Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

• 72 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШЕТО ИЗВЪНЗЕМНО А ПО ТОЧНО НА ВАЛЕРИЯ.ВАЛ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ОТЗИВЧИВА И ПРЕКРАСНА,ДА НОСИШ ИМЕТО СИ СЪС ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА.[/color][/size]  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 466
Честито, ама сега ще седне да ти обяснява как няма имен ден днес. Аз тоя филм го гледам вече незнам коя година. И все пак, да си жив и здрав ДЗВЕР!!! Бъди ни все така луда и откачена.

Донята Коприва - тортата ти е много интересна. Харесва ми.

r.i.angelova - Много сладка торта, ама нещо не ми харесва разликата в етажите. Защо така се получиха високи, но с малка разлика???  newsm78

# 467
Имам само гелови бои ,та да ви питам за торта червено кадифе мога ли да използвам от тях? newsm78
Валерия,Чести Имен Ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 15:06 от pashic

# 468
  • Sofia
Нямам имен ден днес, права е Ванчето.  Mr. Green
Но все пак ви благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

Меичка, за толкова пари, толкова ще кажа аз, не очаквай много като качество. Падат им пружините, начупват се, понякога си е на късмет работата, получаваш си ги направо строшени, но са все пак някаква алтернатива.
В ибей и оригиналните на PME могат да се намерят на добри цени така че не са само бг магазините.

# 469
Меичка, каква е тая ютия Simple Smile искрено ме усмихна, не знаех че така може да се нарече тая шпатула за заглаждане...
от кой сайт ги поръча?
 (аз съм поръчвала и от ибей и от брат-китаец и от нашенски)

# 470
 Laughing bibilyana, aми от някакъв Banggood.com, но честно казано ги има на доста места и стига човек да има време да разглежда, може да 'издебне' още по-ниски цени. В други пък има и по-голямо разнообразие. Simple Smile

Valeria, ех, няма да скрия, че малко ми се попари ентусиазма, сега ги огледах и ми изглеждат съвсем прилични, няма нищо счупено -- дано не ме подведат занапред. И пак като за начинаещ като мен е по-добре от нищо, няма да се мъча часове наред над някакви съвсем малки детайли, надявам се.  Hug

# 471
Меичка а да те питам какви пари ти излезе доставката от този сайт , защото аз трябва да си поръчвам много неща а си харесах няколко

# 472
Йоана, доставките от тези сайтове са безплатни, но както е писала и Меичка не се знае колко време ще се забавят, аз инструментите съм си поръчала от такъв, ми честно казано като за мене са си супер Simple Smile

# 473
Нямам имен ден днес, права е Ванчето.  Mr. Green
....
Имаш, но явно не искаш да почерпиш. А пък ние тук благодаря не пием!!!
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 474
  • На небето
Момичета мога ли под фондана да сложа течен шоколад Ну крема, примерно. И по добре ли е от масления крем? Подготвила съм се и с двата варианта, но до сега с шоколад не съм правила. Кое според вас е по добрия вариант? Тортата ще е с рула и крем на д-р Йодкер с плодове (основно банани) а рулата ще са шоколадови. Тортата ще бъде като пещера. Днес спретнах дракона който ще се излежава до пещерата.

# 475
  • Пловдив
Ехо, банда, привет и от мен.
Напоследък все не мога да стигна до компютъра, че покрай децата дните се нижат много бързо.
Между другото аз също си взех някои неща от Китай и за мой късмет са доста прилични.

Лили, тортата за майка ти е много интерсна. Може би малко по-контрастни са етажите, но пак е хубава. Аз бих пробвала с долен етаж екрю например или нещо в светло кафявата гама.

Стаси, много добро начало на годината  Simple Smile

r.i.angelova, не знам от снимката ли е или от нещо друго, но и на мен ми изглеждат малко странно етажите. Иначе фигурките и идеята като цяло са супер.

ani_d, честита ти тинейджърка. Да расте здрава и любознателна. Тортата е много свежа и с много хубаво розово  Simple Smile

metchopooh, тортите са супер. Личи си, че ги правиш с огромно желание, а явно и време имаш да се заиграваш с детайли Simple Smile

Дитс, много са идейни тези шаблони. Ама пусто все детски торти имам да правя и няма какво да ги правя. Ще ги зафуча някъде и като щипките ще ги ползвам веднъж на 3 години.

Ето и от мен малко тортички.

# 476
Бибиляна и аз си мисля , че като за абсолютно начинаещ като мен ще са добре . Аз си бях поръчвала от един сайт един комплект от 100 части но не е кой знае какво а и в крайна сметка за да се осъвършенствам ще ми трябавт доста неща Simple Smile

# 477
ПЕПИ как ги правиш тия красоти бе - страхотни са. Аз днес за първи пат правих покритие с марципан Варна ... ама ми стана едно тричаво - добре че беше Нати да ми даде съвет как да го оправя . Розичките станаха лесно , но чаршафа голям зор. много тънък го наточих  , дигам и се цепи - едва го закрепих . Кажете дами някакъв чалъм за това покритие ... е вярно че ми е за първи път - дано се изуча. ЕТО И СНИМЧИЦА ]     ОХХХ все по две снимки ми се появяват - какво правя не знам, дано съм го оправила сега . Пепи с какво покритие работиш , че е толкова гладко и хубаво  . моето едно изтормозено - много трудно ми се вижда - как да постигна тоя ефект.....

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 18:49 от gri6ana

# 478
Пепи, неверятни торти, страшно много ме радват воланчетата на роклята - eдин ден и аз ще са науча да правя подобни Simple Smile   bouquet

# 479
  • На небето
gri6ana абе не знам дали е чалъм, но аз след като разточа, го навивам на точилката и така отвивайки от единия край на тортата към другия го слагам. Иначе е много трудно и много се къса, особено ако е тънко. Пък ако е дебело на вкус не ми харесва.
Пепи страхотни тори. А с барбито много си се постарала. Много идейно с тези волани.

А за шоколада под фондана, някой може ли да даде акъл?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт