанията на НМ за събиране на дрехи още е актуална? Разчиствах гардеробите, а не ми се иска да изхвърлям в кофите.

Каква е тази кампания, че и аз разчиствам?

# 618
  • София

http://www.viewsofia.com/article/15577/Varni-stari-drehi-za-novi … iniciativa-na-H-M

# 619
  • София

http://www.viewsofia.com/article/15577/Varni-stari-drehi-za-novi … iniciativa-na-H-M

Който е връщал нещо да сподели какво и колко неща трябва да се върнат или няма значение  newsm78

# 620
  • Варна
Писах някъде назад по страниците за тази кампания.

Активна е, преди 2 дни оставих поредните чанти с дрехи.

Приемат само дрехи, без значение в какво състояние са, на коя марка, мъжки, дамски, детски.

На ден имате право да занесете до 2 чанти с дрехи.

За всяка чанта получавате талон за 15% отстъпка, който за момента важи до 30.6, като можете да изпозлвате 1 талон за един артикул.

# 621
  • Девето поколение софиянка
В NEXT до -70%

# 622
Тази новина за Некст ме усмихна истински!Благодаря!

# 623
  • Cambridge, UK
във всички магазини на Некст или само в някой мол? мерси.

# 624
  • У дома !
H&M талоните от 15% отстъпка ,които ви дават след предаване на торби с дрехи важат от следващия ден.Не може в същия ден да ги използвате...такива били правилата,което означава,че пак трябва да ходите до магазина........това не ми обясни на мен момчето от магазина,когато попитах за подробности на кампанията и се ядосах......когато занесох две торби и ми дадоха талоните,че не мога веднага да си купя нещата с намаление,които си бях набелязала. Mr. Green
Отделно да ви кажа,да не разчитате да ви запазят даден артикул.....уж се пази до следващия ден........надписват го с имената ти и го прибират......но за съжаление,когато отидох да си го взема се оказа,че не ми го пазят...никакво съдействие от персонала.....казаха само : "ами отидете и си го намерете отново",ама как така нали ми ги бяхте запазили? И имената ми записахте дори,попитах аз?"Съжалявам,колегите явно са ги сложили по местата им" и то това са думи на главната мениджърка на магазина.......когато отидох да търся панталонки и блузка запазени предишния ден за сина ми.От панталонките го нямаше вече този номер,който го бях запазила,а блузката я издирих....и познайте какво.....на нея залепен етикет с имената ми,че е запазена дори до следващия ден......и така си стои никой не обръща внимание Twisted Evil
Много се ядосах взех я веднага и отидох....отново на касата и показах етикета с имената ми...казах,че това,че някой не си е свършил работата не е мой проблем....и че няма да ме разкарват сто пъти до магазина им....както и че държа талона при такъв случай от 15 % да го използвам веднага,а не от следващия ден.....да видите как веднага без проблем се използва талона........

# 625
  • София
Торбите колко трябва да са големи?

# 626
H&M талоните от 15% отстъпка ,които ви дават след предаване на торби с дрехи важат от следващия ден.Не може в същия ден да ги използвате...такива били правилата,което означава,че пак трябва да ходите до магазина........това не ми обясни на мен момчето от магазина,когато попитах за подробности на кампанията и се ядосах......когато занесох две торби и ми дадоха талоните,че не мога веднага да си купя нещата с намаление,които си бях набелязала. Mr. Green
Отделно да ви кажа,да не разчитате да ви запазят даден артикул.....уж се пази до следващия ден........надписват го с имената ти и го прибират......но за съжаление,когато отидох да си го взема се оказа,че не ми го пазят...никакво съдействие от персонала.....казаха само : "ами отидете и си го намерете отново",ама как така нали ми ги бяхте запазили? И имената ми записахте дори,попитах аз?"Съжалявам,колегите явно са ги сложили по местата им" и то това са думи на главната мениджърка на магазина.......когато отидох да търся панталонки и блузка запазени предишния ден за сина ми.От панталонките го нямаше вече този номер,който го бях запазила,а блузката я издирих....и познайте какво.....на нея залепен етикет с имената ми,че е запазена дори до следващия ден......и така си стои никой не обръща внимание Twisted Evil
Много се ядосах взех я веднага и отидох....отново на касата и показах етикета с имената ми...казах,че това,че някой не си е свършил работата не е мой проблем....и че няма да ме разкарват сто пъти до магазина им....както и че държа талона при такъв случай от 15 % да го използвам веднага,а не от следващия ден.....да видите как веднага без проблем се използва талона........

Много некоректно отношение. Но още като отвориха ми направи впечатление, че въобще не държат на клиентите си, по-скоро печелбарство на всяка цена. А и честно казано, там няма нищо хубаво, нито като модел, още по -малко като материя, дори да ми подаряват нещо от там няма да го взема. Изключение правят някои детски стоки.

# 627
  • Варна
Във Варна няма проблем да си използваш талона за отсъпка веднага.

Аз така пазарувам вече за трети или четвърти път.

Връщам чантите с дрехи, дават ми талона и веднага купувам дреха.

Чантите трябва да са страндартен размер. Нямат посочени някакви точни размери, но не трябва нито да е от малките, нито от големите.

# 628
  • софия
Във Варна няма проблем да си използваш талона за отсъпка веднага.

Аз така пазарувам вече за трети или четвърти път.

Връщам чантите с дрехи, дават ми талона и веднага купувам дреха.

Чантите трябва да са страндартен размер. Нямат посочени някакви точни размери, но не трябва нито да е от малките, нито от големите.
Кой е стандартният размер? Би ли споделила ти в каква торба си ги сложила, за да придобия представа.

# 629
  • Варна
Премерих размерите Simple Smile

дължина 50
ширина   40

но съм носила и малко по-голям размер от тези, да кажем до 2-3см и не са ме връщали или коментирали торбите.

Става въпрос за найлонови чанти. Те ги затварят с телбод, надписват с номера от талона за отсъпка и ги пускат в едни високи кутии.

Приемат само и единствено дрехи, включително връхни.

Без бельо, без хавлии, чорапи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт