КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 167
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Привет девойки  Hug Hug

Ехееее - Gabkata и 7 скрити Shocked newsm78

Само ако знаех,че ще се заформи такъв скайп-купон снощи щях да се прежаля и да се покажа по ролки Joy hahaha
Аз съм  krasi.mira59

Успях да погледна във Фейс-а.
Сега на бегом тука и ще изчезвам,че у нас само 1 лаптоп newsm78
И все заплашвам Павел,че като ми взема забавлението ще се ядосам  и ще си купя персонален .
Ама само плаша май Mr. Green

Изчезвам за сега Grinning

# 181
Танитка, лично аз не го приемам като ох и оф!! За съжаление много сте на това дередже Hug, гушкам те силно! Човек, колкото и да е силен, колкото и да се опитва да е такъв, все някога отреагира. И така трябва да бъде - но искрено ти се възхищавам на позитивизма, на твоята борбеност, на високия ти дух, дори на твоето самоиронизиране! Малко са тези, които го могат  bouquet! Това е дадено свише!
А моята малка "стреличка" днес е разказала играта на бавачката си, щом мама се е върнала рано-рано от работа, за да въдвори мир... да  е жива и здрава бунтарката,  жалко е, че развоят е предрешен. Много ми е криво тази вечер...

# 182
                   Ето съм!
                   Джили,я не им се връзвай на тъпите статии.Много важно ,че е докторант не знам си къде  Mr. Green Преписват като луди и когато четеш намираш доста плагиати между днешните "блестящи" умове.Преди поне се пишеше каква литература е ползвана,а сега......те били измислили това или онова. Който си е оглупял си е такъв по рождение! Mr. Green Може и да съм със самочувствие ,но доста не могат да ми стъпят на малкото пръстче без да съм докторант.Така,че ...... тирири рам,тирири рам.....за да не съм цинична! Laughing
                    Момичета,прибавих ви в Скайпа и да не се изненадате на изпратените съобщения,но вървят автоматично. Wink

# 183
  • София
Не мога и аз да не се обадя още веднъж. Прибавих много момичета в скайпа си и от новите дори, но майй още не съм готова за комферентен разговор.

Между другото и оз видях още снощи писанията на въпросната г-жа и едва се сдържах да не пиша, но сега пък ми дойде отвътре и  отговорих. Впрочем за втори път си изказвам мнението там. Но... дали ще има реакция от тв се съмняват. Освен присмехулни подмятания и забава на наш гръб не очаквам друго. И, да, възпитанието ми не ми позволрява да им кажа нещо много мило.  #2gunfire

Извинете за негативизма, дето внесох, но се надявам да си повдигна настроението.

Така

или така

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 21:00 от marina_vladi

# 184
Здравейте всички готини!!!! Simple Smile
Не мога да сваря да ви чета. Чак сега се добрах до компа, сипах си вино и започвам.
Снощи съм се смяла от сърце, защото гледах неща от предишните теми - искам да науча повече за вас! Не съм предполагала, че може да съществува подобна група ,както се казва " Те такова животно нема!" Да, ама има и това сте всички вие!
По въпроса за вица - не ги помня много, но ще напиша нещо!

# 185
Упс момичета пак влизам тук за да  кажа и аз че пратих много покани за скайп ,поне на тези които вече са ги написали -да не бъдат изненадани кой ,кой е... Hug

Иви  аз съм ЗА срещата  и мястото Трябва само да проверя за транспорта до там

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 21:22 от Nelly Nentheva

# 186
  • София
Много се радвам, че си изкарвате добре в скайп.
Аз у дома няма как да стане, в кухньо-хола съм, а Пламен на спалнята пред ТВ. Та няма да му е приятно да ни слуша разговорите. В работата само пиша, там са ограничили камери и колонки. Но, ако някой иска да ме добави - Aisha Taner съм. Не ми пречи писането - сама в стая съм.
Янке, каква е тази котка, от къде дойде? Пазете обувките. Аз като студентка в Търново изхвърлих нови ботуши - опикани от котката на комшиите. Влязла през отворената врата на балкона и се маркирала. Мих ги, но си миришеше.
Сега нали имаме помияр у дома - обувките са в затворен шкаф.
За ТВ 7, предлагам да спрем да ги коментираме - това е положението.
Арита, лек път утре.
Каролин, снега ви е като Софийския. Но при нас вече е мръсен. А за снимката от ФБ - виждала съм подобно с кучето на бивша колежка.  Млади хора и трудно ставаха да го разхождат сутрин преди работа. Та от малко го научиха да действа на 00.

# 187
  • У дома във Варна
Здравейте или добра вечер,
Четох и стигнах до поста на Иви за срещата във Варна и бързам да задам няколко въпроса.
Иви 21 е понеделник и ще има хора на работа. А за пицарията съм ЗА само трябва да уточним всеки сам ли ще си купува  ваучера? Може да се организираме и 2-3 да купим по няколко ваучера.

Момичета не им обращайте толкова много винмание на самозванките. Много време им отделихме от единствения си живот. Аз ги погледнах коментарите, ми те анонимни какво да говорим повече. А в статията въобще не се зачетох.  

Кари направо ме срази с този клип   Thinking , как ли са го постигнали ..... Браво! И ние имаме куче,та всяка заран и вечер, зиме, лете , спи ти се, неспи ти се вън на разходка. А това на самообслужване.
Танитка това заведение е в Цветния квартал ул Роза до там май все още ходи автобус №10.
Кликни на картата под снимките и ще ти се уголеми. Да се ориентираш.
Ох, загасна лаптопа ,някой го е извадил от контакта #Cussing out направо изтръпнах,  че пак наново ще пиша всичко ама нейсе появи се.
Хайде от мен толкова докато не съм го загубила ЛЕКА ВЕЧЕР И СПОКОЙНИ СЪНИЩА!

# 188
  • София
  Тази вечер ако има конферентна връзка,да ме викате!

# 189
Яжче и аз висих в скайп ,но явно героите са уморени или снощи всичко са си казали, та нямаше сбирка  Е може би просто не са ми свирнали .. Laughing
Меги  да се запишем викам та да видим колко човека могат да дойдат на 21 понеделник Наистина ще трябва някой да вземе ваучери...

Момичета от Варна -да празнуваме бабинден на
21.01./понеделник/ от 14 часа  тук

http://grabo.bg/varna/goliama-pitza-po-izbor-ili-salata-i-pile-c … us-desert-0v4838h

Който може да дойде да се запише ,та да знаем колко ваучера да купим

1.Ивлин

2.Нели

3.Меги

4.Танита

5...............

# 190
Танче ето къде се намира пицарията
http://www.bgmaps.com/map/varna
Може да се пътува  от Нашия квартал с 7 и 15 номер,тази улица е точно срещу комплекса който е до ХЕИ -Палах. Пътува се по бул Левски и се слиза на спирката на ХЕИ.Точно срещу тази улица има полегнали полицаи и всички коли намаляват.

# 191
Кукли ненагледни и работни! Лека нощ от баба ви З.
 newsm46 yu5 Sleeping

# 192
  • У дома във Варна
Лека нощ!
 smile3524 smile3524 smile3524

# 193
# 194
  • в малка спретната къщурка
Добро утро,Дами!
Толкова е приятно и уютно в темата,че каквото и да кажа,малко ще е.ПУ,ПУ,да не ни е уроки.Дано все такава да е атмосферата.
Добре дошли на всички Нови! Hug Hug HugНе знам,кого поздравих,и кого не,затова всички нови-ДОБРЕ ДОШЛИ! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesКаква популярност ни донесе тази Миа Сантова.
Варненки,много добра е идеята за 21,и не ме спира работния ден,а времето. newsm78"Като се объркат прогноза и време"/цитирам Чолаков/,става Интересно. SmileЩе чакам следващата среща.
На конференции,не мога да присъствам,че с този скапан комп,ще съм все извън линия Mr. GreenЩом включа скайп и се рестартира безразборно,или зацикля и принудително го спирам.На по-късен етап ще мога,така се надявам. smile3521
Шпунц,като те чета,имаме едни и същи проблеми с техниката. Hug
Гале,стана ми интересно за лепенките.Ако имаш инфо,моля те пиши:от къде,как да се снабдим.
Нели,ти ми напомни за пластирите,но си мисля,как ще стои на лакета ми newsm78.Имам болка от месец и не минава това Чудо ooooh! ooooh! ooooh!
Янче,честита ти писана.Това е само заради Анжелка,друго не може да е.В един отбор сме.Аз гледам един Писко заради Ели,ноооооо в мазата само вечерите.През деня е навън и дебне за отворена врата,за да се шмугне вътре.Хем му се радвам,хем ме ядосва,но заради Ели,търпя.Като господар се чувства,в къщи.А влезе ли,все на спалнята се намества.Даже имам случай,когато го намерих заспал.Тежкар.
Бабо З/Здравка-мравка/,както и за другите с внучета,пишете си за внуците,пишете за бисерчетата им,приятно е да се четат. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дидиа,изпреварила си ме. HugАз пиша вече час. Laughing

На всички -споменати и неспоменати Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек,приятен и усмихнат ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт