КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 169
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!
Ама много сте изписали. Няма прочитане  Laughing

# 196
Добро утро мили дружки !
За всяка от вас по част от сърцето ми ....

Наспахте ли се ?
Фурийка да кажем че времето ще е хубаво -що да не дойдеш ?Ще се повеселим  то какво друго ни остава от сивото ежедневие?
Ивлин ,днес ще продължи със списъка ,че аз ще съм работна Ако решите нещо друго -с вас съм -просто Иви да ме пише Толкова ми е домъчняло да ви видя..
А да не говорим за останалите с които не съм се виждала въобще!
Боже дали ще доживея ?
Снощи си писахме с ЛеляВИ -сладурана е тя Млада ,хубава че и...умна !Казват  не се срещало толкова често -да ама не Тя е потвърждението !
ЕАбе няма се жалим -някой вече сме само...баби ама не се даваме ! Joy
Искаше ми се да ви поразвеселя в началото на деня та  да ви е лек и спорен ! Hug
Фурийка ,вземи си черен оман или брей -това са билки с много успешно приложение при ставни проблеми
Правиш си настойка от брей в силна ракия и после мажеш навсякъде където те заболат костите -От черен оман има готова настойка -за по лесно ти го казвам ,но ако не намериш вземаш билката и си правиш !
Хайде ставам  и ако няма много клиенти ще ви наглеждам пак ! hahaha

Римарчееее ,заедно сме писали ! Hug

# 197
Eхоо,  wavey wavey waveyмахам с ръчичка и скачам в обувките.Пооспах се малко -и няма кафе, няма форум, само ви попрочетох набързо и толкова.

Чета ви, радвам ви се -пу, пу, да не ни е уроки, както казват старите баби Simple Smile

Пускам ,,мухата''  и скачам.  То в това гадно време се не знае дали ,,мухите'' ще ,,устискат'', ама да не сме по-долу от Варненки ( шегичкааа-с най добри чувства)Laughing Heart Eyes ....

Кой е навит и ние да си направим СРЕЩА ЗА БАБИНДЕН ???
Или мислите, че ще ни стане много скоро?  Единствен проблем при мен, че не мога почивните дни. Казвайте и вие.

Оставям ви.
Да ви е хубав, топъл и спокоен денят!

# 198
Добро утро.. готиниииии !!! Hug

Влизам сано да ви поздравя  и изчезвам .... вие знаете къде !!!
Прекрасен ден !!!
Прегръдки и целувки !!!  love001  love001  love001  love001 wavey wavey wavey wavey,

# 199
  • София
    Привет!Мривет!
    Момичета,снощи в очакване на разговор се бях изтегнала с лаптопа в леглото.Но,така съм отмъркала,че чак сутринта се събудих.
    Нели и аз ти благодаря за информацията за билковите настойки.Аз имам шипове,дали ще са ми полезни?
    За срещата сега нищо не мога да кажа.Ще направя всичко възможно да дойда.За сега имам много свободно време.Предполагам,че няма да е все така, но няма да е  и както през миналия месец.
    След малко ще излизам и за сега ви казвам ЧАО и ПРИЯТЕН ДЕН!

# 200
  • София

Добро утро, добро утро!

Пак съм на опашката, ама с кафенцето направо. Нахраних домочадието и сега ще отивам да се занимавам с хлапето.

Снощи май се провали конферентния разговор, поне аз не успях да участвам в такъв, но може да се опитаме пак тези дни. Само да кажете кой може и в кой час да сме на линия.

Аз също си писах в Леля ви и съм на същото мнение. Абе, ще обхванем цялата страна ние.

Девойки, мили, желая ви прекрасен ден!

# 201

Привет, скъпи мои приятелки! Hug

Маринче, благодаря за чайчето!  Heart Eyes

При нас е облачно, варненска ТВ показва  +3 градуса, но пък няма вятър и става за излизане. cold

Иве, аз от както съм се родила, все  с градския транспорт съм се движила.  tooth
Дори от родилния дом съм доведена в къщи с градски автобус, през 49-та сигурно е нямало таксита, и баща ми се помолил на шофьора, все пак милиционер е бил и не му е отказал, а и било на 8 март. Нали съм РИБКА!    Animal Tropical Fish
Ще се постарая да разбера на коя спирка трябва да сляза от автобус № 10, дано кондукторките знаят! Laughing

Излизам след минути, че съм на сбирка с тракийките, а не обичам да се явявам в последната минута. hahaha

Хубав петък! thumbsup

# 202

Жена моли мъжа си:
- Гошо, печката се развали, поправи я !
- Да ти приличам на електротехник?
На другия ден:
- Гошо, мивката се запуши, отпуши я!
... - Да ти приличам на водопроводчик?
На следващия ден Гошо се прибира, печката поправена, мивката отпушена. Пита жена си:
- Кой поправи печката и мивката?
- Комшията.
- И какво поиска в замяна?
- Да му изпея песен или да спя с него.
- И ти коя песен му изпя?
- Да ти приличам на певица???

# 203
Ехо,ето ме и мене,мишката ми изгърмя,сложих нова неможах да я пусна и пак старата та до сега напред назад hahaha
Кафетата са поднесени,благодаря народът се е пръснал по задачки.При нас е слънце та се къса  Nature Sunny  Nature Sunny
Фури,слушах прогнозата,събота и неделя-студ в понеделник пролет ,дано да дойдеш Hug
Варненски момичета дописвайте списъка защото утре да отида и да поръчам ваучери,до нас в Пикадили има изипей и ми е удобно така че дерзайте.
На всички момичета желая прекрасен ден и прегръдки!  bouquet  bouquet
Международен ден на думата "Благодаря" се празнува  днес на 11 Януари
 БЛАГОДАРНА СЪМ И МНОГО ЩАСТЛИВА, ЧЕ ВИ ИМАМ ВСИЧКИ ВАС, ОБАЯТЕЛНИ И ЧАРОВНИ ПРИЯТЕЛИ!!!

# 204
  • У дома във Варна
Добър ден момичета,
Сигурно вече си изпихте кафето и аз я свърших тази работа. Още в 8 часа се събираме с комшийката след като разходим кучетата..... Laughing Пием кафе и обсъждаме внучетата, че и двете сме гледачки.
Сега бързам да наготвя за домашните любимци и отивам при малкия, че майка му в понделник пак е на изпит и така .
Сега и аз да ви почерпя нещо по лекичко

Нели зарази ме с твоите канелони. И аз метнах днес едни набързо във фурната, че снощи търпях критика от дъщерята. Ама голяма импровизация, да видим какво ще стане.
Успешен ден ви желая и ви Hug

# 205
  • София
Джейда Hug
 Хич не приличам и аз на певица. Joy Joy Joy
 Джили хубаво предложение ама..... не мога в делничен ден,че децата тръгват на ДГ и ще съм селянка от понеделник.
 Още имат корички ,но сега си наваксват лудориите. Laughing

# 206
  • У дома във Варна
ИВИИИИ, НА МЕН ВЗЕМИ 2 ВАУЧЕРА. ЩЕ ДОВЕДА ЕДНА ПРИЯТЕЛКА И ТЯ КАНДИДАТ БАБА
 newsm51 БЛАГОДАРЯ!!!

1.Ивлин

2.Нели

3.Меги + 1

4.Танита

5...............

# 207
Ега мега Hug о кей!!!

# 208
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, момичета!
Джейда, готин виц. Посмях се от сърце  Grinning
Джили, за бабин ден - и на мен ми е невъзможно през делничен ден, защото съм на работа. А доколкото разбрах, ти пък не можеш през почивните  newsm78 Ако някой измисли по-добро решение - да пише.
Браво на варненки - отново ни "удариха в земята". Ама какво да правим като всички сме толкова работни  Wink
Не помня дали ви се похвалих - на 15 февруари ще имам гости - дечицата си идват, заедно с внучето  Heart Eyes Така се радвам, че място не мога да си намеря. Ще постоят до 5 март - не е много, ама по-добре от нищо. Нямам търпение да дойде по-бързо февруари.
Хубав и по-топъл следобед ви пожелавам, че на мен отново ми е много студено. А и сърцето нещо ме е стегнало  Mr. Green

# 209
Мамси,честита радост Hugи се дръж със сърцето-мента глог и валериан.
Джейда вица е трепач Laughing Laughing
И ние сме на работа, но сме си работодатели един ден може да си позволим да ни се отпусне душата.От работа се получава гърбица а не богатство
Wink
Момичета от Варна купих 5 ваучера офертата важи до утре в 20 часа.Дано не си ги ям сама че голям хам-хум купон ще се заформи hahahaВаучерите можем да ги ползваме до 9 февруари,ако не ви е удобно в понеделник може да отидем в почивен ден с 1 ден предварително заявяване
Хайде до скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт