КГБ = Клуб на Готините Баби - 130.

• 69 137
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро,момичета!
Джили,благодаря за кафето!Сега и аз пия моето с вас.
Маринче,музикалния поздрав е чудесен.Благодаря!
Ренета,добре дошла! Тук е най-приятното място-ще ти хареса.Разкажи за продуктите,които презентирате!
Щпунц,как минава шарката?Павел и Елинка добре ли са вече?
Каролин,как сте с валежите?Нали знаеш-"Внимавай какво си пожелаваш!"
Момичета,няма да изреждам всички,не се сърдете!Когато ви чета ми е много приятно и коментара ми е готов,но стигна ли до края и реша да пиша-не помня...
  Помагайте със съвет- появи ми се конденз от прозорците.Направо текат реки по ламината.Мислех,че климатика ще изсушава,но-не.Проветрявам редовно,но няма ефект. Някои имал ли е такъв проблем?

Нели,сега видях,че си писала.Благодаря за поздрава.Подсети ме за ВЕФа, та се чудя къде ли съм го свряла.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 09:17 от Яжка

# 91

Привет хубавици! 55

При нас, както е писала Нели, такова слънчице е грейнало, че щом станах веднага "изкомандвах" Изаура да си "върши работата", дори ми се струва, че бавно пере! Laughing

Маринка, поздрава е страхотен, ако има такъв израз "разкърши ми настроението"! newsm44 Heart Eyes

Нели, аз също се замислих, къде ли нашия ВЕФ, дъъъъъъъъълго го ползвахме, но дядо Стефчо ще знае, той е по "прибирането", а аз по изхвърлянето! Heart Eyes

Бързам да ви се обадя, че чакам майсторче за компютъра, ще го вземе за почистване, изчистване, разчистване и т.н.........
Какво ще правя без компа, не знам, просто скука, да се чудиш какво сме правили с времето си, като ги нямаше????? Mr. Green

Хубав ден, момичета! thumbsup
Ще пиша, когато "батко доктор" ми донесе скъпоценния комп, дотогава пишете, да има за четене! hahaha

# 92
Привет девойки Hug

Рената добре дошла при нас Simple Smile

Днес като всяка сряда е "василкин ден", в добавка 3 машини пране и две сушилни, двамата по малки са в къщи, навън "студ на кутийки".В момента при нас поне не вали но на други места се сипе.Йерусалим е покрит със снежна покривка, с други думи зима Mr. GreenВ унисон със студа сготвих бял боб (да видя дали някой освен мен и дъщерята ще опита newsm78 що за чудо е пък това, не прилича ни на макарони , ни на шницели) Joy

За сега лек ден момичета кокичета Hug Hug Hug

# 93
                 Яжка,конденз се получава когато дограмата няма термоизолация.Това е прекъсване на профила с изолационен материал.Не знам как е при пластмасовата дограма,но при алуминиевата е така.Никога не съм имала конденз ,защото бях предупредена и държах да има термоизолационния слой.При съседите няма и или ги смениха,или си сложиха нови. Една съседка казваше,че котката пие вода от там  Mr. Green Какво ли не пробваха и все имаше конденз - сложиха втори прозорец върху първия та стана като старите прозорци с по две крила.
                  Та не знам какъв съвет да ти дам.В ДГ прозорците са пластмаса петкамерен профил и конденз не е имало никога от както сме с нея около 4-5 години.Мисля,че беше Рехау или нещо подобно.Та не знам дали не са те прецакали майсторите или имаш още неизсъхнали мазилки от ремонта и изолацията.Ако е второто ще изсъхне постепенно и след месец-два няма да имаш проблем,но....бавно съхне!

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 12:43 от Didia

# 94
  • София
   Дидиа,благодаря.Дограмата ми е ПВЦ-Rehau.Миналата зима нямах проблем,но тогава нямах външна изолация.Сега още не работи аспиратора в кухнята-може и от там да е проблема.
   Момичета,днес е музикален ден.Поздрав от мен.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 14:25 от Яжка

# 95
                   Оооооо,Яжка,ще ти се реши проблема щом дограмата ти е добра.Отваряй прозорците за да се изнася влагата от неизсъхналата изолация и да влиза чист въздух.Аспиратора ще помогне.Ще изсъхна,ама по-трудно,че е зима,ако беше лятото-два-три дни и готово!

# 96
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета!
Яжка, Дидиа правилно ти е казала, че е от външната изолация. И при мен беше така първата година. после като изсъхна всичко - нямам проблеми. Друг проблем може да дойде и ако помещението не се отоплява постоянно. От температурните разлики също се получава конденз.
Аз днес съм за първи ден на работа. Още ме наболява кръстът и се кривя наляво-надясно, ама вече виждам "светлина в тунела". До следващия път  Mr. Green
Танитка, дано бързо излекуват компа, че наистина така сме свъкнали с тези чудеса, че без тях сме като болни.
Току що четох, че има много заболели от шарка. Приказват за епидемия. Шпунц, вие оправихте ли се вече?
Ренета, добре дошла и от мен. Тук със сигурност ще ти хареса!
Кари, спряха ли валежите при вас? То като няма - няма. Ама пък почне ли - спиране няма. В Йерусалим вали ли сняг?! Аз все съм си мислила, че такова чудо до вас не стига.
Дали вече не е време за следобедно кафенце? Аз с това кръвно хич не трябва да пия, ама да почерпя дружината - тематично, нали пак чакаме някакъв астероид да мине "опасно близо".

До по-късно, момичета!

# 97
Здравейте ,скъпи момичета! Hug
Тъкмо влизах  да  ви каня на кафе и Мамси вече го е поднесла, благодаря Мамси Hug
Четох ви,четох ви и се заредих. Two Hearts
Жабче благодаря за новата тема,дано веселието ,смеха и позитивизма  властва край нас. Heart Eyes
Много хубав бабин ден сте си изкарали,а какви сте поетеси браво! newsm10 newsm51
Ренета добре дошла в нашия уютен клуб,ще си сред приятели!  bouquet
Кари   Hugдано бързо отмине този "студ" при вас. Wink
Всички болни внучета да оздравеят newsm05
Танче Hug,бърз ремонт и на твоя приятел компа Laughing
Мамси слагай някакъв колан за да ти е спокойно,аз нося един две педи широк  и съм добре.
На всички момичета прегръдки и спокоен ден!
hug  love001 newsm51

# 98
Как сте момичета ?И днешния ден се изтърколи  Ходих на работа и току що се връщам Навън днес беше много приятен ден,е студено но се трае когато слънчицето грее
Днес сте се поукротили ,явно  уморени от вчерашното лудуване Grinning
Яжче аз за първа година съм с ПВЦ дограма ,но нямам  проблем Тъй като децата  я поръчваха  и не знам подробности ,но знам че избираха много и дълго различните екстри  Дано е  от изолацията ,че моята сестра така и не се спаси от конденза докато не смени дограмата  с друга на по-добра фирма Разбирам обаче че твоята е на добра фирма ,така че успех !
Хей Танита,ИвиМари пазете вефовете,щото ще се превърнат в  антиквариат ,който ще се търси ! Joy
Хубава вечер и ако остане време ще надникна пак ! Hug

# 99

Компа си е при мен, че майсторчето не дойде, имало проблем с колата, а аз като му легнах след обяд, та до преди малко, хем спах, хем и сънувах! Laughing
Довечера.......ще се оглеждам за седянка, или ще броя овцете! 1countingsheep

Пропуснах да споделя, че завчера ходих във ВИВАКОМ и БУЛСАТКОМ, първите ме поканиха сърдечно и "подробно" да мина към тях, вторите ме убеждаваха, че до края на месеца ще се реши проблема с БТВ ............, Стефан пък настоява да изчакаме, да не се натоварваме и с друга кабеларка, че през м.Септември ще има генерални промени в телевизиите.......
Така, че съм 50 на 50, но ще помисля още малко. newsm78

Приятна вечер! tooth

# 100
  • София
   Кари,сега видях в новините за наводненията при вас.Аз се шегувах,но се оказа,че е сериозно.Дано само да няма щети.
   Танита,аз днес не бях на работа и също като теб спах.Така,че седянката ми е сигурна.Чакам и Джили да  дойде и сервирам бирата.

# 101
Здравейте, момичета!
Преди малко се прибрах, турих във фурната нещо на бързо, че гладен мъж  бррррррррррррр....
и седнах да видя кое що из писаното, а то е интересно. Всички сте забавни и мили! Hug
Яжка и ние имаме проблем с конденза, причината - бог знае, бърша заран и периодично пръскам със антимухъл- препарати.
Джили, благодаря за специалния п.п.  bouquet
Имам син , снаха и внуче на две години и четири месеца, та от там съм готина баба, засега. Живеят в Марково - близо до Пловдив. Внучето се казва Илиян и носи трите имена на дядо си и той най- редовно е с памперси от радост като дойдат в Димитровград.
Имам и дъщеря - вече на 28 г. , но не ще да се мъжи! Подала съм молба за тъща, чакам да ме одобрят. Та това е накратко, аз още работя и затова вечер късно мога да чета и пиша в темата.
Но мисля, че това не е проблем! За сега толкова! Simple Smile

# 102
Танита и аз като теб бях готова да се прехвърля към Виваком , но се оказа че трябва за да получа  Дискавъритата да платя още 4.90 ,после пък мъж ми видя че няма в нито един пакет и Скат ,а той там гледа Енчев и категорично отсече -ще чакаме Като компенсация обаче сега Булсатком дават безплатно НВО, а там вървят филм след филм и деди е много доволен Както казваш есента  ефирните тв се цифронизират ,пък то и сега спокойно си имам с вътрешна антена в една от спалните-бтв,първа,ББТ и нова така че-няма да бързам
Ние се навечеряхме,деди се отегли в спалнята пред тв и аз веднага цопнах тук
Хайде да си отрежим от тази торта че изглежда великолепнво а,какво ще кажете ?

ще пусна и музика /щракнете върху радиото за да го пуснете Grinning/

# 103
О,Дороти писали сме едновременно !Привет ! Hug

# 104
  • София
Ето съм и аз.
Яжке, от изолациите е конденза. Аз нали съм в ЕПК /нещо като изолиран при строителството/ всички, сложили нова дограма се оплакват. В стаята на Ани сме с ПВЦ, има само 1 стеничка, около 1 м. външна и там постоянно излиза мухъл.  Иначе вода не тече по догамата. Аз затова си карам със старата дограма. Хем се и проветряваме, че Пламен нали пуши. Дано се оправи конденза. Може да пробваш с някакъв влагоуловител. Има и тема за тях в Наш дом.
Снощи изпразнувахме кротко тримата Иванов ден. Ани кашля, купих лекарства, твърди, че ги взема. Дано да е така. Днес цял ден си седя в къщи, но вечерта ми избяга.
Танита, моя лаптопчо и той е за преинсталиране и чистене. Но все отлагам, не ми се стои без него 2 дни. Направо сме като наркомани с тоя интернет.
Мисля, че дядо Стефчо е прав - да изчакате. А самото БТВ може да си го гледаш и в интернет. Само трябва да си регистрирана в сайта.
Братовчеда в Търново и той няма БТВ и е решил да минава на Мтел ако не се оправят нещата. Аз го съветвам да изчака, да си сложи стайна антена.
Каролин, хапнаха ли децата бобец?  Laughing Дано скоо се оправи времето при вас.

Общи условия

Активация на акаунт