Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Скарлет, аз затова не се меря на кантар. Хич. Имаме един вкъщи, ама само ММ го ползва.

# 706
  • Лутаща се
И аз доста време не го ползвах. Сего определено ще подновя НЕползването му  Mr. Green

Отчитам Workout 1 на Боди революшън. Определено е за начинаещи. Или поне на мен ми се стори така. Не ме затрудни особено, не се чувствам тренирала и почти не ме изпоти. Ще видя как ще е Workout 2. Ако и той е такъв ще съкратя първата част на програмата от две на една седмица.

# 707
Отчитам се с Кардио 2 на Боди Революшън. Много добре се изпотих и се натоварих приятно, доволна съм
И на мен Workout 1 ми се стори лека, но си карах по план за всеки случай
Сега съм на средата на програмата и определено натоварването е значително по-сериозно  Grinning

Момичета, с какви ластици тренирате? Моля за съвет и предложения  Praynig

# 708
Nenna аз имам тези - http://www.onlinetrading.bg/product/gumen-ekspander-insportline-ce3320.html и съм доволна и цената им е добра според мен ии си е практично аз лично като пътувам някъде са в багажа винагии

# 709
  • Cambridge, UK
аз направих Sofia Boutella abs от Nike и сега се каня за ден 3 на Insanity
прасците ми обаче са ужасно сковани от ден 1, едва ходя  Rolling Eyes

# 710
прасците ми обаче са ужасно сковани от ден 1, едва ходя  Rolling Eyes
Ако е от мускулна треска, ще мине. Ако не, има ли магнезий в мултивитамините, които пиеш?

# 711
  • Cambridge, UK
не пия, само фолиева киселина, че съм с таласемия

# 712
Момичета, чудесни сте и много вдъхновяващи!   bouquet Много неща научих от вас!
Аз от около 8 месеца се взех в ръце и започнах с тренировките вкъщи (кога редовно, кога не  Embarassed). Лятото бях на вълна каланетика и имах хубави резултати, по 3-4 см смъкнах с нея почти навсякъде, като се има предвид, че преди това се чувствах атрофирала направо, а и си имам доста мазнинки за сваляне. От ноември започнах и с Били занимания, много си го харесвам него и добре ми се отразяват, смъквам бавно, но славно. Аз и не бързам за никъде, не се тегля почти, от време на време мерки си взимам и това е. Решила съм, че крайната ми цел е да се чувствам добре, ако може отслабнала и стегната   Laughing
От миналата седмица реших да си направя програма - 5 дни тренировки и 2 почивни, като мисля да редувам кардио със силова. По този начин сметнах, че се пада една седмица 3 кардио и 2 силови, а на следващата обратното.  За силова правих на от кръговата на Джаки 15 мин цяло тяло, като преди това загрях с Руми и след това разгрях с Денис Остин. Как ви звучи?
До сега карах с Billy Blanks - This Is Tae Bo, миналата седмица правих Get Ripped - Advanced  и ми спря тока направо, но е супер, ще продължа с нея. Единствения ми проблем е, че ме наболяват коленете. Същото беше и като почнах отначало с тае бото, дано е само временно. Вие как се справяте с такива проблеми?
Надявам се да не съм била прекалено подробна  Hug

# 713
Deliberation, пазя колената, като внимавам как се приземявам при скачане, къде ми е коляното при напади и кои мускули ползвам при качване (на стълби, степер и пр.). Старая се при изкачване на наклонен терен да не "заключвам" коляното. Пия и MSM.

За днес скромно отчитам 30 мин. Джо Дилън, разходка на кучето и антигравити йога. Така е с две родителски срещи в един ден...

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 05:27 от Фея Кръстница

# 714

Лунно момиче, имаше някъде в рутракера книга към програмата с тренировките и хранителен план на английски. Аз бях попаднала и на руски сайт за p90х. Ето го и от тук можеш да си изтеглиш план за тренировките. http://power-p90x.com/trenirovki/102/
Допълвам от рутракера цялата документация към програмата на английски - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=619601
Ще ми е интересно да споделиш отзиви от p90x след Tracy Anderson.  Simple Smile

# 715
Привет Simple Smile

Да се похваля- вчера направих на Силвия тонизиращата програма- мноооого ми хареса, единствено като стигнах прикляканията за дупе и крака - нямах сили да правя и за рамене, общо взето всичко друго го изпълних Wink Добре се чувствам, нямам мускулна треска...освен малко от онзиднешната на краката Wink и се чувствам наистина тонизирана. Другото, което е, че аз много малко се потя...а този път добре се представих  Joy Взех душ, омазах се с готиния ми лосион за тяло, облякох роклята...и хукнах да се разхождам и работя Wink Доволна съм Simple Smile

И аз имам проблем с колената - имам от ученичка от един тенис...но при мен решението е по-кратки тренировки иначе много ме заболяват, а и мен ме е страх. Но, голямото но е, че реагирам грешно, защото попаднах скоро на мисълта, че проблемата зона трябва да се тренира по-усилен, повече да се разтяга, повишено внимание...естествено с мисъл. И аз наистина повече разтягам, повече загрявам, но не смея да товаря повече...
Фея, не разбрах обяснението- дай моля практически пример Simple Smile  т.е. искаш да кажеш че не правиш пълното движение ли?

Не използвам ластици...реших че натоварването ще ми бъде много...и правя гимнастиките без ластици, като се старая максимално добре да изпълня упражнението.

# 716
Ел, когато нямам един час на разположение за цялата Тоник тренировка, просто правя 2/3 от упражненията за долна част на тялото, след което превъртам записа до частта за корем. Приключвам с мое си разтягане и релакс, обикновено на АнтиГравити хамака.

# 717
  • Miami
Привет, спортни  Hug

Днес  правих това
Скрит текст:

На някои упражнения не можах да направя всичките повторения втория път, а първия път не можах да направя само всичките лицеви опори. Озориха ме много и нападите на повторението.

Фея, стаята ти е вълшебна - светла и просторна!

# 718
Фея Кръстница, el_pl , благодаря ви! Аз ще продължа с по-упорити загрявки и разгрявки, пък да видим. Мисля да пробвам и това: https://www.youtube.com/watch?v=o8wSDS9wcUw. До сега не съм се занимавала с йога и не мога да определя дали е добро или не, но дано помогне.

Днес се отчитам с вървене 4-5 км през деня, а преди малко - разгрявка на Руми, 40-минутна кръгова на Джаки и йога стречинг с Денис Остин. Скапана съм и не съм предполагала, че може толкова много пот да се лее от такъв тип тренировка, но много ми харесва! И добре, че утре ми е ден за почивка, че не знам как ще съм  Mr. Green

# 719
Nenna аз имам тези - http://www.onlinetrading.bg/product/gumen-ekspander-insportline-ce3320.html и съм доволна и цената им е добра според мен ии си е практично аз лично като пътувам някъде са в багажа винагии

Благодаря ти за отговора  Hug
Много добра идея е тази с трите ластика с различно натоварване, ще поръчам такъв най-вероятно

Отчитам се с Workout 7. Много ме изтощи  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт