КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 160
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
               Кари,допивам си чайчето и след 10 минути излитам към тръстиката! Laughing Ако там съм свободна ще надникна .Другия вариант е вечерта! Peace

# 151
Детска радост Joy

Нашия президент Joy

# 152

Привет-мривет, мили мои! Hug

Направо се почувствах "втора ръка човек", че не участвах във виртуалната седянка, та ще трябва да взема сериозни мерки за да стана първа ръка! tooth
То с пари става това, да видим кога ще мога............. както се казва в един БГ-филм "друг път"! Mr. Green

ОМРЪЗНА МИ ДА СЪМ БЕДНА!
ДЯНКОВ, ДАНЪК СГРАДИ НЕ СЪМ ПЛАТИЛА ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА!
177 лева НЕ СТИГАТ ЗА ДА СЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ!
ДАЙ БОЖЕ, ВСИЧКИ ДЕТО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА, КАТО МЕН ДА ОБЕДНЕЕТЕ!

Не ми се пише повече, развали ми се настроението, като се сетя за пенсионерския живот, който съм принудена да водя!

Отивам в Клуба.
За среща съм съгласна, казвайте часа, датата се знае!

Приятен ден! thumbsup

# 153
  • София

Там съм тук. Да успокоя малко Танче, че за скайпа не трябва никакви пари. Всичко е безплатно. Кажи довечера на Бори или Дилянка те ще ти го активираш и ще видиш, че всичко ще е ок. Поне това, дето зависи от нас. Иначе от Дянков, Борисов исие - там можем само да си приказваме...

Кари, ами то при вас си е направо атракция снега - как да не направи снежен човек президента?  Laughing

Аз мога да се включа на скайп линия по-късно следобед. Но ще ви нагледам, де.
Шнунц, Диди, и който има скайп нека да ми го напише на лични да ви прибавя в списъка  си.

До  скоро-оооо.  #Crazy

# 154

Маринче, аз говорих с Бори, той ми каза за слушалки, микрофон......от порядъка на 25-35 лева.

Е, за това което написах към Дянков, мислиш ли че не знам, че са празни приказки, но уж да ми олекне!

СКАПАНА  ДЕМОКРАЦИЯ! #2gunfire #Sniper bash

Излитам, отивам в Клуба, там сме си "на равна нога", все пенсионери!

Чао! bye

# 155
Ехооо, ето съм. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3z_9mNIcH … _2_Wn1ys1BtMd-euH
Напазарувах пооправих в къщи, направих си чайче ( ето такова-любимото ми) и идвам да ви погледна ( сакън да не изпусна нещо Wink Simple Smile).

Момичета, които не сте били снощи на скайп-срещата, моля наистина не се засягайте. Аз бях инициатора, сама бях в къщи, без работа -щеше ми се да побъбря с приятели.
Тези скайпове имам, с тези се свързах - само Нели не беше на линия, а Ивчето я видях, но ми беше неудобно да я безпокоя след това, което преживява последните дни. Мислех, че щом коментираме в темата за среща в Скайп, всеки, който има , има възможност и желае би се обадил.
Ако има наистина някой засегнал се, моля за извинения.

И очаквам всеки, който има скайп, иска да поддържа връзка с мен и по този начин, нека ми го изпрати. . Аз на няколко пъти пиша моят скайп и мейл в темата, който иска да си го запише. Само да вметна, че понякога и мъжът ми ползва моя скайп от моя компютър, а има гадния навик, когато някой ми пише, той да си трае и чак после да ми каже, че някой ми е писал ( понякога даже и това забравя).

Няма да пиша поименно този път, но не мога да пропусна да се обадя на ТУТИ.
Тутулинка,  прегръдки!:hug: Hug Hug
И да не пропуснеш да поздравиш от мен Нанси, Ая и Ани. Дълго време ,,живях в дупка ли, в трап ли беше"" и не бях много разговорлива, та ако съм пропуснала нещо, не ми забелязвай.
Моментите, които изживях с вас на Морени  са ми толкова мили, а само да замижа и сякаш беше вчера-чудесно ми беше с вас. И затова ми беше мъчно, че половин живот мина ( какво ти половин, направо 3/4) без да съм ви познавала. Кога ли пак ще се видим - толкова бързо се изнизват дните, а и живота и той, и в един момент ни остават само спомените ....

Хубав следобяд, момичета мили!

П.П. Танитка, БОРИ ти е говорил за по-осъвременения начин на ползване на скайп. А иначе Скайп си е една програма за онлайн чат. Само дето не съм много на ти с тези неща за да ти я изпратя и ти да я инсталираш. Знам, че не е никак сложно. Кажи му, че искаш Скайп, пък дори само да пишеш и четеш, пак е нещо.

# 156
  • София
Танита,Бори да ти инсталира скайп.Само ще пишеш и четеш, а може и да ти направят подарък за 8 март-микрофон и слушалки.Но,ти им подскажи...!
 Шпунц,нямам ти скайпа,давай го!
 Момичета,който иска да ми изпрати своя или да ми пише на лични-аз да дам моя.Но не искам да го показвам тук.
 Кари,президента ме развесели.Като дете вероятно не е играл със сняг. Joy
 Тути,видях снимките.При вас всяка зима е тежка,както и при Мими и Янчето.Но сега се загледах в снимките в подписа ти.Колко малка е била Нанси.Сега е вече госпожица.

# 157
Какво ще кажете за това:

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2013/01/10/koga-triabva-da … -priiateli.177219

Лекинко е ,,изсмукано от пръстите'', но пък според мен доста истини казва.
Само дето аз фейсбук нещо го недолюбвам, трудно ми е там да се покажа истинската аз Wink Simple Smile bowuu. А и с тези харесвания, споделяния и вирнати пръсти newsm10 ...
Но си е още един начин на връзка и комуникация затова и го ползвам.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 13:52 от djily

# 158
Момичета Hug колко сте изписали от сутринта , не мога да ви изчета....
ходихме на фитнес с Вили и там  бяхме с едни прекрасни момичета - три на моя възраст и три на Вили. Голям купон беше един час, защото гимнастиката е съпроводена с хубава диско музика.Играхме , смяхме се , обменихме някоя друга весела приказка. Та от преди обяд съм я подхванала. Прибрах се , включих Изаура , но нещо се опитва да ми прави номера ,от време на време  тече вода отдолу. бях на мивката в пералното помещение и изведнъж се оказах  с позгизнали крака . та сега я наблюдавам ,докато изпере. Простирам рехите и с деди на разходка излизаме.
На фона на вашите снимки , които сте публикували Кари и Тути , при нас си е чиста пролет.Слънце , сухо и тихо ,но хладничко си е,което е нормално.
 И аз след виртуалната среща се чувствах дълго време  в еуфория, мислех си за всяка от вас... и дълго време не заспах.... . Аз имам безжичен  рутер и лаптопа ще го местя в другата стая като имаме конферетен  разговор  Laughing Ще си приготва и слушалки.... ще се оборудвам. hahahahahaha
Танитка Hugнедей да страдаш миличка , живи и здрави да сме.....,има и по лоши неща в живота. Не е лесно безпаричието.... , но пък сме позитивни и знаем как да си развеселим ежедневието. Имах един колега ,който все повтаряше , че "многото пари  развалят човека."... Laughing
Мими Hug ние говорим за зелева супичка , но не за онази , която са готвили нашите майки с кисело зеле. Тази е с прясно зеле и зеленчуци , без мазнина за диета . Вталяваме се мила.... hahaha hahaha
Джили Hug аз докато пиша , ти си се върнала ,оправила и си готова за компа... Живота е пред нас , ехе.... еее ,сега започваме да живеем , до сега сме работили ,деца гледали....., така че недей да казваш така hahaha hahaha.....
Кари Hugклипчето е прекрасно , с удоволствие го гледах. Къде ги намираш , все такива зареждащи....
Президента сигурно има неизживяно детство , може да не е валяло сняг при вас  като е бил малък...., човешко е... Laughing
Ставам , че пералнята спря, да оправя прането , че и деди ме чака за разходка.. Laughing
Приятен следобяд на всички !  love001  love001  love001 newsm10 newsm10

# 159
           Инсталирах си Скайпа на тръстиката и реших да ви издирвам ,нооооо...някои от вас явно са с по-сложни имена и не излизат.Та влязох в издирване на приятелите от Фейсбук мислейки,че ще си избера когото искам,а то  ooooh! прас! всичките скайпове на приятели и сега направо ми е трудно да ви намирам от 300 и няколко си човека.
          Сега издирвам начина да елиминирам някои /дори и чуждестранни приятели/ че голям труд ще падне докато намеря с когото искам да говоря! Mr. Green

# 160
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм и аз.
Снощи май аз като отидох да спя се е развихрила истинската седянка на конферентния разговор hahaha
Диде, изтрий си ги направо от скайпа, предполагам знаеш как.
Миме, аз правя супа топчета със зелева чорбичка (и на мен се прияде чак!).
Днес се върнахме доста късно с Анжелка и сега ще ставам да поошетам малко, че нали си имаме вече котка  #2gunfire толкова бели ми прави....

# 161
Ефооо!
Познайте колко на брой са постовете за днешния ден?!?

newsm19  typeuu Rolling Eyes
Мислех аз да изиграя черешката върху тортата и да ги закръгля на 30 броя, ама не ми се получи. Класирам се чаааак 32-ра  Confused
Ей, днес да не вземете пак да разлюлеете земята ...  hahaha

# 162
И аз ви моля да ме светнете на студената армеева чорба. Янче, и аз правя супа топчета със зелева чорба, умираме с деди за нея, но Йоан: "Не искам супа от малки кюфтенца като на Карлсон с пръцкано!"  Sick #Cussing out

Ох, извинете, че така ме е обзела бабинската невменяемост с тоя Йоан любим...  smile3515

# 163
Върнах се от работа и хоп при вас Първо да не пропусна нещо и да ви нагледам пък после ще правя вечерята Меги мерси за рецептата ей сега ще ги напълня ,но  и ще импровизирам за сосовете щото ги нямам опоменатите и не ми се излиза отново на студа да пазарувам
Ееех  Джили и аз съжалявам че не сме се засекли Впрочем аз имам два скайпа и единият е само с децата 1та съм била на него ,но...сега ще седя само на този с приятелите за да мога да се вкл освен вечерта И аз като повечето ,деди е у дома и гледа тв тогава  и няма как да се включвам в часовете след 19
Ставам да  направя вечерята и после пак

# 164
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Днес да се класирам малко по навреме.  Crazy
Оправих къщата , направих тез дни основната чистка и
днес кръстосвах улиците и кафетата.  Laughing
За скайпа ще го дам като дойдат техниците да ми донесът рутера ,
че сега с това юесби е ад.  ooooh!
Тука е топличко , даже съм по тениска с къс ръкав на припек на терасата.  Peace
Супер временце. Mr. Green
Хапнах един айсберг с моркови , почвам нещо разтоварващо , че срамота , улях се.  Blush
В БГ много ми липсваше айсберг-а , имаше го , ма много пари , бе. Досвидя ми се ,
та сега наваксвам тук. Рупам салатка като за последно.  Mr. Green
Айде до скоро , девойки. Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт