Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя космически кораб, който стои изправен върху торта?
Как да направя стегнат крем с Ole без добавяне на пудра захар?
Как да направя устойчиви блатове за 3D торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя космически кораб, който стои изправен върху торта?
-
Как да направя стегнат крем с Ole без добавяне на пудра захар?
-
Как да направя устойчиви блатове за 3D торта?
-
Мога ли да използвам Исинг за украса на фондан?
-
Къде мога да намеря различни цветове готов фондан в малки опаковки, например около 500 грама, и цветни глазури?
) ...обновява се - тя спомена във ФБ .

Ще те отменя, но мисля да мета
На сина ми бях поръчала преди 2 год. торта с преобладаваща черна глазура и беше голямо мазало на РД...
и наистина съвсем никой не го яде... и проблем2 ми как да почна изведнъж пък да заглаждам до съвършенство, даже една шпатула нямам за бога... и така реших да пробвам купения фондан, оказа се,че първия проблем е до някъде решим с него - той може да се разточва и тънко, когато е нужно, обаче 2рия още си е налице... и след като изгледах една камара видеота по въпроса как се заглаждат торти сега търся да си купя шпатула, ама да не е много парици, че вече ще ми оскубе косата тука моя или просто аз сама ще си я оскубя (2 броя безработни сме в момента с един малък пълзящ субект)