КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 151
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер момичета !!! Hug Hug Hug
Сутринта започнах да пиша , но ми  звъннаха и трябваше да се приготвя да излизам.
Прибрах се и трябваше за направя зелевата супа..... , а тя стана една хуууубава крем супичкааа.. Laughing Laughing hahaha Хапваме си и плодчета ,чайче... нали трябва да  се сме във форма... newsm78 #Crazy
За да не мисля ,че ми се яде заровичках се по едни пипкави чекмеджета , та ми завря чайника...Като сложих една плътна голяма торба до мен и ги разчистих... hahaha hahahaДокато не изхвърлиш неща ,които няколко месеца не си ги потърсил ,няма управия. Имам и някои шкафове да преровя, но като съм сама .. Laughing и като ми дойде музата.
Танче Hug,снощи ти писах след твоя пост и го публикувах , а сутринта го нямаше... , къде изчезна....???
Ренета Hug добре дошла при нас! Радвам се , че се вливат  при нас такива всестранно развити  момичета.  Наборка си ми...
Нелка Hug,нашият ВЕФ е на вилата в Родопите , а там имаме и едно радио"Москвич"- малко е като високоговорител.Било подарък на майка ми и баща ми за сватбата им.Голяма реликва е и много си го ценя. Магнетофона ма Митко от ергенските му години е там с ролките и има записи Също и грамофона от 35 години с всички плочи  ги пазим . Винаги си ги пускаме като ходим.  Всичко ме връща в хубавите ни  млади години.. Grinning
Кари Hug то голяма зима при вас... ,при нас сега е по топло. В Пловдив нямаме  сняг , но си е стегнато.Днес  беше и слънчево... Така да е зимата , ще е супер... newsm10 newsm10
Нелка Hug окапаха ми лигите с тази торта дето ми я сервира под носа..... hahaha, Успокоява ме , че си имам зелева супичкааа hahaha Joy
Дороти Hugдобре дошла при нас ! Нямам спомен дали съм те поздравила. Аз съм от Пловдив,така ,че като идваш до дъщеря ти ще си спрятаме срещички, има и още едно  момиче от Провдив.
Какво правите бе момичета ,като влезнах нямаше никой и изведнъж  шест отговора, много съм туткава.... Hug

Хайде нещо за вечерно настроение.....

Хубава вечер !!! Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001

# 106
Наздраве и от мене!  newsm10
Много ми харесва тук при вас и ще се радвам да ме приемете за член на КГБ Rolling Eyes
Роси, по случайно съвпадение и аз съм на зелева супичка от два дни, щото лято иде и ще трябва да хвърля палтенцето Embarassed
Весела и вкусна вечер, готини! newsm68

# 107
Привет Нели! bouquet
То май се надпреварваме и това е най- хубавото, което видях тук - искаме всичко да споделим, за да ни е хубаво!

# 108
Роси! Наистина като идвам до Пловдив ще ти кажа и може да се видим. Аз като си отивам до мама на село пак минавам през Пловдив. Така че само да мине студеното и ще се видим!!!

# 109
  • София
  Леля Ми,добре дошла!Подозирам,че може да си по млада.Я,сподели-на колко години си,имаш ли внучета,колко,какви,от къде си...
  Тук имаме традиция новите да се приемат с виц.За тази вечер се очертава седянка.Та,сега е най-подходящо време за вицовете.Който не си е казал вица,да се отчете!

# 110
Ehooo, ето съм.

.

Бирата е налята, скайпа е включен, Веско е приспан и затворен в неговата стая - тук съм, ваша съм. Wink Laughing Heart Eyes

Сега ще се върна да попрочета какво сте писали през деня.
Мернах още едно ново име в темата - добре дошла ЛеляВи  bouquet  bouquet  bouquet.
Настанявай се, чувствай се удобно -като у дома си.
Но нещо много вкупом новички момичета дойдоха тук за ден-два и ние се ошашавихме Wink Simple Smile. А не бива така - тук си има ред Wink Sunglasses Simple Smile - всеки нов член на КГБ bowuu - то трябва да разкаже виц, чакаме вииии...  Grinning Grinning

Сега ще почета малко , че последните дни ,,говоря''  много общо, а не бива така . Бабетките сме чувствителна порода хора, обичаме да ни обърнат поименно внимание, обичаме  да се интересуват, да се вълнуват и коментират вълненията ни.

Не, че не искам бе мацки, ама пусто като  почна да пиша и изпозабравя всичко прочетено и това, което съм искала да ви кажа, докато съм го чела. Пустият му Австриец е виновен Wink Simple Smile, а пък аз лично си имам още едно оправдание и причина -пустото му Хашимото ...
Та така ...
Първо четене-после коментари по прочетеното.

И последни думи, нали може, че от няколко дни все за това се сещам :

Янчеее, ако видиш, пиши две-три думи как сте в къщи? Как е Анжелка?

Тук съм, чета.
Който иска да ми каже ,,наздраве'' да свирка, че вече съм на втора чаша.

ХО,ХООО-Яжкааа Hug
Писали сме едновременно -давай чашата да наливам и си казвай скайпа( ако искаш, разбира се) да ти чуя гласчето.

Хиии, хииии, хиииии- спомних си чанта със забравените Ариани в ДРАГАЛЕВЦИ на път за Морени ....... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
Веднагически ще рапортувам: ЛеляВи  е на точно 50 (не килограма!) Laughing, с двама сина в детеродна възраст но ергени. Все пак ще ставам баба, но по мъж  newsm53нейде в средата на май.
За КГБ научих от една приятелка в Русе, но не подозирах, че сте така организирани и чак толкоз готини! newsm51
За виц ще се поровя, извинете, че още не съм наясно с порядките и с поставянето тук на картинки.
 Embarassed

# 112
  • София
   Наливай,Джили!
   Аз си спомних за тел. на Здравчето и за джобчето под полата  Joy

Кратка история на медицината:
2000 г. пр.н.е. – Ето, изяж този корен.
1000 г. от н.е. – Не яж този корен, той е езически! Кажи тази молитва.
1850 г. от н.е. – Да казваш молитви е суеверно! Изпий тази отвара!
1940 от н.е. – В тази отвара има змийско масло! Глътни това хапче!
1985 от н.е. – Това хапче е неефективно! Вземи този антибиотик!
2000 от н.е. – Този антибиотик е синтетичен! Ето, изяж този корен!

Леля Ви,ти си от младите баби. Като спомена за една жена от Русе,се сетих,че нашата русенка се загуби. Дали е тя и защо не пише?

# 113
Хоооо, хоооооо, Здравкааааа-скица голяма.

Който може да идва в скайпа -

моят е - cvetana.i. dimitrova

A аз вече съм на втора чаша бира ....

# 114
Джилии с тази бира ще умрем от студ Я да сипя по винце
Докато отпивате ...Баба и дядо гледат анимационен филм.
- Каква хубава приказка! - възхитила се бабата. - В началото тя беше грозна жаба, а накрая се превърна в красива принцеса.
- Да, така е в приказките - въздъхнал дядото. - А в живота винаги става обратното.

# 115
 beer2Наздраве, djily!

Ето нещо весело и леко коледно, пък аз отивам да налея нещо вечерно.

ПУЙКА С УИСКИ (рецепта за мъже)

Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.

След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават?

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

newsm03

# 116
Яжка, аз съм русенка, но от известно време се преместихме в Ябланица. Но русенското КГБ има две-три буйни баби, дето само по кафенетата се виждам с тях.

# 117
  • София
Добре дошли на новите попълнения!
Пуйката  Joy
Аз още не съм баба, но се навъртам тук от началото.
Нели, добре че тортата е само на екрана.
Иначе и аз съм за зелевата чорба, но след още 1 седмица.
Джили, аз скайп нямам у дома, само в работата. Тук много ми пречеше на лаптопчо и го бавеше. А за в службата, през деня - ако го искаш ще го напиша на ЛС.
Янке, как сте с Анжи, мисля ви.

# 118
добра вечер момичета !!!
Добре дошли на новите попълнения - Дороти и леляВи Hug Hug
На Дороти май казах добре дошла ,но не съм сигурна.За това - още веднъж Grinning Grinning Hug Hug

Яжке - и аз за влагата да кажа- и  когато не се отопляват всички стаи се получава този ефект.
Затваряй студените стаи ,за да не нахлува топъл въздух вътре.
Дано има ефект. Hug Hug

Казвате наздраве? Ами наздраве тогава!!! Grinning
Нелка - и аз като Джили пия бира в момента Grinning  Вино не обичам.За това бирата ми е питието във всеки сезон.

Нелка наистина ли имате НВО?  Чудя се защо ние нямаме? Сега проверих  - нямааа.
Аааа - утре ще се обадя да питам !
Аз съм решила,че ще ги изчакам Булсат-а и БТВ- все ще се разберат.Вярно е,че на Булсат-а са  изгодни пакетите.
Та ще чакам.
Сега излизах навън - небето е със звезди като през лятото.Представям си сутринта в 6.20 като излизам за работа колко студено ще е. Тази сутрин се бях сгушила в шала си и където съм дишала - замръзна newsm78
Но аз не се оплаквам. Не искам жегите и това си е.
Абе бяла полярна мечка съм .Че и на кг докарвам като такава Joy Joy hahaha hahaha

Роси - трябва да помисля и аз за супичката.
Джили - няма да си включа скайпа сега ,че съм с ролките на главата.Правя се на хубава Grinning

За сега изчезвам .Ще хвърля едно око и във Фейс-а .
Танче,Иви,Дидия ,Айша Hug Hug
На неспоменатите също Hug Hug

[/quote]

# 119
                Привет,девойки!
                Леля Ви,добре дошла и виждам чувстваш се вече удобно сред нас!  bouquet
                Пускам ви нещичко,че да не плачете за БТВ - всеки медал си има и обратна страна т.с.и хубава страна! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт