Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

• 72 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Много ти благодаря, Ванче - вероятно той ще е следващия, който ще пробвам, не че не съм доволна от Иридата, но нямам толкоз богата база за сравнение и ми е интерсно

future_girl - аз оня ден взех една кофа и сега обещах на Estell да й дам едно кило - та за момента няма да купувам, запасих се за идния първи рожден ден на щерчето,че там ще правя няколко торти Simple Smile

# 451
фондана и на Английски си е два вида , ММ = rolled fondant , а този другия си е =poured fondant .
 Новите момичета бих ги посъветвала да питат за "моделираща маса " не само за фондан  Grinning . Ние си му казваме фондан , но знаем за какво става въпрос .
Сатен Айс и той не винаги е хубав , имат понякога калпави партиди . На тази цена при вас направо ми е чудно че някой се лъже да го купува .

# 452

Фондана на Сладката къща не съм пробвала.

Фондана на Сладката къща е същия като на Ксеркс, само че там го продават по 2,5 кг.

# 453
A някои знае ли нещо за този
http://www.xcerx.com/shop/product.php?id_product=1021

# 454

Имам чувството че това е Covapaste , но по 2,5 кг и са й сложили етикет. Това само предполагам, но не съм взимала.

# 455
Момичета, я кажете изпитана силна червена боя. Нали онази на Кадемлия дето Фотя ни я пазаруваше вече я няма?!? Трябва ми за мм на ксеркс.

Ето нещичко от мен за именния ден на майка ми.

Black and white cake by Lilly's cakes, on Flickr

има още 2 снимки във фликр, ако на някой му се гледа за да не тъпча всичко тук

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 23:17 от доня КОПРИВА

# 456
  • на село
В Стара Загора  са открили кинкалерия на самообслужване, в която има тел с различна дебелина. Ако някоя от старозагорки не я знае, да ми драсне ЛС. Има и различни панделки които се продават направо на макаричка, а не на метър, както на повечето места.

# 457
Извинете за намесата в темата, но имам въпрос. Трябват ми сладкарски гел-бои. Продават ли се някъде във Варна или по-добре от он-лайн магазин да си поръчам? Благодаря предварително!  bouquet

# 458
Трябват ми сладкарски гел-бои. Продават ли се някъде във Варна или по-добре от он-лайн магазин да си поръчам? Благодаря предварително!  bouquet

В Илчовски със сигурност няма - там има само течни - по големите магазини също не съм виждала, аз поръчвах бои от Сладката къща, обаче там много бързо свършват, явно са им малки наличностите и после се чака докато доставят, в кукито сякаш има най-голямо разнообразие

# 459
Блю, аз си купих бои от aromashouse,com.
Има комплекти, разгледай ги... Лично аз съм доволна. Доставката ми беше безплатна, а и има 10% намаление за клиентите, които поръчват през интернет Simple Smile ...

# 460
доня КОПРИВА, много хубава торта си направила за мама, да ти е жива и здрава!
ani_d, много здраве и щастие на порастналото ти момиче, много е весела идеята с мустаците, било е явно голямо забавление. Тортата е чудесна!
metchopooh и Трансформърса и кучето с колата са страхотни! Отлична работа, браво на теб!
Ето и една тортичка от мен, декорацията е по идея на майката.

Приятен ден и успешна нова седмица, момичета!

# 461
Здравейте момичета ! Аз съм съвсем нова в тортоправенето и бих искала да се присъединя към вас  , досега само ви следях и съм ползвала много неща от тортената библиотека . Ще се радвам да ме приемете при вас , защото много бих искала да се уча от такива професионалисти като вас Simple Smile Ето и една от тортите които съм правила , знам че е много аматьорска и има много грешки , но сега започвам да се уча Simple Smile https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554480511229325&set= … ype=3&theater   
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537314656279244&set= … ype=3&theater

# 462
Копривке ,да ти е жива и здрава мама хубава тортичка си и направила.
Ани Д,да ти е жива и здрава дъщеричката.Интересна идея със тез мустаци.
Мечо пух,страхотни са и двете тортички мила.
Руме,фигурките са страхотни както винаги.Прекрасна тортичка.
Йоанна90,добре дошла.Чети всеки коментар,ако видиш нещо интересно веднага си го записвай защото после няма да се сетиш какво точно е коментирано и ще трябва да питаш и да преповтаряме неща които са коментирани милион пъти.Когато търсиш отговор,прегледай библиотеката и нещата на първа страница и ако не намериш търсеното питай.Добре проучи Lovelytutorials,има обяснения на първа страница как се работи със него тои ще ти е като настолна книга за всичко.
Нахвърлях ти най-важните неща които ще са ти от полза и ще те вкарат във час и ще се чувстваш приятно във нашите редици.Успех във тортоправенето.

# 463
Дитсън благодаря ти много за разясненията . Аз започнах да разглеждам вече ловлито определено има много неща там . А иначе аз ви следя отдавна и съм наясно с въпросите по точно с глупавите .
Аз винаги търсч първо отговорите в нета и ако ги няма тогава питам . Снощи разгледах сайта на Ванчето и определено намерих много полезни неща там осовенно  видеата , които ще са ми от изключителна полза . Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

# 464
Момичета, искам да се похваля, че най-сетне ми пристигнаха различни basic-инструменти за фондан  Crazy

Не знам дали е коментирано в темата, но едва ли откривам топлата вода, поръчвайки ги от... китайски сайтове. Много пъти съм гледала по специализираните български сладкарски сайтове, но цените са просто неколкократно завишени. Разбира се, факт е, че се чакат повече време (зависи от благоволението на пощите явно, някои пристигат за две седмици, други за месец и половина) Grinning, но пък при разнообразието и смешните цени мисля, че все пак си заслужава!

Ето какво си взех, ако на някой му е интересно:

Скрит текст:
ютия: снежинки: листенца: 14 различни инструмента: слънчогледчета: кифленски куки-кътъри:

И видях и още поне 4-5 неща, които искам и нямам Embarassed например прекрасни малки молдове за розички и още резци Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт