Надомна работа

• 112 246
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
Аз работя в такава фирма и търся хора. Изтриха ми темата, но все пак да кажа. Става въпрос за таблици в Ексел. Необходими са базови познания за Ексел и е голям плюс да знаете някой език - немски, английски, френски. Търси се информация в интернет за фирмите. Не е сложно, но е леко монотонно. Парите си зависят от резултата и най-вече от времето, с което разполагате. Ако имате интерес , с удоволствие ще ви разясня.
Здравей, може ли по някакъв начин да се свържеш с мен, защото лимитът ти е пълен и не мога да ти изпратя съобщение

Аз и писах на дамата в началото на октомври, гледам влизала е последно преди месец във форума, но така и не получих отговор каква точно е работата, така че надали ще излезе нещо от там.

# 61
Аз работя в такава фирма и търся хора. Изтриха ми темата, но все пак да кажа. Става въпрос за таблици в Ексел. Необходими са базови познания за Ексел и е голям плюс да знаете някой език - немски, английски, френски. Търси се информация в интернет за фирмите. Не е сложно, но е леко монотонно. Парите си зависят от резултата и най-вече от времето, с което разполагате. Ако имате интерес , с удоволствие ще ви разясня.
Здравей, може ли по някакъв начин да се свържеш с мен, защото лимитът ти е пълен и не мога да ти изпратя съобщение

Аз и писах на дамата в началото на октомври, гледам влизала е последно преди месец във форума, но така и не получих отговор каква точно е работата, така че надали ще излезе нещо от там.

И аз й пратих лично съобщение, но не получих отговор.

# 62
Жалко, писах на повечето дами в тази тема, които са имали някакви предложения, но никой не ми отговори! Ако има някой, който има някаква оферта ( без представителства на козметични фирми) да се свържи с мен. Умея да сглобявам, режа, лепя. Имам отлични познания с офис пакет( ексел, word...), мога да набирам текстове или каквото и да било. Ще съм благодарна на всеки който ми даде някаква информация

# 63
Здрaвейте и aз се интересувaм ит нaддомнa рaботa. Ои мaйчинство съм у мисля че допълнителен доход би дошъл много добре зa семейния бюджет, aко някой може дa предложи

# 64
Жалко, писах на повечето дами в тази тема, които са имали някакви предложения, но никой не ми отговори! Ако има някой, който има някаква оферта ( без представителства на козметични фирми) да се свържи с мен. Умея да сглобявам, режа, лепя. Имам отлични познания с офис пакет( ексел, word...), мога да набирам текстове или каквото и да било. Ще съм благодарна на всеки който ми даде някаква информация

Аз отоговарям на всички колкото и време да ми коства това, защото знам какво е... на теб също съм ти отговорила.

Alex_9 Хърбал Лайф е мултилевъл търговия. Съвсем за кратко и аз съм се занимавала с подобни продажби ЛР (ако нещо ти говори), макар да харесвам продуктите им, бързо се отказах. Който ти каже, че печели добре от мултилевъл - лъже. Много е досаден принципа им. Идеята им е да преповъчваш на приятели, познати, роднини т.е. твоята лична гаранция и те на базата на познанството си с теб и доверието което ти имат да купуват. Така се омагьосваш, че когато срещнеш на улицата познат, вместо да го питаш как е, започваш да му говориш за компанията....или пък си в компания на заведение с много хора и мозъка ти започва да работи в посока "ау на колко хора мога да кажа за тези страхотни продукти"... и те ествествено седят и слушат, защото срещу тях стои приятел.. и хоп реклама без ресурси..

# 65
По темата за МЛМ, никога не съм се пробвала с това, но смятам, че изобщо не е за мен, нямам толкова контакти и не съм достатъчно нахална, за да се опитам да продам на всяка цена нещо.

Наскоро прочетох една хубава статия по въпроса и смятам, че е доста точна: http://kalin.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/mlm-mrejov-marketing/

# 66
  • Варна
Здравейте!
И аз искам да намеря работа, с която да подпомогна семейния бюджет.
Не искам да се занимавам каталожна търговия. Не мога да продавам на приятели, а и непознати не бих спряла на улицата да им предлагам продукти.

# 67
Zdraveite, v shesti mesec sam i shefovete mi me nakaraha da izlqza v bolnichen ,tai kato ne mojelo da obslujvam klienti s korema! Iskam da pomogna na maja mi da ne se previva ot rabota, a az samo da si sedq vkashti... Angliiskiq mi e prefekten, na pismeno nivo ot vkashti shte se opravq dobre i s nemski, imam mnogo svobodno vreme i mnogo jelanie bez znachenie kakvi shte sa dohodite, vse shte sa v plus! Imam lichen komputar i se spravqm mn dobre i s Microsoft office, nadqvam se nqkoi da mi pishe s nqkakvo prelojenie! Blagodarq mnogo!

# 68
  • На брега на реката
http://www.jobs.bg/f2551694

Peace

Вероятно тази работа би могла да е от вкъщи.

# 69
А за JTN Panel какво ще кажете?
Коректни ли са и  заслужава ли си?
Някой знае ли какви лична данни искат?
Мерси.

# 70
А за JTN Panel какво ще кажете?
Коректни ли са и  заслужава ли си?
Някой знае ли какви лична данни искат?
Мерси.

Аз имам регистрация при тях от 4 години и още не съм стигнала 100 точки, при които изплащат нещо, прекалено рядко пращат анкети или пък не отговарям на изискванията. За регистрация е необходимо име, дата на раждане и адрес. Не знам за изплащане на пари какво трябва.

# 71
  • София / Костинброд / Годеч
Привет,
Аз като надомна работа "работя" към една фирма за хранителни добавки, по-скоро за разни детоксикации, подобряване на водата и лечение. Купувах продуктите за мен, сега съм ги пуснала и в OLX и на други места, купуват се. Не съм много добър търговец ако трябва да съм честна, но според мен на някой, който има салон за красота, или фитнес ще му е много по-лесно да ги предлага. Фирмата естествено работи на базата на МЛМ. До сега съм печелила само от разликата между клиентска и моя цена (20%) и от бонусите, които се изчисляват на основа на закупени продукти предишния месец. Познавам шефката им и дъщеря й, която вече е на доста високо ниво, но за това помага и майка й разбира се Simple Smile
Ако някой се интересува нека ми пише на лично, ще обясня по-подробно за фирмата, за бизнес предложението им Simple Smile
Бих пуснала сайта им и тук, за да прочетете, но не знам дали няма да ме поизтрият за реклама, но все пак темата е за надомна работа, нали ? Simple Smile

# 72
А замисляли ли сте се за писане на статии. Аз например чета на много места, че търсят хора за писане на статии за различна тематика. Може да се разтърсите в нета, в момента не мога да се сетя къде гледах. Плащат около 5-10 лв. за статия, ако можете да пишете добре и имате познания на определени тематики. Също така се сещам в повечето онлайн портали за новини, там като отидете на кариера или контакти има винаги, че търсят хора за писане на статии.
Дано съм полезна, аз лично от другия месец ще съм по свободна и ще се разтърся, ще пусна и линкове.

# 73
  • София
За какво е тая тема, като триете постове?
Нали е да си помагат хората? Аз предложих работа, като изрично не цитирах фирмата, за да не се сметне за реклама.
Поставих името си, нито се крия, нито подвеждам някой. Не сте коректни.

# 74
Коя от всичките функции използваш-коя е най доходоносна в този руски сайт?
И ти лично теглила ли си пари от този сайт?
Аз се регистрирах-дано се получи нещщо.

Общи условия

Активация на акаунт