КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 174
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Браво Иви ,колко си бърза Дали в понеделник или друг ден единия ваучер ще ти го спестя Joy т е ще се тъпчеш с един по-малко ако не дойдат други Споко бре  ще дойдат !
Ох ,навън е мноого приятно време -като есен Не е студено ,дори като се прибрах и пуснах климатика щото в къщи е по студено От рябота та ходих  из половиния град да търся точилар Ле ле ама то изчезват една по една услугите...Намерих накрая и  ми наточи два чифта ножици -не исках да ги изхвърлям защото са доби -едната стоманена,другата хирургична ,но...бяха затъпели  и те като мен бабата JoyКакто ми каза точиларя -пазете си ги щото са от сой Joy hahaha
Имам добри новини и за внучката-вече варицелата е прегоряла и пъпките завяхват ,долри са  я приели  в яслата
Сега ще стана да пооправя е щу пусня скайпа ,пък може на някой да му хрумне да направи конференция hahaha

# 211
Привет ,привет !!!

И при нас приятноо временце,но сега нещо се заоблачи.Заприличва ми на дъжд newsm78 newsm78

Нелка - ти си писала точилар ,аз чета - Очилар и си викам - как бе ще изчезват   тия оптики Joy hahaha Joy hahaha
А уж чета с очилаа Joy hahaha Joy

Мамси - радостна новина си получила. Ще гушкаш скоро слънчице Hug Hug
Радвам се ,че децата на Шпунц и Нелка са се оправили.  Hug

Танче - мразя транспорт - градски особено. А не съм шофьор. Но си имам такъв Joy hahaha на ,който сигурно съм му омръзнала - ама няма на къде да мърда Grinning

Чакам да свърши работния ден и да се прибирам в къщи.
Чака ме яко вихрене из кухнята- семеен празник се е задал ,но аз обичам да действам около печката Grinning
Измислила съм си и менюто - пак ще се преяжда newsm78 newsm78
Вече ще се търкалям Embarassed Embarassed

На всички много  Hug Hug и приятен остатък от деня Hug Hug

О - забравих ,че е ден на думичката "благодаря "
И аз като  Иви - благодаря ,че ви имам  толкова много мили приятелки  bouquet Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 15:03 от Gabkata

# 212
Хей морски  момичета ,а защо и не гости срока на ваучерите е до утре,така че ако има още кандидати свиркайте ще купувам Laughing

# 213
КОЙТО ЖЕЛАЕ СКАЙП КОНФЕРЕНЦИЯ ДА  ОТВОРИ

# 214
Кари, Нели, желая скайп-конференция, ама трябва да излитам, сори!
Гъбче, я сподели по-подробно празничното меню- за терк.
Иви, много е гот сам да си си работодател, думи нямам! Как съм могла да не го подозирам до сега, при десетилетното ми измекярство на "престижната ми" държавна институция...
Джили, душо неуморна, навита за Бабин ден.
Маринче, все ми се иска да питам как ти протича денят по часове когато си с Владето - любимецът мой. Скоро ще ви каним на РД. Споко, Марта я няма вече...

Ей, момичета, не знам дали ви пука, аз обаче съм силно ангажирана обществено /по дух само, де/, та затуй вижте това:
http://offnews.bg/index.php/144358/komunisti-i-pedofil-prateni-d … -izbirat-patriarh

И тук - С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ! Като с Миа Сантова.  #Cussing out Sick #Cussing out

Е толкова ли сме безгласни букви ...  Cry

# 215
  • София
Привет на конференцията,пак ми заби пущината ,така че сори. Някога може би иначе другата седмица ако ида в богров ще издебна момент

# 216
Ето ви един хубав афоризъм за тези, които ходят с различни къси чорапи - като дъщеря ми и внук ми, а вече и аз:
"Животът е прекалено кратък за да го пропилявам в съешване на чорапки."  Joy hahaha Joy

И какво правим със Синода и с бъдещия ни Патриарх? Място не мога да си намеря...  #2gunfire

# 217
  • в малка спретната къщурка
Привет,Мривет!
Да се появя да дам отчет,следобеден.
Който иска да ме добави в скайп: furiq_65,скайпа е включен и ще давам пълномощни.
Варненки,да не Ви бъркам плановете,не ме включвайте.Аз съм всеизвестна хаймана,но немога да планирам от сега,че е много време до тогава.Благодаря Ви за поканата Hug Hug Hug,от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Нели,болежките ми не са ставни,а поне така ме лекуват:възпален нерв.До сега ми минаваше от едно свинско лекарство от ветеринарката,но от месец и то не действа.Илачите,които ми изписва джипито са все обезболяващи и действат временно.Незнам дали настойките ще помогнат,но ще опитам.
Джейда,толкова ми е хубаво,като те чета. Hug Hug HugКъде е Надежда?
Здравче,всичко е манипулация и лъжа.Който е докопал кокала,без значение с какви средства и начини,ръмжи и не го пуща.Нито на църква,нито на политици вярвам.Упрекват народа,че всеки гледа да се оправи поединично,но какво  виждаме от тях,че какво да правим.Спирам,че ме хваща яд като мисля на тема политика.Само Чудомир ме развеселява,че точно е пресъздал всичко:и попа и кмета и народа.
Приятен следобед

Дописвам за чорапите:това да не е модно,че и щерка ми от години ходи така.Един КОН и едно МАГАРЕ,така и казвам като видя.!

# 218
  • София
Пропуснала съм конференцията, ама към заспала като умряла  Embarassed
От години не ми се е случвало подобно нещо...

# 219
  • София
Хули аз я пропуснах,поради технически причини и ме е яд. Фурийка сега ще те прибавя .

# 220
Здравейта, момичета!
Цял следобед се засилвам да ви пиша, но все нещо ми пречи - ту гости дойдоха, ту телефони, ту ЧичоВи нещо иска  Rolling Eyes  Все пак успях да изчета доста и бързам да кажа:

Благодаря сърдечно за топлите думи на Нели  newsm51  наистина беше удоволствие да си поприказваме и аз останах толкова радостно развълнувана, както след среща с близък и мил човек. С нетърпение чакам да се срещна с всички ви! Както стана дума за срещи - аз мога да дойда по всяко време на седмицата и деня в София, само дайте знак. Djili, ти ли си софийския организатор? Евалла на организираните варненки, те са велика сила, убедила съм се в това smile3501

Яжка, мила, не е нужно да слагаш ел.вентилатор на розетката. Има едни такива с пластмасови перки, които се въртят от течението на въздуха. Моята е такава, но кусура е постоянното потракване, та съм я приклещила с една химикалка да мълчи  Rolling Eyes

Танита, тук мартенските риби се увеличават с мен Simple Smile Сигурно затова така ми беше драго с Нели, и тя е от топлите морета
 sun
Мамита, от къде посрещаш дечица? Ех, блазя ти.. Моето голямо момче е в Бразилия и си идва рядко, но пък за месец

Здравче, нямам думи по твоя материал... Twisted Evil Аз само като чуя името на Кирил ми настръхва козината (пардон, перките  )

Габка, хубаво ни напомняш, че днес е ден на думата БЛАГОДАРЯ. И понеже си нямаме Ден на благодарността, можем да използваме този. Благодаря ви за сърдечния прием!

# 221
Лельо мила - хубава и млада, наспроти както казват познавачите, пиши и мен в мартенските лапнишарани.
Хайде, ще се видим на Бабин ден, както го планираме. След само 20 дни.
Джили, хич даже не е близко, тамам ни е на 21.01., понеделник - когато кажете, май пак при Драконите, а? 
Мамси, искам пак да те видя.
Дано спра да кашлям до тогава. Не се бойте за мен - хронично, бронхит и емфизим, така става всяка година щом застудее и тръгнат вирусите. Пада ми се - злокачествена бивша  15 Sob 15

# 222
Здравче, колко хубаво, че тука намирам още шарени красиви рибки  newsm03 Много ще се радвам да се видим в София, аз ходя през 4-5 дни да наглеждам свекървицата. Така че дори да не стане за Бабин ден, ще се организираме за друго време - я кафе, я питие..  cheers

# 223
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , да се присъединя и аз с едно БЛАГОДАРЯ!
Благодаря , че ви има!
Благодаря , че винаги сте насреща ми!
Благодаря , за всяка подадена ръка!
БЛАГОДАРЯ ВИ и ВИ ОБИЧАМ!

# 224
  • София
О, скайпаджийки, здравейте. Аз съм като потънала подводница-изплувам от време на време  Laughing
Днес минах само за малко при бебчо и се прибрах в нормално време.Имам заявка за скай от някой, но не знам кой е.
Гледам, че гледате към следваща среща. Хайде да сменим мястото. На тези цени има и други хубави кръчмета. Помислете /за скаричка с биричка/!
Фури, ти си върна името. Мен ме оправи иглотерапия. Иначе бях гола вода. Не ми се разправя даже. Но не при всеки. На БГ иглотерапевти не се доверявам.

Общи условия

Активация на акаунт