КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 164
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайде на кафетооооо!

Като чета, вие сте започнали да говорите за диети, пък мене все към сладичкото ме влече. Ама кафе без тортичка бива ли  Naughty
Кари, при вас сняг, при Жабчето - къси ръкавки. Прелест! Тука е един сух студ, брррррр. Като се сетя колко е студено навън и отсега се питам как ще се прибирам след работа.
За скайп-срещичката вчера нещо не съм разбрала. Ама за следващите пъти съм налице. Ето и моя скайп - iovka1963. Не ви го пращам на лични, няма какво да го крия толкова. Може пък да ми излезе късмета с някой дядо Simple Smile
Танитка, не са толкова скъпи слушалките. Работя във фирма, която се занимава с такива джунджурийки и цените са около 15 лв. Ако искаш мога да ти осигуря слушалки с микрофон. Само кажи!
Тути, при вас много красиво и снежно. И на мен ми се прииска да се отъркалям в снега, ама няма...
Джили, какви 3/4, какви 4/5 от живота?!? Сега започваме. Нали имаше една приказка "на попрището жизнено в средата" Та ние сме някъде там. Какво ни чака още Peace
За сега толкова от мен, че и да поработя трябва малко. За всички  Hug Hug Hug
П.П. Добре дошла на Леляви  Hug Много сме готини!

# 166
Здравейте момичета! Hug
Каква е тази логорея,зави ми се свят да чета-БРАВО!  bouquet
Танче ето ти адрес за безплатен скайп
http://bgskype.blogspot.com/2007/11/blog-post.html
Натискаш на тази версия и го инсталираш,ще можеш само да пишеш като във Фейса
: Skype 3.2
Хайде да поднеса кафенце!

Мамси Hugизпревари ме Grinning

# 167
  • в сърцата на любимите ми хора
Ив  Hug

# 168
  • София

Ние и днес няма да се спрем, скъпи мои, ама так ми харесва много. Да знаете, че съм пратила пълномощни на Дидия и Мамси и чакам да ме приемете. На Жабче още снощи й пратихме при конферентния, ама нея няма да я има там скоро.

Мамси, аз ще пропесна тортичката, само кафенцето, че нали знаеш... След новогидишни и други поводи човек не може да се разтовари от тея сладости. И аз съм си направила супичка, ама не е зелева, а само със зеленчуци, много харесвам постни нещица.

Янче, не е продължила много повече седянката, че малко време ли беше и ти около час. После още 20-а минутки.  Hug

Танче, тъй на първо време ще пишеш, аз забравих, че си на комп, че в лаптопа всичко вградено. Ама те са ти казали момичетата, че тези неща са сравнително евтини. Единият месец едното, другият - искай подарък и готово. Е, дадохме ти неискан съвет.  Heart Eyes

Иви, прати ми и своя скай, моля.

Хаде, чао.

# 169
Мамси изпратих ти покана  и на теб Маринка ще пиша Hug

# 170
Може би последно влизане за днес. Отива да готвя вкусни манджи- утре бабка отива да си види дечицата и бабеното бонбонче Ирка.

Мацки, ( хич не я обичам тази дума, но по -подхожда в случая) - я хвърлете едно око тук на последните 2 коментара

http://tv7.bg/weekend-s-tv7/VideoDetails&id=9590552

И тук ако обичате, моля

http://www.librev.com/index.php/--/1155-2011-02-17-15-24-27

Да не цитирам Айша  - ( Айшааа, прегръдки Hug , намигам ти с двете си очи Wink Wink), ,,нали съм си проста'', как да разбирам това, хвалят ли ни, или по скоро май ни се присмиват. Как ви звучи на вас? newsm78 newsm78 newsm78 Дали някои не са се взели много на сериозно  newsm78 newsm78 newsm78

Скачам, че съм една загоритенджера и аз Embarassed Embarassed Embarassed
До скороооо

# 171
  • София
 Мислех дасе въздържа ,ама.... статията хич няма да я чета.
 Четох последен коментар от дъщерята на Дора Божинова.
 Браво ,че защитава майка си.
 Ама от какво и кого?
 Тя не е виновна толкова,че не е проверила за какво иде реч.
 Айде сега и нашите деца да ни изтипосат в тв7 колко сме велики.
 После пък Божинова дава идеи за нови предавания.
 Пак манипулация. Щом сме баби ,сме прости и и изкуфели... Айде нема нужда.
 Мъча се със скайпа досега ама при тоя скапан компютър,не става. Йовка май те добавих newsm78
 Целувки за абсолютно всички кгб-ейки. Heart Eyes

# 172
Момичета от Варна ! HugСвиря сбор за 21 януари понеделник за един късен обяд около 14 часа Предлагам ваучер
http://grabo.bg/varna/goliama-pitza-po-izbor-ili-salata-i-pile-c … us-desert-0v4838h
Давайте коментар и предложения Hug

# 173
Здравейте, готини! newsm03   Четох, четох, четох...и става все по-хубаво, интересно и весело!
Благодаря на всички за топлото посрещане   love001  love001  Надявам се с времето да се запознаем и да стана част от тази умна и жизнерадостна общност!

djily, изгледах интервюто и се изненадах, че сте толкова известни.  smile3501 Честно казано, не виждам нищо притеснително в него, пък и не бива да я вземаме на сериозно нашата БГ журналистика. Още по-малко коментарите на яростни графомани-всезнайковци. #2gunfire Да си пием тук кафето, да си гледаме моабета и приятелството, пък на който не му харесва - мнго здраве!  bigdance2

Момичета, идеята със Скайп-седянката е велика. Много ми се иска да се включа и аз някой ден. Там съм dessysantos, обаждайте се!

Прочетох по-горе за проблем с влагата, причинен от пвц-дограма. По съвет на топлинен инженер отворих розетката на комина и сложих там обикновена решетка (като за баня или може перка ). Всичката влага и конденз и мухъл изчезнаха за месец и най-важното - не се отрази на отоплението на помещенията.

marina_vladi и аз съм на зелева диетична супа!! Всеки ден (вече трети) си слагам различни зеленчуци, пасирам и добавям люта чушка. Става чудно, ама си мисля тревожно колко ще й върви и една ракийка..  Drunk

Този път съм готова с вица:

Говорят си баба и внучка.
- Баба, да знаеш от мене... Трябва да имаш една голяма любов в тоя живот...
- А твоята, бабо, коя беше ?
- Моряците, баба, моряците ... !!!

# 174
Ей, мъ Hug! Чета на прибежки, нали утре съм Пантелей-пътник, на бързо да спретна буркан-гейт с една бабина чорбичка с агнешки дреболийки и заешко с картофки/ звучи много а ла Ути с тези умалителни и не че е най-добрата рецепта за заеши бутчета/, но съм се умилила в стеремежа да отнеса манджички, които малките обичат.
Та - в скайпа съм: magi_mak . Бива ме само и изключително в писането, за разговор - не ставам Weary. Не, че не искам, имам много сериозен проблем със слуха, а бе, бабе в крайна фаза, плод на лекарско престараване... Но скайпът ми е включен дори на работа, та поне мога да пиша в него, в темичката ни - нцъ!
Радвам се, че сте си побъбрили  снощи, че сте се видели и чули, а от това по-зареждащо няма, повярвайте на един "глухар" Wink!
Кари, какви са тези катаклизми при вас!?! Впечатли ме снимката на президента ви - май наистина е хубаво човек да запази детското в себе си!
Ivllin,   bouquet! То и аз  го познавам този австриец, но все се питах кой беше...А аз коя бях newsm78 #Crazy Joy!
Бягам в кухнята, а пък и чакам дъщерята да звънне на мобилния да чуя как е минал първия й работен ден и най-вече  как се е справила Ина с бавачката си!
От мен -  Hug.

# 175
  • София
   Шпунц,подсети ме и отидох да видя какво е писано.Аз съм съгласна да направят едно предаване за оглупяването.Но това е друга тема-може да сме оглупели,може и да не сме.Но статията в Тема е за нас и не бива други да се представят от наше име.Ако не бяха първите 5 изречения на М.Сантова,това щеше да си бъде за друг клуб.Но сега,да извиняват! Ако ще цялата фамилия да си повикат да пише в защита-не са прави.Аз се ядосах,написах на един дъх.Чак после видях кои букви съм разменила и грешките...Ма,нали съм изкуфяла от интернет...

# 176

Хубава и топла  вечер!!!
Аз съм на червено винце !Наздраве на групата Най-яките бабиииииииииииииии!!!
    love001  love001  love001

# 177

Привет девойки! Hug

Не знам мен ли имате предвид, дали има обидени, но да ви кажа, че няма защо да съм обидена, просто реших веднъж и аз да ИЗОХКАМ на какво ниско стъпало съм в живота. Нищо друго.
Нямам предвид да пиша, за писане си пиша и в темата, и на Лични, и във Фейса, въпроса е да ви чувам, а и вие мен, но това си има разходи. Това ми беше "охкането".
Както и да е.

Иве, как се стига до това заведение?

Приятна вечер! Laughing

# 178
  • София
   Леля Ви,мислех го това с вентилатора.Дори имам и комин с розетка.Но кабела трябва да го скрия в пластмасов канал,че току що отремонтирах стаята-не ми се кърти.Чудех се,дали ще има ефект.Мнението ти ми е изключително полезно.Ще го направя.Благодаря!
   Танита,на скайпа става и конферентно писане. JoyСнощи когато прекъснеше връзката гледах как пишат 6 ръчички едновременно.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:59 от Яжка

# 179
Не знам дали сте виждали вече такова нещо Laughing  Аз newsm78  Нееееее

https://www.facebook.com/photo.php?v=464704460255483

Общи условия

Активация на акаунт