КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 153
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Наздраве .... !!! cheers cheers cheers cheers
Аз казвам наздраве с чаща пълна със зелева супичка , леко лютива и топличкаа hahaha hahaha Joy Joy Joy
Леля Ви Hugдобре дошла  !!! При нас е много уютно и весело . Имаме и други кандидат баби , така че не си сама. Аз съм първи ден на диетата. Чакам да минат три дни , за да свикна.... , после има и мръвчициии  hahaha Joy Joy
Дороти Hug ще се радвам да се видим. Само да стане по топличко.

Един съвет !

Джили Hug в първият момент си казвам , гледай ги сеге само ме съблазняват с тази пуйка ,торта,вино , бира.... .Аз съм желязна и ще устоя на всички изкушения... hahaha Joy
Наистина Макавели къде изчезна , от преди Нова година като , че ли не е писала.

love001  love001  love001  love001 55 55 55

# 121
Ето съм Hug! Чета, чета и много ме размисляте Wink - биричка, после вино...тортичка, пуйка, зелева супичка...
Избирам си последната. Но от понеделник, щото в събота и неделя съм баба на повикване, мама и тате ще ходят на някакво обучение, та няма как да си отнеса супичката в София, н"ъл тъй? Не съм опитвала този начин за влизане във форма, споделете, плс, има ли добър ефект и не  омръзва ли само супичката?
Добре дошла, ЛеляВи Hug, виждам, че успешно се вписваш сред готините баби!
Яжка, аз съм с PVC дограма Варнапласт, от доста години, но само от южната страна, под голям прозорец се появява влага. Имам влагоуловители във всяка стая, но най-бързо  подменям този в кухнята- обяснимо е, въпреки наличието на абсорбатор. Дано скоро кондензът спре, а дотогава - попивателната в ръка и това е спасението.
Гъбче, над нас също са се оцъклили едни звезди, такива и през лятото  няма. Красиво е! Но и аз като теб издържам повече на студено, нали съм си дунавско чедо Simple Smile!
У дома сме все още на кабеларка, заради СКАТ-ът на скъпия, но ми изчезнаха някои от дискавъри, Енимал планет и започват да ме дразнят!
Аз съм на червено вино, пък и на втората чаша, та ви пожелавам - наздраве!  cheersWine Glass кой с каквото обича!
Попрочитам тук и там , че пишете за онзи, Австриеца, но нещо не мога да включа newsm78, та явно ще трябва да се върна доста назад и да разбера какъв ще е този специален гост!
До по-късно  Hug Hug Hug Hug Hug!

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 22:19 от arita

# 122
  • У дома във Варна
Наздраве момичета,   Drunk
А аз съм на чай с лимон и мед  Sad , не че съм болна, а от тези празници си разбутах стомаха.
Мъчат ме страшни киселини, каквото и да хапна, та съм решила да намаля драстично яденето.
Малко разтоварване ще е необходимо.
Казвам ДОБРЕ ДОШЛИ на всички нови във форума.
Дано ви е приятно в нашата къщичка .
Иви появила си се  wavey , липсваше ни.
Нелка дано все още си налиния , да ти кажа НАЗДРАВЕ, подържай фронта от Варненския фланг Laughing
Смях се на одата на Дидиа за БТВ ,то майтап, майтап, ама процента истина май е много висок.
Нещо май и моя лаптоп плаче за поправка та ви пожелавам Лека вечер дано да успея да публикувам преди да е захецнал компа.   newsm51

# 123
Голяма седянка с пиене сте заформили,браво! Hug
Аз присядам,но с чай толкова ми е студено и така не обичам студа,не се виждам от грейки и папуци cold
Джили,Нели наздраве  newsm24
Ега мега Hug
Добре дошла на Леля ми Hug,и аз съм кандидат баба с двама ергена Laughing
Арита Hug Австриеца е Алцхаймер ти коя беше newsm78 Joy
За всички прегръдки и спокойна нощ! smile3524

# 124
Девойчета, изпих половин бутилка мерло от Сакар - силничко е и блъска от стена в стена като  при земетресение. Взеха да ме гледат подозрително и затова спирам!!!!
Много сте готини всички! Hug Hug Hug
Росиииииии, само да се стопли - ще се видим в моя любим и роден Пловдив! Hug
А сега - лека нощ на всички!  bouquet

# 125

Аз съм на айран, че нещо ме "ръчка жлъчката".
Ама то от Никулден като се е започнало, наздраве за тоя, наздраве за оня.......... от желязо да са ни органите, пак "ще се обадят". Laughing
Чай с малко захар не обичам и затова измислих да съм на айран!
Вчера си направих "картофи по селски", с много подправки, лютички, изпих една чаша вино розе и сама си "сложих спирачка"! До Бабинден без аперитив и винце, малко почивка, че жлъчка, колит....... Joy
Такааааа......

Добре дошла, ЛеляМи! Hug

Наздраве на всички с чаши на седянката! Joy

ЛЕКА  НОЩ !
smile3524

# 126
  • София
  Момичета,който желае да ми изпрати на лични скайпа си.Правим си чудни конферентни връзки.Нещо като мини срещички,виртуално.Но си чуваме поне гласовете.Там бях до сега.

# 127
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Докато сколасам и станало утре.  Crazy
Та направо казвам ЛЕКА НОЩ и до утре.  Hug

Joy Joy Joy    Joy Joy Joy

# 128
Малко късничко , но едва сега смогнах да седна и да почета и пиша..
rimar нищо чудно да сме се засичали на Солунска.. и ти ли се демонстратор, радвам се?!
 Тази събота 12ти януари от 13 часа правим парти в офиса на TUPPERWARE ул Солунска 19, 3 ет
Каня всички, които искат да дойдат с приятелки ..с внуци още по-добре. Намира се на 10тина метра от Витошка посока Славейков, като се влиза от вътрешната страна-от към двора.
 Малко информация за тези, които няма да могат да дойдат:
 Това е особен вид не пореста пластмаса, не токсична , от нея се правят сърдечни клапи, изкуствени стави, протези и прочие  абсолютно съвместима с човешкия организъм. Годност 30 години , нечупливи .
Има съдове за камерата , хладилника, за фурната -силикон и съдини за печене,  до 250 градуса, за кухнята..прекрасни от кристален тип купи, за съхранение на продукти и прочие и прочие.. а забравих да спомена за специалните съдинки за най.малките.. съобразени с тяхното хранене. Единствените съдове пластмаса без би фенол, за който се твърди , че въздейства върху репродуктивността  .Мога много да ви разказвам.. от 1999 година съм фен на тези красиви цветни съдини. Важно е какво ядем..но също така и в какво и поне това, което можем да спестим, като токсини в обикновените пластмасови кутии ,пликове , а и да съхраняваме по-дълго храната свежа, а не да я изхвърляме!  Приятното е това, че се събираме хора държащи на своето , а и на близките си здраве, обменяме рецепти за здравословно, качествено, бързо и красиво изглеждащо ядене. Дискутираме , хапваме , черпим се . Политиката на Тапер е да се демонстрира на партита.. за да може по-добре да се обясни ползата . Домакинята поканила приятели на Тапер парти получава подарък..а кой не обича подаръци?
 Оставям ви сега..утре пак ще пиша...
 ааааааааааа..... виц
На урока по химия Иванчо объркал реактивите и приготвил друг разтвор. Пъхнал си пръста - и той престанал да се сгъва. Занесъл колбата вкъщи и разказал на баща си. Баща му дал стотак и взел колбата. На сутринта Иванчо се събудил, а под възглавницата лежат още триста лева - от мама.

# 129
.
Лека нощ

# 130
Добро утро!Наспахте ли се?Аз съм няколко дни все втора смяна-то голям кеф-блазе ви на разполагащите със себе си.Ама какво от това като съм втора смяна-пак се събуждам рано-въпрос на навик, но поне не хуквам по тъмно-само кучета и автобуси.Празнувахте ли бабин ден или се пазите за истинския-за сега графика ми е да почивам на 21-ако дружките от Варна сте за...среща-гореща.Лриятен и усмихнат ден на всички ви!!

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 07:10 от дидимити

# 131
Добро утро момичета мили !!!

дидимити Не съм се наспала ,ама ставам ,че имам задачки  1dishes
Дороти ,щом ти е било сладко да си пийваш хич да не ти е !А като дойдеш в П-в Росито знае къде да те доведе при мен !Очакваме те !  bouquetНие май сме само двечките баби от П-в  Hug
Иви оздравя ли вече ? Hug Hug Hug
Аз рядко мога да пиша ,но ви чета редовно  Naughty
Добре дошли на новите баби !При нас няма скука и е весело !!!
Аз да ви кажа без да ви отекчавам ,че имах страхотни болки в ръката по точно в рамото .Доста се измъчих ,но преди два дена ми се падна да ида на масаж и жената ми предложи да ми сложи една лепенка.Няма да повярвате ,но днес вече почти си закопчавам сутиена ! newsm68 newsm44
С две думи се поинтересувах и разбрах ,че и други хубави неща предлага .
Сигурно сте запознати с Тиандже ,но аз за 1 път я чувам и вече съм и фен !
Ако някой работи или е член нека да сподели   bouquet
Лек и усмихнат ден от мен ! Hug Hug Hug

# 132
  • София
Добро утро !

# 133
  • София
   Добро утро,момичета!
   Дидимити,Гали,благодаря за кафенцата!
   Римарче,много си кратка.
   Тук е студено,но имаме много слънце.И ми е едно леко на душата....Дано има и други слънчеви дни.
   Приятен ден!

# 134
Бррррррр,добрутро девойки,брррррр тракат зъбите от студ. Егати времето Shocked Shocked Shocked  Т 9гр примесено с влага е равно на -9.
Снощи за първи път от 7год си пуснах климатика в стаята,а иначе беше като ледник Joy
Малките и днес ги оставихме в къщи,големия с таткото тръгнаха,отварят вратата,двора побелял,но от градушка.Сега в момента се излива пороен дъжд.Такова чудо  беше последно през 1992 год
А в Йерусалим 20- на см  сняг и продължава да се сипе, та и чак към пустинята #Crazy #Crazy #Crazy
Снощи ми беше страхотен кеф на "конферентна" срещичка.Дано по често  си правим такива Simple Smile Simple Smile

Добре дошла  на леля  ви Simple Smile

Отгоре децата се обаждат отивам при тях  а  и ежедневната пералня да простирам.Желая ви успешен, хубав топъл ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт