Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

  • 72 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Мнения: 1 122
Ванче започнах да свалям снимките от Мултито, така че ако го изтрият ще са при мен.
Много странно. При мен винаги забива на около 30тата снимка и спира свалянето. Дори и да маркирам само конкретни снимки, пак нещо не става като хората.



Свалих ги. На мен не ми забива, обаче ми ги сваляше накуп от различни албуми и после трябваше да ги разпределям.

# 286
  • Мнения: 3 861

all 2 by Lilly's cakes, on Flickr и още ако на някой му се гледат всичките бебешорски сладки

# 287
  • Мнения: 148
Mari_eta,чудна тортичка.Браво!
Копривке,много готини бебешорски сладки.
Ето от мен едни рози.Както знаете на мен цветята не ми се отдават,при мен розата трябваше да върви със упътване за да я разпознаете но този път мисля че се справих горе -долу.Не гледайте дръжките,нямам лента за увиване и използвах хартиена панделка.Има още много какво да се желае  ама си ги харесвам.Дъствах малко със едни много бледи тебешири на живо е много сладко ама на снимката не се вижда.

# 288
  • Мнения: 102
Здравейте,
пак ще нахлуя набързо с въпрос - направих си аз блатовете за торта дъга, направих млечно-масления крем от библиотеката, ама стана доста течен. Предположих, че ще стане за мазане, ама не. И все пак го сложих, и сега имам едни празни места по края, има ли шанс да я оправя с някакъв друг крем отстрани, да запълня дупките и да изгладя борда, или нищо няма да стане? Моля за помощ!

# 289
  • Мнения: 1 965
Дитсънке, чудничка ти е розата. Личи си и дъстването даже. 

Дами, да ви кажа, че поднових темата за тазгодишния Семинар. Обсъждането е тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658403.new#new

# 290
  • Мнения: 486
Да си покажа топката
Сто пъти си промених плановете за цялостната визия,в крайна сметка отложихме гостите за събота ,но само топката я завърших и бързам да покажа!

Дитсън,хубава е розата,аз ще се пробвам като взема тайлоза ,че без съхнене явно не става!

# 291
  • Мнения: 368
Здравейте,
пак ще нахлуя набързо с въпрос - направих си аз блатовете за торта дъга, направих млечно-масления крем от библиотеката, ама стана доста течен. Предположих, че ще стане за мазане, ама не. И все пак го сложих, и сега имам едни празни места по края, има ли шанс да я оправя с някакъв друг крем отстрани, да запълня дупките и да изгладя борда, или нищо няма да стане? Моля за помощ!

Изчака ли го добре да изстине?

Аз идвам да кача една снимка, която краднах от Cake baker за количеството фондан, нужен за покриването на торта:

# 292
  • Русе
  • Мнения: 25
Едно парче морковена торта от мен.Рецептата е на Ирина Купенска и е просто божествена!

# 293
  • Мнения: 1 965
Аз идвам да кача една снимка, която краднах от Cake baker за количеството фондан, нужен за покриването на торта:
И тия не жалят мат`риЯла, братче!!! Това е за чаршаф 1 см.  Mr. Green Направо ми се сгънаха коленете. Ф25 -  кило и половина!!!   smile3555

# 294
  • Sofia
  • Мнения: 3 566
Аз идвам да кача една снимка, която краднах от Cake baker за количеството фондан, нужен за покриването на торта:
И тия не жалят мат`риЯла, братче!!! Това е за чаршаф 1 см.  Mr. Green Направо ми се сгънаха коленете. Ф25 -  кило и половина!!!   smile3555

Бе и 2 кила понася ф25, вие с въртящите точики да мълчите.

# 295
  • Мнения: 1 965
Ама, естествено! То, може и направо кофата с ММ да се изсипе върху подложката. Направо си е готова висока торта. Отгоре само украсяваш.
Абе,  много си е това количество, признай!

# 296
  • Мнения: 0
Здравейте момичета, благодаря за бързите отговори. И аз си мислех за шоколадова глазура , но не знам дали няма да се стопи от шоколада когато е на стайна температура. Дитсан, не знам за кои кремове говориш, прегледах в библиотеката, но не намерих с твойто име нищо, а и с търсачката тука не стана, благодаря ти все пак за помощта . Ще продължа да търся. И да не е без хич ще сложа една снимчица ...
Очаквам критики

# 297
  • Мнения: 148
Изпратих ти го на лични.

# 298
  • Мнения: 3
За необходимото количество фондан-и аз се облещих Shocked, но като размислих, май си е така. Навярно това е количеството на фондана който разточваш, нали чаршафа трябва да е достатъчно по-голям от тортата. А това, че ти остава повече от половината след изрязване на остатъка.....ако е бяло-добре, ако е цветно и можеш да вложиш в друга торта -пак добре. Но ако ти се застои и се скапе, имам впредвид домашната ММ, както ми се е случвало на мен-заминава в коша.

# 299
  • у дома
  • Мнения: 1 581
Аз идвам да кача една снимка, която краднах от Cake baker за количеството фондан, нужен за покриването на торта:
Скрит текст:


 #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт