КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 156
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.... момичета !!! Hug Hug Hug

Влизам само да ви поздравя ,че излитам...на  wavey newsm68
Снощи ми беше много голямо удоволствие  на конферентният разговор. Много ми беше хубаво като се чухме...Вие сте прекрасни приятелки..

Хубав ден  !!!  love001  love001  love001 newsm10 newsm10

# 136
Добро утро момичета !Как спахте ? Някои вече сигурно са на работа ...Ееех съжалявам че не съм била в скайп да се чуем ,но щом съм в къщи ще го пускам  и дано се засечем с вас Ще се радвам да ме включвате в бъбренето ..
Днес отново ще ходя на работа  и не знам в кои часове ще  успея,но все някой ден ще стане  Hug
Дидимити ,аз съм за -да се видим варненки

Таниткааа затъжих се  за теб ,пък и ми липсват шегите ти Хайде свиркай и в свободното си време  от клуба да се организираме на по чашка
Наистина дали е добре Мякявели ,отдавна не се  е появявала тук,който знае -нека да пише
Момичета някоя от вас правила ли е КАНЕЛОНИ?Ако да -нека напише пробвана рецепта ,че днес ми се иска да пробвам за вечеря
al4ojb не знам дали си пробвала и бг капсипластовете  за тази цел Те са  с различни размери и струват  по лев два ,но много ефективни Залепят се на болното място и до дни когато болката отшуми,сами се отлепят Има такива и с люта чушка,тигрова мас   които се предлагат срещу болка ,но са на източни азиатски фирми

Момичета ставам  и ви пожелавам спорен ден ! Hug

# 137
Добрутро!!!
Да ви призная, след снощната скайп-конференция, тази сутрин като включих компа - и си мислех, че в слушалките все още ще се бъбри, киска, разсъждава от 5-6 "баби-мацки". Снощи подпалихме нета направо! Казваме си лека нощ и ще се разотиваме, гася мацките една по една - те още се кискат в слушалките. Гася скайп - още се кискат. Гася компютъра - е няма разделяне и туйто!
 Joy hahaha Joy hahaha Joy
"Изкефих се максимално", както викат внуците ни. Жива да си, Джили, че май ти ни свика под знамето на скайпа.

smile3552  phoneuu  ruporuu  typeuu lalalala

# 138
              Привет,момичета!
              Аз май последна се включвам и се очертавам като най-голямата поспаланка. Laughing
              Дидимити,аз работя цял живот един ден сутрин и един ден следобяд.Всички ми се чудят как ставам без будилник когато съм сутрин и как си спя на другия дена до 9 часа  Laughing Просто си казвам утре не съм на работа и ако не ме тероризират си спя до колкото искам. Wink
              За конферентната връзка - който иска ще му изпратя скайпа си на ЛС,но докато не стане топло едва ли ще мога да се включвам.Сега ,ако се включа трябва да е от хола и дедито ще присъства на разговора  Mr. Green от горе на това ще работи и ТВ-то. Laughing В трапезарията не става,че е отворена към хола,кухнята -също,в едната стая е бабата,а в другата - всичкия багаж и е студено.Та ще чакам топлото,защото няма как и тогава ще мога да говоря без дедито да ми е зад гърба! Mr. Green
              Али,лепенките помагат.Аз много -много не вярвах,но Цвети ходи на иглотерапевт и докато бяха празниците си слагаше лепенки вместо иглотерапията.Стискам палци да се оправи,че от както ходи стойностите паднаха до нормалните и видимите признаци са незабележими,а 5-6 месеца изпи маса лекарстава и ефект никакъв.Така,че вече вярвам и се надявам проблема ни да се реши .
               Лек и спокоен ден,че задачките напират,а аз още вися с кафето. Hug

ПП.Здравче,изпревари ме! Laughing Пропуснах да кажа,че съм без слушалки и целия разговор ще е достояние на всички в къщи.Слушалки и микрофони не оцеляват,че малките играят с тях.

# 139
МЕРИ  ПОПИНС

# 140

Йерусалим  в момента Grinning

# 141
  • У дома във Варна
Добро утро и от мен,
Навън е слънчево, но здраво хапе. При нас сутринта беше -9.
Нели ето една рецепта, която аз съм правила. В къщи я харесаха.

Канелони с кайма и два соса
Необходими продукти
200 г канелони (1 кутия)
2 глави лук
5 скилидки чесън
500 г кайма
3 бр. моркови
150 г мариновани гъби
50 г кетчуп
готов сос Болонезе
готов сос Сметанов или Бешамел
чубрица, сол, черен пипер
малко брашно
Начин на приготвяне
В тиган се запържват лука, чесъна, морковите, гъбите и каймата. Налива се малко вода и кетчупа и всичко се приготвя до пълната готовност на каймата. След това се прибавят подправките и
всичко се обърква добре и се маха от котлона. Канелоните се приготвят според указанието на опаковката - или се ползват директно или се сваряват за указаното време. След това се пълнят с готовата смес, а краищата им се потапят в брашно. В тавата най-отдолу се слага сос Болонезе, отгоре се редят напълнените канелони, а върху тях се излива и сметановия сос. Тавата се покрива с фолио, а малко преди да са готови канелоните фолиото се маха, за да се зачервят.

Лек и споренден на всички Както казва една моя приятелка " Харен и хонорарен" Wink
АЗ СЪМ ЗА СРЕЩА ВЪВ ВАРНА ЗА БАБИНДЕН 21 януари се пада в понеделник Така че определете часа и мястото на срещата. АЗ съм на линия винаги.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Докът се натуткам ...... Hug изпреварили сте ме. Поздравления за конферентната връзка, мноого добра идея.
Кари голяма красота и аз искам във Варна сняг, иначе сивотата и студа ми действат потискащо.

# 142
Eто ме, най-поспаливата бабка Embarassed - преди малко блажено се събудих, ама още си пия кафенцето  ,,у кревата'' . ,,Маскирала'' съм се да се разкрасявам и след малко дим да ме няма по задачки. Онзи ден като се разхождахме с мъжът ми по центъра се забих в едни  ДМ и Лили и си накупих една торба козметика, нека ми зле. Започнах да посвалям малко ценовия клас, че нещо финикийците понамаляха ....

Обзор на написаното .
Дидимити, започвам с теб. Мнооого красиво поднесено кафенце, тенкс. И аз като ходех на работа по-обичах следобедна смяна, а пък още по-добре- нощна. Имаш време и да си поспиш, и да си свършиш и домашната работа.

Гали, здравей. Чак се върнах да препрочета поста ти, тооолкова много май никога не си писала,
но пък така те чувствам по-близко и по близка. Не се притеснявай, че ни натоварваш, споделяй.
Какво е това  ,,ТИАНДЖЕ'', заинтересува ме.  А и лепенките на Нели ме заинтригуваха. Още днес като изляза и ще ги потърся, да си ги имаме в къщи. Дедко си пада малко неверник, но пък все се оплаква, че нещо го боли по кокаляците.

Ягенце-бабенце, да знаеш колко ми беше драго да чуя гласчето ти. Няколко пъти все липсваш на срещите, за следващия път, не пропускай моля.

Римарче, ти от както тръгна на работа пишеш в толкова телеграфен стил, направо по редче.

Кари, и днес ли дъжд,  бе . То като няма-няма, ама пък като почне ... Ама природа, какво да се прави. Един приятел ми казваше преди  време: ,,Като не можеш нещо да промениш, по добре е за теб да се нагодиш и да го приемеш'' Та така ... Ама пък ,,всяко зло, за добро - ще напои земята,  ще се събере вода- само поразии да не станат от непредвидимото време. Вие се пазете да сте здрави, пък ,,и това ще мине'' ....

Росенце, как сме днес. И ти май тази сутрин си от телеграфа .... Кратко и ясно, а така ми е хубаво да те чета ....

Нелка,  ти снощи през цялото време докато говорихме беше офлайн. Мислих, че си заета със семейни задължения. Щеше да ми е приятно да те чуя, никога не съм чувала гласа ти.

Момичета, и аз след виртуалната среща се чувствах дълго време  в еуфория, мислих си за всяка от вас,  за живота ни и за чудото наречено СКАЙП, което дава възможност да се случват такива неща.
Още сме малко неуки ( особено аз !) и не можем  и не се сещаме да позваме всички екстри, но шЪ сЪ опраЙм, живота учи- днес едно, утре друго и  когато закретаме с бастунчетата и няма да можем да ходим на сбирки в Драконите ще си ги правим от къщи .

Айша, да не те забравя. Ти може да не пишеш през деня, но ще го прочетеш.
Беше писала, че имаш в работата скайп и дали го искаме. За искане-искам, но като си на работа нали не можеш да говориш и пишеш лични неща? Как ще стане?
А за забавянето на компа - моят е нафрашкан до дупка с щяло и не щяло, няма грам свободна памет, бавен е, забива, но пък  ... всичко качено си ми е нужно и не си го давам. Направо съм един  технологичен Плюшкин, всичко се пази....

Ставам момичета, маската започва да ми опъва, кафето отдавна го глътнах. Радвам се, че ви познавам и ме приехте, че аз съм съм малко чепат Овенски характер.

Хубав, спокоен ден на всички ни!

П.П.  Милички, наистина ставам. Сори, че не мога да обърна ,,внимание'' на всички ви - сега гледам, че докато съм писала  Ега мега, Кари,  Дидиа, Здравчето-Мравчето са ме преварили с публикуването. Прегръщам ви всички ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П.2 Абе, този Андре Реу голям чаровник, бе! Wink Simple Smile Heart Eyes Едва вчера се се запознах с него Embarassed Rolling Eyes, а направо вече съм влюбена .... Wink Sunglasses Grinning Heart Eyes Joy Шшшштт, да не чуе Половинчо ....... Wink Laughing Joy hahaha

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:29 от djily

# 143
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет  wavey wavey wavey и от мен

Добре дошли на новите момичета, надявам се да ви е приятно при нас.   thumbsup

Кари, а това е при нас от вчера от нашия двор. Тази сутрин беше - 12 С* Адски студен вятър духа.....

Джили, радвам се че си ползваш "халогенката". И аз не я оставям без работа - удобно и най-вече бързо и лесно .  yes

Спорен ден на всички  Kissing Heart[/b]

# 144
  • София
Добър ден ви казвам направо аз. Джили ти може да си поспалива, пък аз съм най-туткавата. Докато се оправя с домочадието, чак сега сядам при вас и ще пия голяма чаша горещо и ароматно кафе.

Момичета, и аз съм много щастлива от снощната виртуална срещичка в скайпа. И макар все по някой да "зачезваше" за момент, после пак се връщаше, и купонът беше на мах. И обсъждахме по-силната част от човечеството. Та, Диди, ако беше на линия и деди бе зад гърба ти, не щеше да е много доволен от туй, дето щеше да чуе за Адамовците.  Laughing Ш Laughingегувам се, разбира се, само ги боготворяхме.

Джили, нали е много готин Андре и аз го обожавам. И го слушам непрекъснато. Ей сега ще ви поздравя с "моята" песен в негово изпълнение.

Хайде до скоро, че току-що бях изпробвана като боксово круша. Малкият мъж ми показва силата си след като е закусил.  hahaha

П.П. Тути,  Hug  писали сме заедно. Страшно красиво и студено е при вас!

# 145
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Австриеца е виновен...... smile3555 smile3555 smile3555

Сега се сетих как обикаляхме с Нанси из Драгалавци да търсим торбата с бира.......хи-хи-хи.....голЕм майтап , докато я намерим   Joy Joy Joy

Малко е раничко, ама НАЗДРАВЕ
beer beer beer

# 146
  • София
Привет готини.
Гризе ме черна завист,къде без мен да има виртуален лаф. Mr. Green
 Ама аз живея още в средата на 20-ти век. НЕма как да стане това с конференцията:
1. НЕма пари за мой личен комп.
2. Вечер няма как ,че всеки си е на компа си.
 Този дето съм сега е взел дал.... Кога ще го оправят не се знае. Забва ми на всеки 2 минути.
 А имам скайп,но на него само пиша през деня ,кой се интересува на лични.
 Кари ,то си е направо чудо с този сняг.
 Тути ем красиво хем страшно.
 На новите привет и да пишат по често .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
                Шпунц  Hug на мен на ЛС,защото повече ме устройва в момента писането. Laughing Лаптопа ми е с вградена камера и микрофон,ноооо.....КГД-то ми е зад гърба! Mr. Green

# 148
Еми хаиде тогава виртуален лаф във Фейса сега!!!!!!!!

# 149
  • тук и там
Привет и от мен!
Страшно ме кефи настроението ви,мили момичета,особено идеята за конферентната ви връзка. Изчетох ви,изгледах с голямо удоволствието клипчетата,зимните снимки на Тути и Кари.И при нас сняг,но и много студено.Няма да пиша много,че не мога да стоя дълго време седнала.Едва изкарах иванов ден и ме скова кръста.Големи болки бяха,но взеха да отминават.До края на седмицата ще съм в кревата.
Добре дошла на леля ви.
Момичета,как я приготвяте зелевата чорбичка.Навремето свекърва ми я правеше в деня, когато заколим прасето.Сега много рядко я правя,че не я докарам като нея,а така ми се прииска да си похапна зелева супичка.

Общи условия

Активация на акаунт