Високо кръвно

• 5 046
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте
искам съвет за следното нещо.Преди четири месеца на съпругът ми му откриха високо кръвно...и то беше много високо -220-130....200-120...личният лекар му даде някакво хапче да го свали за деня и му изписа да пие максогамма.Вече четири месеца го пие и повече от 140-90 не го сваля,държи го 140,150-на 100,110.Личният лекър му казва ,че трябва да свали килограми за да му падне кръвното...той не е кой знае колко дебел.Една приятелка ми каза ,че се очудва как без кардиограма са му изписали лекарства....и затова днес запазих час при доктор Велковски в трета градска ,но той е чак след месец.Бихте ли ми препоръчали някой друг добър кардиолог?
Благодаря

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 14:41 от mariela81

# 1
Верно ли пишеш лекър?

Добри кардиолози има в трета градска и в Св. Екатерина.

# 2
Доколкото знам д-р Велковски е детски кардиолог.

# 3
Не съм от София, но съветът ми е да не чакате цял месец. Търси друг кардиолог.

# 4
Не съм от София, но съветът ми е да не чакате цял месец. Търси друг кардиолог.
Peace И аз мисля, че трябва да отидат възможно най-бързо при друг кардиолог.   Peace
А и в София имат такъв богат избор на всякакви добри лекари.  Hug

# 5
  • София
Във всяка една болница има кардиологичен кабинет, както и е поликлиниката. С направление на личния лекАр може да отиде и да му направят кардиограма и да му изпишат нужното лечение.

# 6
  • Mediterraneo
Освен кардиолог е необходимо да се направят и изследванията на бъбреците. Високото кръвно се сваля, но е необходимо да се открие причината за него, ако има такава другаде.

# 7
Доколкото знам д-р Велковски е детски кардиолог.

+1 за  фетална ехокардиография също.
не си избрала правилния лекАр.

# 8
Да и аз си мисля ,че като е кардиологична болница има добри лекари .....но исках някой ако знае толно определен кардиолог да ми препоръча
Благодаря все пак

# 9
Д-р Масларска, болница Софиямед. Взимате талон от личен лекар и се записвате по телефона, за запазване на часове, който е даден в сайта.

# 10
Д-р Масларска, болница Софиямед. Взимате талон от личен лекар и се записвате по телефона, за запазване на часове, който е даден в сайта.

Благодаря

# 11
доколкото знам е трудно да се нацели кое лекарство за кръвно и в каква доза трябва да се дава, но 4 месеца да се пие нещо, което не е достатъчно ефективно, няма логика...сменяйте GP-то

Общи условия

Активация на акаунт