Надомна работа

• 112 234
  • 115
  •   1
Отговори
# 45
Сайтовете за сделките .

Тук имаш предвид сайтовете за колективно пазаруване ли, т.е. афилиейт програмите им или нещо друго?

# 46
  • на Мелмак
Сайтовете за сделките .

Тук имаш предвид сайтовете за колективно пазаруване ли, т.е. афилиейт програмите им или нещо друго?

Афилейт програмите са едно , който може ще го направи.
Друго , че преди време набираха хора , които да работят в свободното си време , да търсят клиенти , от вкъщи да администрират -варианти много според сайта .
Питайте как  е сега , защото по - лесно е да се каже , че няма работа .
Аз просто съм нахвърлила някой неща .

# 47
Преди доста години бях представителка на Орифлейм и така и не успях да издокарам някой лев, който наистина да си заслужава занимавката. Един вика ще дам после, втори вика много искам, моля те ти ми направи поръчка, а аз ще платя при получаване, трети искам да ми кажеш промоциите и в крайна сметка печелех по-малко от 50 лв. на месец. Има ли сред вас, които правят добри парички от Орифлейм и Ейвън?

# 48
Преди доста години бях представителка на Орифлейм и така и не успях да издокарам някой лев, който наистина да си заслужава занимавката. Един вика ще дам после, втори вика много искам, моля те ти ми направи поръчка, а аз ще платя при получаване, трети искам да ми кажеш промоциите и в крайна сметка печелех по-малко от 50 лв. на месец. Има ли сред вас, които правят добри парички от Орифлейм и Ейвън?

Аз си докарвах по 100-200лв на месец от Ейвън но при тях е трудно понеже има много хора, от които може да се поръча. С такъв тип търговия трябва да си една от първите и тогава шанса е по-висок. Имам приятелка, фризьорка в малкък град, почти всички си поръчват от нея и тя си докарва доста добре допълнително.

# 49

Аз си докарвах по 100-200лв на месец от Ейвън но при тях е трудно понеже има много хора, от които може да се поръча. С такъв тип търговия трябва да си една от първите и тогава шанса е по-висок. Имам приятелка, фризьорка в малкък град, почти всички си поръчват от нея и тя си докарва доста добре допълнително.

Да, важно и да няма голяма конкуренция, а вече има навсякъде... Благодаря за отговора Simple Smile

# 50

Да, важно и да няма голяма конкуренция, а вече има навсякъде... Благодаря за отговора Simple Smile

Да, затова се търсят нови фирми. Сега съм се свързала с две. На едната откриването и е средата на другият месец, дори и да не стане нищо, ще се хапне и пиине безплатно във военният клуб. За другата фирма само по телефона говорехме и утре ще ходя в офиса им за първи път.

# 51
От всички тези записи и 'пишете ми ако имате интерес' има ли в крайна сметка някой,който да е намерил нещо конкретно и да е изкарал пари? Simple Smile
Аз също имам интерес.Работя по два дни,после почивам два и имам време.Английският ми е средно ниво,иначе Ексел,набиране на текстове,интернет са ми ок. Приемам всякакви предложения.

# 52
8 стотинки на мейл за два месеца и после "не сме доволни" и т.н.

# 53
Alex_9, ако има нещо полезно и си доволна от тези фирми ще се радвам да споделиш.

А за това мнение с имейлите не разбрах нищо... Sad

# 54
Alex_9, ако има нещо полезно и си доволна от тези фирми ще се радвам да споделиш.

А за това мнение с имейлите не разбрах нищо... Sad

Едната се оказа доста смешна, уж нова, уж няма такси и изведнъж дай 50 евро, докарай още трима с по 50 евро и много непрофесионални.

Другата каквото казаха така става, за момента няма такива "задкулисни" игри и ми изглеждат сериозни. След откриването другата седмица във военният клуб (пак безплатно, което ми допада) ще имам повече впечатления и информация.

# 55
Благодаря за отговора ти Alex и ще се радвам да споделиш отзиви и за другата фирма, когато нещата се изяснят.

# 56
Аз имам малко дете и съм по маичинство , но заработвам в един саит в които пиша мнения и качвам снимки. Носи ми доход от около 50- 100 лв на месец . Не са много но сядам когато имам време. Ако ви интересува пишете ми на teia_s@abv.bg
Триваго ли е сайтът?

# 57
Благодаря за отговора ти Alex и ще се радвам да споделиш отзиви и за другата фирма, когато нещата се изяснят.

събитието беше страхотно, много ми хареса както и самата фирма Long Life Bulgaria. Мисля, че ще може да се работи много добре с тях.

# 58
 а някой да е имал опит с Хърбал Лайф? Там как стоят нещата?

# 59
Аз работя в такава фирма и търся хора. Изтриха ми темата, но все пак да кажа. Става въпрос за таблици в Ексел. Необходими са базови познания за Ексел и е голям плюс да знаете някой език - немски, английски, френски. Търси се информация в интернет за фирмите. Не е сложно, но е леко монотонно. Парите си зависят от резултата и най-вече от времето, с което разполагате. Ако имате интерес , с удоволствие ще ви разясня.
Здравей, може ли по някакъв начин да се свържеш с мен, защото лимитът ти е пълен и не мога да ти изпратя съобщение

Общи условия

Активация на акаунт